Sari la conținut

Pentru o perioada in Bacau ! 0754 417 223

Postări Recomandate

• Oras:Bacau
Postat

Din pacate nu a fost sa fie astazi.. :(

Sper sa avem mai mult succes zilele urmatoare. Oricum, apreciez ca esti conectata la acest forum in mod activ.

multumesc ! o zi frumoasa   :*

• Oras:bacau
Postat

Revin si eu cu o recenzie destul de tarzie pt Roxy.Am vizitat-o cand presta peste drum de Floare de colt.Eram prin zoa,am sunat-o si in 10 min am fost la ea.M-a primit in bikini si un maieu,initial mi s-a parut chubby insa are carnea foarte tare pe ea.Sanii sunt punctul forte,mari,tari,numai buni de jucat cu ei.Am optat pt un ON si NP,100 ron achitati inainte.Nu are sens sa detaliez prea mult,ON nota 8.5/10,as fi vrut mai mult deep dar isi da silinta,pare ca ii place.NP doggy style unde am si finalizat.Door to door 40 min.De precizat ca a facut dus cu mine si inainte si dupa,un mare plus!Recomand.

Postat

Revin si eu cu o recenzie destul de tarzie pt Roxy.Am vizitat-o cand presta peste drum de Floare de colt.Eram prin zoa,am sunat-o si in 10 min am fost la ea.M-a primit in bikini si un maieu,initial mi s-a parut chubby insa are carnea foarte tare pe ea.Sanii sunt punctul forte,mari,tari,numai buni de jucat cu ei.Am optat pt un ON si NP,100 ron achitati inainte.Nu are sens sa detaliez prea mult,ON nota 8.5/10,as fi vrut mai mult deep dar isi da silinta,pare ca ii place.NP doggy style unde am si finalizat.Door to door 40 min.De precizat ca a facut dus cu mine si inainte si dupa,un mare plus!Recomand.

Iti multumesc frumos pentru recenzie :* chiar daca este umpic mai veche , este bine'venita oricand .. Te puup si te mai astept cu mare drag cu alta ocazie . O seara frumoasa ! 

• Oras:Rom.
  • Oras:Rom.
Postat

curatenia in locatie  ? probleme ... ?

• Like 1
  • Oras:Europe
  • Oras:Europe
Postat

probabil a ajuns in mana proxenetilor .  Trebuie sa te expui  intr un mod mai discret. NU SA SCRIE TOTI PE FORUM cat de buna esti ,ce dotata esti si ce bani primesti.

probabil , unora dintre ele , le place ... isi doresc ...

• Like 1
Postat

probabil , unora dintre ele , le place ... isi doresc ...

Nu cred ca si-ar dori asa ceva , vreo fata .. cel putin vorbesc din punctul meu de vedere ... 

Postat

Nu cred ca si-ar dori asa ceva , vreo fata .. cel putin vorbesc din punctul meu de vedere ... 

esti inca in bacau?

Postat

Incepand de astazi voi mai fi disponibila aproximativ o saptamana , dupa care ma voi retrage definitiv ... Asa, ca anunt pe aceasta cale , celor ce vor sa-mi faca o ultima vizita :) va astept cu mare drag .. 

PRogramariile cu 30 de min inainte 

Postat

Finalizarea ON+NP costa 100 de lei. Dureaza 30 de minute finalizarea , in care beneficiiezi de dus , prosop curat , finalizare , masaj de relazare (daca te intereseaza)... Dar acesta este pretul . 

Mi-se pare un pret destul de decent tinand cont de faptul ca nu stau "cu ochii pe ceas" . 

• Like 1
Postat

Ai vrut sa zici ca te retragi in alt oras in Iasi ..A te retrage definitiv inseamna sa nu mai ai treaba cu meseria .asta

Ai gresit dar nu e nimic :D.Sau chiar ne parasesti de tot:(??Adica eu nu am sa te vad cum arati?Poate ne vedem in Iasi sau unde iti anunti venirea

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Incepand de astazi voi mai fi disponibila aproximativ o saptamana , dupa care ma voi retrage definitiv ... Asa, ca anunt pe aceasta cale , celor ce vor sa-mi faca o ultima vizita :) va astept cu mare drag .. 

PRogramariile cu 30 de min inainte 

:)  marketing ...  :)

Postat

Aaaa e marketing .Speram sa fie marketing si sa nu se retraga asa cum.zice ea

Nu era de marketing.... mai lucrez in jur de 1 saptamana , dupa care ma retrag definitiv ... dar ma gandeam daca ultima sap. sa o petrec aici sau la Iasi . 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...