popescuandrei289 Reputație: 1 Postat Octombrie 16, 2015 Oras:Bacău Oras:Bacău Postat Octombrie 16, 2015 Merge și cu cei de 19 ani sau mai putini experimentați?
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Postat Octombrie 17, 2015 Merge și cu cei de 19 ani sau mai putini experimentați?da, se poate
cucu71 Reputație: 1673 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 22, 2015 Roxanoo , pozele acelea noi , nu s au '' uscat '' , sa le scoti spre publicare ?
cucu71 Reputație: 1673 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 22, 2015 plus ca nu ar fi rau sa iei legatura cu adminul , aici > https://nimfomane.com/forum/user/2-pisicuts/ sa il rogi sa iti adauge in titlul topicului , noul tau numar de telefon .
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Octombrie 23, 2015 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Postat Octombrie 23, 2015 Buna dimineata 13
cucu71 Reputație: 1673 Postat Octombrie 23, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 23, 2015 bravo pentru poze ...
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Octombrie 23, 2015 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Postat Octombrie 23, 2015 bravo pentru poze ... Multumesc frumos
marku1402 Reputație: 30 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:Piatra Neamt Oras:Piatra Neamt Postat Octombrie 26, 2015 Apetisante poze ... maine cred ca te vizitez ...
fratele... Reputație: 356 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:bc. Oras:bc. Postat Octombrie 27, 2015 Trebuie vizitata
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Postat Octombrie 28, 2015 va astept cu mare drag
marku1402 Reputație: 30 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Piatra Neamt Oras:Piatra Neamt Postat Octombrie 28, 2015 Salutare futaciosi ... Am reusit in cele din urma sa o vizitez pe frumusica asta mica zilele trecute Sa incep cu inceputul ... am sunat cu 1 ora inainte si am facut programarea ... care a fost respectata intocmai de Roxana :clapp Ajuns la locatie undeva pe langa Carefour pe Miorita ... m-a intampinat o domnisoara cu parul albastru-verde ... frumusica Aspectul locatiei ... nu foarte ingrijit dar asta s-a mai spus si de alti confutaciosi ... garsoniera saracacioasa dar nu de nelocuit ... NoteLocatie Aspect - 7 as fi dat mai mult daca era epilata ...Gfe - 8 nu cred ca am fost pe aceeas lungime de unda Oral - 7 nu am fost multumit de prestatie fara deep si nu prea umed ... Fk - nu e cazulNormal - 8 se misca bine deasupra Anal - ok pt mine... dar mi-am dat seama ca ea nu a fost confortabilaHalatul - 150 lei - Durata - undeva la 45 minDe revenit daca se mai corecteaza din cele semnalate mai sus si daca intelege ca recenziile mai putin pozitive o ajuta sa cresca daca remediaza. Spor la treaba! 1
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Postat Octombrie 28, 2015 Multumesc frumos , cu siguranta fiecare sfat e bine primit si pus in practica . Nimeni nu s-a nascut invatat . mersi frumos si poate ne revedem cu alta ocazie sa vezi ce s-a mai remediat intre timp Salutare futaciosi ... Am reusit in cele din urma sa o vizitez pe frumusica asta mica zilele trecute Sa incep cu inceputul ... am sunat cu 1 ora inainte si am facut programarea ... care a fost respectata intocmai de Roxana :clapp Ajuns la locatie undeva pe langa Carefour pe Miorita ... m-a intampinat o domnisoara cu parul albastru-verde ... frumusica Aspectul locatiei ... nu foarte ingrijit dar asta s-a mai spus si de alti confutaciosi ... garsoniera saracacioasa dar nu de nelocuit ... NoteLocatie Aspect - 7 as fi dat mai mult daca era epilata ...Gfe - 8 nu cred ca am fost pe aceeas lungime de unda Oral - 7 nu am fost multumit de prestatie fara deep si nu prea umed ... Fk - nu e cazulNormal - 8 se misca bine deasupra Anal - ok pt mine... dar mi-am dat seama ca ea nu a fost confortabilaHalatul - 150 lei - Durata - undeva la 45 minDe revenit daca se mai corecteaza din cele semnalate mai sus si daca intelege ca recenziile mai putin pozitive o ajuta sa cresca daca remediaza. Spor la treaba!O zi frumoasa !
robert2014 Reputație: 11 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:.... Oras:.... Postat Noiembrie 3, 2015 va astept cu mare drag Buna Roxana!!...Mai esti activa?cum fac sa ma pot programa la tine?te am sunat,ti am scris mesaj...nimic?
cucu71 Reputație: 1673 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 7, 2015 se pare ca a disparut , Roxana .
ionutlokk Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:piatra neamt Oras:piatra neamt Postat Noiembrie 8, 2015 probabil a ajuns in mana proxenetilor . Trebuie sa te expui intr un mod mai discret. NU SA SCRIE TOTI PE FORUM cat de buna esti ,ce dotata esti si ce bani primesti.
ionutlokk Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:piatra neamt Oras:piatra neamt Postat Noiembrie 8, 2015 Ca proxenetii imediat le fileaza si le inhata. ca niste animale de prada . SI VOI CARE MERGETI LA CURVE NU VA MAI LAUDATI pe internet , tineti pt voi secretul vostru intim.
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Postat Noiembrie 8, 2015 fuck :|... nu am fugit nicaieri , nu m-a furat nimeni )) nu am avut acces la internet zilele astea .
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Postat Noiembrie 8, 2015 Buna Roxana!!...Mai esti activa?cum fac sa ma pot programa la tine?te am sunat,ti am scris mesaj...nimic?Buna , cand m-ai sunat eram ocupata ... iar dupa 20 de minute nu cred ca era in regula sa revin cu un telefon sau sms puup
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Postat Noiembrie 8, 2015 se pare ca a disparut , Roxana .Chiar crezi ??
florintom Reputație: 10 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Noiembrie 8, 2015 Ti am lasat un mesaj la telefon...
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Postat Noiembrie 8, 2015 Ti am lasat un mesaj la telefon...Cand ??
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Postat Noiembrie 8, 2015 Ti am lasat un mesaj la telefon...Nu am primit nimic !
florintom Reputație: 10 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Noiembrie 8, 2015 Voice mail nu SMS ....
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Postat Noiembrie 8, 2015 Voice mail nu SMS ....Da , scuze am ascultat acum ... nu primisem inca notificarea ca am un mesaj nou in cazuta .. Suna-ma te rog din nou pentru a stabilii Puup O zi frumoasa !
florintom Reputație: 10 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Noiembrie 8, 2015 Din pacate nu a fost sa fie astazi.. Sper sa avem mai mult succes zilele urmatoare. Oricum, apreciez ca esti conectata la acest forum in mod activ.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum