Sari la conținut

Pentru o perioada in Bacau ! 0754 417 223

Postări Recomandate

• Oras:Bacau
Postat

Nu am timp de poze , una in fuga asa . Nu prea reusita . Sper sa fac cateva zilelea astea sa va gadil ochisori :)

post-182310-0-13209900-1455372440_thumb.jpg

• Like 2
Postat

Frumusica so curata. Am fost la d-ra acum o saptamana cu programare facuta in prealabil. Am ajuns la adresa so amfost primit prietenos. Dupa un dialog de cunoastere a mers la dus, eu in pat - veneam de acasa. A revenit improspatata, mirosea bine, inclusiv LA pussy si a inceput lupta cu in oral ne so apoi normal protejat. Are o pasarica foarte curata so pufoasa - parerea mea. Finalizare pe corp. Tin sa apreciez curatenia fetei insa mid mi s-a parut un pic timida. Note medie per total 9 IAR igiena EU zic in 10. O sa mai vizitez fata ca merita acest sacrificiu ☺

• Like 2
Postat

Nu am timp de poze , una in fuga asa . Nu prea reusita . Sper sa fac cateva zilelea astea sa va gadil ochisori :)

uitati aici pizda adevarata(pizdoi) :))) dai ca la o galeata:))) apropo,faci sex cu 3 odata???
  • Minus 2
Postat

Frumusica so curata. Am fost la d-ra acum o saptamana cu programare facuta in prealabil. Am ajuns la adresa so amfost primit prietenos. Dupa un dialog de cunoastere a mers la dus, eu in pat - veneam de acasa. A revenit improspatata, mirosea bine, inclusiv LA pussy si a inceput lupta cu in oral ne so apoi normal protejat. Are o pasarica foarte curata so pufoasa - parerea mea. Finalizare pe corp. Tin sa apreciez curatenia fetei insa mid mi s-a parut un pic timida. Note medie per total 9 IAR igiena EU zic in 10. O sa mai vizitez fata ca merita acest sacrificiu ☺

Iti multumesc pentru recenzie . Te mai astept :*

Postat

uitati aici pizda adevarata(pizdoi) :))) dai ca la o galeata:))) apropo,faci sex cu 3 odata???

Da fac cu 3 odata , da doar sa va fut eu , ca mi-am cumparat strap-on. =))

• Oras:Honolulu
  • Oras:Honolulu
Postat

Ești un adevarat gentleman... Cred că faci furori printe fete. :mellow:

• Oras:în tine
  • Oras:în tine
Postat

Da fac cu 3 odata , da doar sa va fut eu , ca mi-am cumparat strap-on. =))

esti data dracului..

fu-2-10-cur...

kiss u  :2qm40hg

Postat

esti data dracului..

fu-2-10-cur...

kiss u  :2qm40hg

=)) da nu ei pe mine , eu pe ei =))

Data dracului ?? :no2

Cea mai a dracu :D

Postat

Buna..qm trimis mai inainte un mesaj pe telefon..poate ai posibilitatea sa raspunzi

Suna-ma cel mai bine!

• Oras:bacau
  • Oras:bacau
Postat

Ma interesa daca da sau nu..sa stiu cum imi planific timpul..te sun cand am posibilitatea atunci

Postat

Bună dimineața dragi mei! Problema cu telefonul :( , vechea problemă, așa cum am mai spus si în alta parte , sunt 3 motive pentru care nu raspund si anume:

1 - Ai avut programare si nu ai respectat-o , deci NU IȚI VOI MAI RĂSPUNDE.

2 - Sunt ocupată. Nu răspund sub nici o formă când am client.

3 - Mi-am terminat programul , fac orice altceva , nu mă simt ok , sunt obosită.

În nici una dintre situațiile de fața nu te va ajuta daca suni de 1000 de ori. Nu ma refer la cineva anume (vorbesc in general).

În altă ordine de ideei , acum sunt disponibilă pentru programarii, de preferat cu cel putin 30 de minute înainte.

Multumesc pentru înțelegere.

O zi minunată! :*

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

am facut acum numaratoarea si.... felicitari pentru promovare la top Roxana!!

pre_1455805141__646951.jpg

• Like 2

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

am facut acum numaratoarea si.... felicitari pentru promovare la top Roxana!!

pre_1455805141__646951.jpg

Felicitari Roxana!!!

Vă Multumesc frumos :*

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...