Sari la conținut

Pentru o perioada in Bacau ! 0754 417 223

Postări Recomandate

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Roxanoo , 

pozele acelea noi , nu s au '' uscat '' ,

sa le scoti spre publicare ?  :)

• Oras:Piatra Neamt
  • Oras:Piatra Neamt
Postat

Salutare futaciosi ...

Am reusit in cele din urma sa o vizitez pe frumusica asta mica zilele trecute :)

Sa incep cu inceputul ... am sunat cu 1 ora inainte si am facut programarea ... care a fost respectata intocmai de Roxana  :clapp 

Ajuns la locatie undeva pe langa Carefour pe Miorita ... m-a intampinat o domnisoara cu parul albastru-verde ... frumusica  :gifs_ojos 

Aspectul locatiei ... nu foarte ingrijit dar asta s-a mai spus si de alti confutaciosi ... garsoniera saracacioasa dar nu de nelocuit ... 

Note

Aspect - 7 as fi dat mai mult daca era epilata ...

Gfe - 8 nu cred ca am fost pe aceeas lungime de unda 

Oral - 7 nu am fost multumit de prestatie fara deep si nu prea umed ... 

Fk - nu e cazul

Normal - 8 se misca bine deasupra 

Anal - ok pt mine... dar mi-am dat seama ca ea nu a fost confortabila

Halatul - 150 lei -

Durata - undeva la 45 min

De revenit daca se mai corecteaza din cele semnalate mai sus si daca intelege ca recenziile mai putin pozitive o ajuta sa cresca daca remediaza. 

Spor la treaba!

• Like 1
  • Oras:Bacau
Postat

Multumesc frumos , cu siguranta fiecare sfat e bine primit si pus in practica . Nimeni nu s-a nascut invatat . :) mersi frumos si poate ne revedem cu alta ocazie sa vezi ce s-a mai remediat intre timp :D 

Salutare futaciosi ...

Am reusit in cele din urma sa o vizitez pe frumusica asta mica zilele trecute :)

Sa incep cu inceputul ... am sunat cu 1 ora inainte si am facut programarea ... care a fost respectata intocmai de Roxana  :clapp 

Ajuns la locatie undeva pe langa Carefour pe Miorita ... m-a intampinat o domnisoara cu parul albastru-verde ... frumusica  :gifs_ojos 

Aspectul locatiei ... nu foarte ingrijit dar asta s-a mai spus si de alti confutaciosi ... garsoniera saracacioasa dar nu de nelocuit ... 

Note

Aspect - 7 as fi dat mai mult daca era epilata ...

Gfe - 8 nu cred ca am fost pe aceeas lungime de unda 

Oral - 7 nu am fost multumit de prestatie fara deep si nu prea umed ... 

Fk - nu e cazul

Normal - 8 se misca bine deasupra 

Anal - ok pt mine... dar mi-am dat seama ca ea nu a fost confortabila

Halatul - 150 lei -

Durata - undeva la 45 min

De revenit daca se mai corecteaza din cele semnalate mai sus si daca intelege ca recenziile mai putin pozitive o ajuta sa cresca daca remediaza. 

Spor la treaba!

O zi frumoasa !

• Oras:....
  • Oras:....
Postat

va astept cu mare drag :)

Buna Roxana!!...Mai esti activa?cum fac sa ma pot programa la tine?te am sunat,ti am scris mesaj...nimic?

• Oras:piatra neamt
Postat

probabil a ajuns in mana proxenetilor .  Trebuie sa te expui  intr un mod mai discret. NU SA SCRIE TOTI PE FORUM cat de buna esti ,ce dotata esti si ce bani primesti.

Postat

Ca proxenetii imediat le  fileaza si le inhata. ca niste animale de prada . SI VOI CARE MERGETI LA CURVE NU VA MAI LAUDATI  pe internet , tineti pt voi secretul vostru intim. 

Postat

fuck :|... nu am fugit nicaieri , nu m-a furat nimeni :))) nu am avut acces la internet zilele astea . 

Postat

Buna Roxana!!...Mai esti activa?cum fac sa ma pot programa la tine?te am sunat,ti am scris mesaj...nimic?

Buna , cand m-ai sunat eram ocupata ... iar dupa 20 de minute nu cred ca era in regula sa revin cu un telefon sau sms :) 

puup

Postat

Voice mail nu SMS :)....

Da , scuze am ascultat acum ... nu primisem inca notificarea ca am un mesaj nou in cazuta .. Suna-ma te rog din nou pentru a stabilii :)

Puup O zi frumoasa !  :hug1 

• Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat

Din pacate nu a fost sa fie astazi..:(

Sper sa avem mai mult succes zilele urmatoare. Oricum, apreciez ca esti conectata la acest forum in mod activ.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...