Sari la conținut

Pentru o perioada in Bacau ! 0754 417 223

Postări Recomandate

• Oras:Bacau
Postat

cu asemenea culoare de par , cei care te vizitam , trebuie sa venim cu stingatorul de incendii  , cand te vizitam .  :laugh2

Fata cu parul de foc :) 

Postat

Nu ştiu cum vedeţi voi în momentul în care faci o programare şi nu o respecţi , dar eu o văd ca pe un timp pierdut şi de aici pot continua până la nesfârşit . 

De câte ori este nevoie să vă repet ? 

Nu vă m-ai faceţi programarii , doar de dragul de a o face . Pentru că din cauza programăriilor "false" pierd clienţi care sunt intr-adevăr interesaţi să mă cunoască. 

De ce sunt supărată  ? pentru că am ajuns să am peste 20 şi ceva  ce contacte cu clinţi trecuţi la "neserioşi" care după ce ştiu că au facut o programare şi nu au respectat-o m-ai au şi curajul să sune în zile diferite , insistând. 

Dacă ti-ai făcut programare şi nu ai respectat-o şi nici măcar nu m-ai anunţat NU VEI M-AI BENEFICIA DE SERVICIILE MELE !!!! 

Am rugămintea ca de astăzi înainte să fiu contactată doar de oamenii serioşi , doar de oameni civilizaţi , de domni cu cei 7 ani de acasă. 

Restu' care consideraţi că nu vă încadraţi in cerinţele mele , fireşti de altfel , vă rog nu m-ai deranjaţi inutil . Piaţa este destul de diversificată , dupa gusturiile fiecaruia , după buzunarul fiecaruia . 

Vă mulţumesc pentru înţelegere! 

O zi minunată! 

• Like 4
Vizitator catalin_revine
Reputație: 0
Postat

"Mai" se scrie legat in toate cazurile tale .

Postat

Buna dimineata fata cu parul de foc ,am o curiozitate cine-i fotograful....?

Buna dimineata .. Fotograful sunt eu :D 

Imi pun telefonul lipit de usa , de perete , unde am eu chef :) , il pun pe selfie , am timer 10 sec :D si le fac singura!

Postat

Buna dimineata .. Fotograful sunt eu :D

Imi pun telefonul lipit de usa , de perete , unde am eu chef :) , il pun pe selfie , am timer 10 sec :D si le fac singura!

Nu te intereseaza o sedinta foto ? :D

Postat

... 

https://nimfomane.com/forum/topic/58345-ce-spuneti-de-o-vizita/page-5?do=findComment&comment=1668832

'' Probabil de saptamana viitoare sau cealalta ... dupa ce imi termin treburile in Bacau !  ''

Da , voi merge sa vizitez si Iasi pentru ca am promis , si stii cum e promisiunea e mai rea ca datoria :D

Dar ma voi impartii , probabil 2 saptamani acolo , 2 saptamanii aici :) Sa multumesc pe toata lumea . 

Nu scapati voi asa de mine cu una , cu doua !  :no2

Postat

Deplasari faci ?  (hotel in moinesti)

Boiere sa ma iertati , dar nu ma deplasez . :D 

Am locatia mea , este destul de discret , nu te deranjeaza nimeni ! Te astept la mine !

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...