roxi roxana Reputație: 2968 Postat Decembrie 7, 2015 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Postat Decembrie 7, 2015 Buna Roxana.Astazi la 16 esti libera?
gigi palton Reputație: 242 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Decembrie 9, 2015 maine la 13:00 se poate?
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Postat Decembrie 9, 2015 maine la 13:00 se poate?Sigur ca da , suna-ma te rog si stabilim .
gigi palton Reputație: 242 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Decembrie 9, 2015 Sigur ca da , suna-ma te rog si stabilim . Pai te sun dar nu raspunzi, iar mai incolo nu mai pot sa te sun. Trece-ma la caietel e maine la ora 13:00, vin sigur
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Postat Decembrie 9, 2015 Pai te sun dar nu raspunzi, iar mai incolo nu mai pot sa te sun. Trece-ma la caietel e maine la ora 13:00, vin sigurok ... suna-ma maine pe la 12 :30 pentru confirmare , iar daca nu raspund lasa-mi te rog un mesaj sa stiu care este numarul tau ... Pupici si ne vedem maine la 13 . O zi frumoasa !
needle76 Reputație: 28 Postat Decembrie 9, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bacau Telefon: [email protected] Oras:Bacau Postat Decembrie 9, 2015 Roxana, pe la 19:30 esti libera?
tyger1 Reputație: 1632 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:RO Oras:RO Postat Decembrie 10, 2015 Roxana da si tu un raspuns la topicul deschis de tine pe sectiunea Iasi, ms.
needle76 Reputație: 28 Postat Decembrie 10, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bacau Telefon: [email protected] Oras:Bacau Postat Decembrie 10, 2015 Roxi. Te-am sunat
gigi palton Reputație: 242 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Decembrie 10, 2015 Recenzie: Am vizitat-o si eu astazi pe domnisoara din topic. Foarte punctuala cu programarea, m-a asteptat intr-un halat ascunsa dupa usa. Am intrat intr-o garsoniera calduroasa, iar ea a plecat catre dus nu inainte de a face putina conversatie pentru a ma acomoda. Eu fiind igienizat de acasa am asteptat-o in camera. Am achitat halatul pentru un numar - 80 RON si apoi a inceput cu un OP bun urmat de NP. Am schimbat diferite pozitii pentru a ma bucura de acei frumosi sani pe care ii are apoi am finalizat in balonas. Locatie - zona Carrefour, usor de ajuns, sunt locuri de parcare destule Aspect - 9 - frumusica la fata, forme generoase putin rubensiene, pentru amatorii genului recomand. Actiunea - 8 - se implica, geme cam fals, dar isi da silinta sa te faca sa te simti OKAtitudine - 10 - comunicativa, nu te grabeste, zambareata, accepta cam orice pozitie.Durata door2door 40 min. Recomand doar pentru amatorii genului cei care cauta skinny sa se orienteze in alta parte. Este cam peste ce are Bacaul la ora actuala 2
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Postat Decembrie 10, 2015 Roxi. Te-am sunatEram ocupata . poti incerca din nou .
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Postat Decembrie 10, 2015 Recenzie: Am vizitat-o si eu astazi pe domnisoara din topic. Foarte punctuala cu programarea, m-a asteptat intr-un halat ascunsa dupa usa. Am intrat intr-o garsoniera calduroasa, iar ea a plecat catre dus nu inainte de a face putina conversatie pentru a ma acomoda. Eu fiind igienizat de acasa am asteptat-o in camera. Am achitat halatul pentru un numar - 80 RON si apoi a inceput cu un OP bun urmat de NP. Am schimbat diferite pozitii pentru a ma bucura de acei frumosi sani pe care ii are apoi am finalizat in balonas. Locatie - zona Carrefour, usor de ajuns, sunt locuri de parcare destule Aspect - 9 - frumusica la fata, forme generoase putin rubensiene, pentru amatorii genului recomand. Actiunea - 8 - se implica, geme cam fals, dar isi da silinta sa te faca sa te simti OKAtitudine - 10 - comunicativa, nu te grabeste, zambareata, accepta cam orice pozitie.Durata door2door 40 min. Recomand doar pentru amatorii genului cei care cauta skinny sa se orienteze in alta parte. Este cam peste ce are Bacaul la ora actualaMultumesc frumos pentru recenzie . Te mai astept si cu alta ocazie , daca iti va face placere O zi frumoasa !
alexinho21 Reputație: 1046 Postat Decembrie 10, 2015 Postat Decembrie 10, 2015 Buna roxi. Vreau sa te vizitez azi, te sun dar intra mesageria. Ce numar ai? Poate nu te sun pe numarul bun
needle76 Reputație: 28 Postat Decembrie 11, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bacau Telefon: [email protected] Oras:Bacau Postat Decembrie 11, 2015 Ieri am reusit sa o vizitez si eu pe Roxy, m-a asteptat in"costumul Evei " . Locatia nu are rost sa o descriu ca se stie . Dupa o scurta socializare, e foarte vorbareata si dezinvolta, te face sa te simti ca la o prietena. Dupa un dus rapid si o tigara a inceput actiunea, un ON placut in timpul caruia m-am jucat cu sanii ei voluptosi si cu fify apoi am trecut la NP cu ea deasupra sa ii pot admira sanii. Se misca frumos si te face sa finalizezi repede prin miscarile ei de bazin. Oral - 9 Normal - 10 GFE- 10+. E o fata la cere merita sa revii, nu te grabeste, stie sa fie o companie f placuta. 1
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Decembrie 11, 2015 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Postat Decembrie 11, 2015 Ieri am reusit sa o vizitez si eu pe Roxy, m-a asteptat in"costumul Evei " . Locatia nu are rost sa o descriu ca se stie . Dupa o scurta socializare, e foarte vorbareata si dezinvolta, te face sa te simti ca la o prietena. Dupa un dus rapid si o tigara a inceput actiunea, un ON placut in timpul caruia m-am jucat cu sanii ei voluptosi si cu fify apoi am trecut la NP cu ea deasupra sa ii pot admira sanii. Se misca frumos si te face sa finalizezi repede prin miscarile ei de bazin. Oral - 9 Normal - 10 GFE- 10+. E o fata la cere merita sa revii, nu te grabeste, stie sa fie o companie f placuta.Multumesc frumos Te pup si te mai astept
needle76 Reputație: 28 Postat Decembrie 11, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bacau Telefon: [email protected] Oras:Bacau Postat Decembrie 11, 2015 Si eu te pup. Si astept sa iti cumperi ce ai zis 1
snoop147 Reputație: 21 Postat Decembrie 11, 2015 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Decembrie 11, 2015 Salutare tuturor! Am mers acum 2 saptamani la domnisoara.facusem dush inainte asa ca am achitat tariful cerut si am inceput cu actiunea. Locatia e usoara de nimerit insa in camera mult fum de tigara pt ca ea fumeaza in casa fara vreo fereastra deschisa. E o tipa destul de plinuta! Achitat 150 ron pt normal protejat si oral neprotejat. De revenit: eu cu siguranta nu. Pt ce ofers tariful e cam mare!
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Decembrie 12, 2015 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Postat Decembrie 12, 2015 Salutare tuturor! Am mers acum 2 saptamani la domnisoara.facusem dush inainte asa ca am achitat tariful cerut si am inceput cu actiunea. Locatia e usoara de nimerit insa in camera mult fum de tigara pt ca ea fumeaza in casa fara vreo fereastra deschisa. E o tipa destul de plinuta! Achitat 150 ron pt normal protejat si oral neprotejat. De revenit: eu cu siguranta nu. Pt ce ofers tariful e cam mare!multumesc frumos!
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Decembrie 12, 2015 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Postat Decembrie 12, 2015 Buna dimineata 9
pussy_bandit Reputație: 58 Postat Decembrie 12, 2015 Oras:în tine Oras:în tine Postat Decembrie 12, 2015 woow ce costumas ti-ai tras.. si mai nou blonda.. trebuie sa te revad 1
mariusandy Reputație: 29 Postat Decembrie 16, 2015 Oras:Sugi teava Oras:Sugi teava Postat Decembrie 16, 2015 pff.... of of mai mai " e grele "
xirr Reputație: 35 Postat Decembrie 16, 2015 Oras:oriunde ma simt bine Oras:oriunde ma simt bine Postat Decembrie 16, 2015 lucrezi azi, ca sun dar ai telefonul inchis
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Decembrie 17, 2015 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Postat Decembrie 17, 2015 Buna dragii mei , as vrea sa mai fac cateva precizari , care observ ca nu s-au inteles de la sine . 1 - daca iti faci o programare - ONOREAZA-O , daca s-a intamplat ceva si nu m-ai poti ajunge te rog ANUNTA-MA , in caz contrar nu vei m-ai beneficia de serviciile mele . 2 - nu negociez pretul , indiferent daca esti client fidel sau nu , unde si cand a fost cazul am facut eu reducerii de bun simt , nu pentru ca mi-a cerut cineva la ochii. 3 - NU FAC Fk (freck kiss - sarut ) finalizare orala , faciala , normal neprotejat , anal neprotejat , dubla penetrare , nici daca ai muschii , esti frumos , sau imi oferi dublu' pretului meu. 4 - daca ajungi la mine si sunt "prea grasa" , nu esti obligat sa ramai , nu cer taxa de deranj , si nici nu oblig pe nimeni sa ramana in compania mea cu "japca" atata timp cat nu are placere. In cazul in care un domn nu indeplineste cerintele mele (oamenestii - zic eu ) , nu va benefiicia deloc de serviciile mele . Inca odata de precizat , cu toate ca se intelege si din poze nu sunt SLIM..Cei ce cauta asa ceva , nu m-ai deranjati inutil . thanks!Va pup , o zi minunata sa aveti . Roxi&fifi 11
xirr Reputație: 35 Postat Decembrie 17, 2015 Oras:oriunde ma simt bine Oras:oriunde ma simt bine Postat Decembrie 17, 2015 salutare fratilor de suferinta,dupa doua incercari de a ma vedea cu Roxy esuate din cauza programului meu ca nu ne sincronizam ,ieri am reusit sa ajung pe la ea;despre locatie nu are nici un rost sa discut ca gasesti tot ce-ti trebuie pentru acest gen de activitate dar despre Roxy nu am cuvinte este o tipa super misto frumoasa ,sanii mari si tari ce sa mai un corp de nota 20cu + din punctul meu de vedere. am ales 1 h de sex total ceea ce nu mi-a parut rau de loc a inceput si la primul nr si la al doilea cu un oral foarte bine executat iar normalul si analul fara cuvinte ,domnita asta stie meserie si sa nu o mai lungim cu discutia despre actiune sa trecem la note ca din ele se vede multumirea fiecarui client:-locatia -9-oralul-10+-normal-10+-anal-10+-gfe-10-cadoul a fost cel mentionat si de ea pentru membrii forumului 230 ronDe revenit cu siguranta daca va mai reveni dupa sarbatori chiar si cu un abonament daca o sa existe asa ceva in meniul ei,asa ca fratilor nu o iertati ca nu stiti ce pierdeti 4
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Decembrie 17, 2015 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Postat Decembrie 17, 2015 salutare fratilor de suferinta,dupa doua incercari de a ma vedea cu Roxy esuate din cauza programului meu ca nu ne sincronizam ,ieri am reusit sa ajung pe la ea;despre locatie nu are nici un rost sa discut ca gasesti tot ce-ti trebuie pentru acest gen de activitate dar despre Roxy nu am cuvinte este o tipa super misto frumoasa ,sanii mari si tari ce sa mai un corp de nota 20cu + din punctul meu de vedere. am ales 1 h de sex total ceea ce nu mi-a parut rau de loc a inceput si la primul nr si la al doilea cu un oral foarte bine executat iar normalul si analul fara cuvinte ,domnita asta stie meserie si sa nu o mai lungim cu discutia despre actiune sa trecem la note ca din ele se vede multumirea fiecarui client:-locatia -9-oralul-10+-normal-10+-anal-10+-gfe-10-cadoul a fost cel mentionat si de ea pentru membrii forumului 230 ronDe revenit cu siguranta daca va mai reveni dupa sarbatori chiar si cu un abonament daca o sa existe asa ceva in meniul ei,asa ca fratilor nu o iertati ca nu stiti ce pierdeti iti multumesc frmos , ma bucur ca te-ai simtit bine.. te pup , si ne mai vedem
putangiul Reputație: 10 Postat Decembrie 17, 2015 Telefon: 0772146753 Oras:romania Telefon: 0772146753 Oras:romania Postat Decembrie 17, 2015 1 warn 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum