Sari la conținut

Pentru o perioada in Bacau ! 0754 417 223

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Bună, haide-ti sa detaliez si pentru cei ce nu stiu..

Fizic arat aproximativ la fel ca in ultimul set de fotografii, minut 4-5 kg. O sa postez si cateva fotografii noi, de indata ce gasesc pe cineva sa le faca :).

Dupa cum spuneam si in postul anterior , preturile si serviciile raman aceleasi momentan si anume :

30 de minute - oral protejat sau neprotejat (in functie de igiena fiecaruia) + normal DOAR PROTEJAT, in diferite pozitii = 100 DE LEI + Anal DOAR PROTEJAT in diferite pozitii 50 de lei extra = 150 De lei :)

60 de minute- oral protejat sau neprotejat (in functie de igiena fiecaruia) + normal DOAR PROTEJAT, in diferite pozitii = 200 DE LEI + anal DOAR PROTEJAT , in diferite pozitii 50 de lei extra = 250 de lei :)

Ca fantezii, fac uro , dominare (discutabil aici , ce si cum) si multe altele care le putem discuta telefonic , sau chiar la fata locului.

Program : DE LUNI-DUMINCA 09:00- 20:00, ESTE POSIBIL SA ACCEPT SI DUPA , DAR SCEST LUCRU ESTE VALABIL , PENTRU CLIENTII FIDELI PE CARE II CUNOSC .

VA ROG NU DERANJATI INUTIL! NU SUNT SLIM!

DACA TI-AI FACUT PROGRAMARE SI NU AI RESPECTAT-O SI NU ANUNTI , NU VEI MAI BENEFICIA DE SERVICIILE MELE .

PROGRAMARIILE CU CEL PUTIN 30 DE MINUTE INAINTE . VA ASTEPT CU DRAG SA NE "JUCAM" IMPREUNA. :*

O ZI FRUMOASA TUTUROR!

ROXI & FIFI

Pentru ca esti cam singura de pe Bacau care zice ca face si dominare, poti detalia putin in ce ar consta? Ms!

• Oras:Bacau
Postat

Pentru ca esti cam singura de pe Bacau care zice ca face si dominare, poti detalia putin in ce ar consta? Ms!

Aceste aspecte le discutam la telefon, sau la fata locului. Depinde si ce te-ar interesa pe tine , iar daca sunt lucruri pe care nu le-am incercat inca si e ok si pentru mine , poate le pot incerca.

Reputație: 1673
  • Oras:Romania
Postat

Aceste aspecte le discutam la telefon, sau la fata locului. Depinde si ce te-ar interesa pe tine , iar daca sunt lucruri pe care nu le-am incercat inca si e ok si pentru mine , poate le pot incerca.

pozele nu s au '' uscat '' ?   :snap

• Like 1
Postat

pozele nu s au '' uscat '' ?   :snap

Pai cand ? Ca nici nu le-am facut, ca aseara am venit. :D

Postat

Roxy, fantezia mea tot la dominare se incadreaza?:)

Sa zicem , in legatura cu fantezia ta momentan nu am costumatia:D

Postat

Sa zicem , in legatura cu fantezia ta momentan nu am costumatia:D

sponsorii ...   :laugh2

Postat

Buna.Astazi lucrezi ? Te pot suna pt o programare ?

Astazi nu sunt , dar ma poti suna eventual dupa ora 17:00, poate stabilim .. Te pup :*

Postat

pentru cei cu gatul drept ...   :)

pozele :

post-119682-0-21802700-1463400180_thumb.jpg

post-119682-0-20688200-1463400190_thumb.jpg

post-119682-0-88971000-1463400200_thumb.jpg

post-119682-0-17034100-1463400210_thumb.jpg

post-119682-0-77643100-1463400225_thumb.jpg

post-119682-0-44536700-1463400236_thumb.jpg

post-119682-0-61638400-1463400249_thumb.jpg

post-119682-0-80986800-1463400261_thumb.jpg

• Like 3
Postat

Ne poti spune daca detii si jucarii in arsenalul tau de joaca?

Postat

Am vazut pozele.Roxy esti buna rau...Pacat ca nu ai fost libera duminica,poate ne vedem astazi.Te pot suna pe la ora 17?

• Oras:bacau
  • Oras:bacau
Postat

Roxi te am sunat ieri de cateva ori si nu ai raspuns? 

Postat

Roxi te am sunat ieri de cateva ori si nu ai raspuns? 

numarul minim de apeluri , cand mergi la o  '' fetita ''  , este 50 de apeluri ... pana ajungi in fata ei  ...   :laugh2

la toate e cam la fel ...  :laugh2

• Like 2
Postat

hrib20 - cand sunt ocupata nu pot raspunde , am telefonul pe silent .. Astazi sunt libera poti suna cand vrei :)

Postat

Daca suna de 50 de ori sunt slabe sanse sa mai raspund =)) , dupa cred altceva .. :P

ce  ?  ... inca unul ...  , s a indragostit de tine ... ?   :laugh2

Postat

Nu neaparat ca s-a indragostit de mine . Nu am clienti care se indragostesc de mine , pentru ca fiecare ne propunem sa avem cateva "limite" pe care nu le depasim . Dar cred ca in orice meserie atunci cand clientul devine insistent ceva nu e in regula ..

Dar na' asta e parerea mea :)

Postat

Nu neaparat ca s-a indragostit de mine . Nu am clienti care se indragostesc de mine , pentru ca fiecare ne propunem sa avem cateva "limite" pe care nu le depasim . Dar cred ca in orice meserie atunci cand clientul devine insistent ceva nu e in regula ..

Dar na' asta e parerea mea :)

esti inca tanara ...  probabil inca nu ai acumulat suficienta experienta de viata ...

dar 

nu ai idee , ce se intampla ...in mintea si in trupul unui barbat 

cand pe acel  barbat il apuca ''' nevoile fiziologice '' ( de a ''poseda '' o femeie ) ...de ce e in stare ... 

inclusiv  ... sa se '' indragosteasca ''   :laugh2

• Like 1
Vizitator samertx
Reputație: 0
Postat

Buna! Faci si scat sau doar uro?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...