Sari la conținut

O problema

Postări Recomandate

• Oras:aer
Postat

nu-i mai da apa la moara lu deceu, c`acu se ridica p-o roata paicisha   =))

Exact cand voiam sa fac un triplu tulup! :)

• Minus 3
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

Exact cand voiam sa fac un triplu tulup! :)

ma simt urmarit. urmaresti Ochii din Umbra, cu Ernest?

Postat

ma simt urmarit. urmaresti Ochii din Umbra, cu Ernest?

Nu urmaresc nimic,raspund la urmariri! :)...nu urmaresc asa ceva,nu sunt Nici chiar atat de antisocial...tu urmaresti asa ceva? :)

• Minus 3
Postat

Nu urmaresc nimic,raspund la urmariri! :)...nu urmaresc asa ceva,nu sunt Nici chiar atat de antisocial...tu urmaresti asa ceva? :)

asta, consilier de urgenta si schimb de mame sunt preferatele mele.   joistii wannabe ce prefera? :)

Postat

asta, consilier de urgenta si schimb de mame sunt preferatele mele. joistii wannabe ce prefera? :)

Dolari...nu? :)

E.u.T: si poze.....! :)

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu e' chiar asha.......... :)

Vizitator
Postat

Ce anume? :)

Nimic............  :) , vroiam sa zic altceva........ :)

Postat

Cam târziu te-ai 'înțepat' =))

am zis sa tac ca esti de-al mieu :))

Vizitator
Postat

#Iacăta ca incep sa se formeze bisericuțe si-n @brigada! :)

Ai observat tarziu.......... :)

Postat

http://s2.quickmeme.com/img/27/273b18781656d07360aa31b5d5b00b4b318cc4eb0380e513d4e6c6e1d03f14fd.jpg

Postat

http://s2.quickmeme.com/img/27/273b18781656d07360aa31b5d5b00b4b318cc4eb0380e513d4e6c6e1d03f14fd.jpg

Crek......

Vizitator taki
Postat

Buna seara, Dupa cum se vede, ma numesc Ana Maria si am 18aniNu stiu daca este tocmai locul potrivit unde cer ajutorul/parerea celor din jur, dar totusi am sa incerc la voi si am va spun ce problema am. Acu trei luni am cunoscut un baiat, el e mai mare ca mine cu 2 ani , e la facultate. Ne-am inteles super bine pana acum doua saptamani dar de o perioada se intampla din ce in ce mai rar sa facem sex si ma simt respinsa tot mai mult pe zi ce trece. Faza e ca eu nu cred ca am gresit cu nimic si nu stiu cum sa il aduc acum pe calea cea buna pentru ca simt ca nu mai rezist. Vreau sa mai zic ca cu ceva timp in urma cand faceam sex el incerca sa imi impinga capul tot mai mult spre penisul lui sa-i fac sex oral, fapt ce m-a deranjat atunci si i-am zis sa nu mai faca niciodata asta.Eu nu am mai facut sex oral niciodata si chiar nu eram pregatita atunci si poate de asta l-a deranjat.Tot ce vreau eu este sa fac sa fie ca inainte pentru ca tin la el si nu vreau sa il pierd.A mai fost cineva in situatia mea? Nu stiu cum ar trebui sa fac.Ps. Va rog sa stergeti ce am scris in cazul in care topicul este unu care nu se incadreaza in domeniul forumului.Va Multumesc Anticipat,Ana Maria.

suntem in 2015 nu in 1915, ar fi timp sa intre in cap la femeii ca sex oral i considerat si in psihologie PERFECT NORMAL.

Normal ca daca in pat nu oferi pachet complet, barbat al tau sufera si sa face mai departe de tine.

trezestete romania.

• Oras:aicisha
  • Oras:aicisha
Postat

suntem in 2015 nu in 1915, ar fi timp sa intre in cap la femeii ca sex oral i considerat si in psihologie PERFECT NORMAL.

Normal ca daca in pat nu oferi pachet complet, barbat al tau sufera si sa face mai departe de tine.

trezestete romania.

:clapp  :clapp  :clapp  :clapp  :clapp

Sper ca esti strain sau macar plecat spre Italia de cateva luni...

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...