Sari la conținut

Kim 0733385694 si 0734241121

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Oradea

Buna dimineata!!! :* :* :*

Sunt nevoita sa plec mai repede decat era in plan, deci nu am sa mai fiu astazi disponibila toata ziua decat pana la ora 14!!! O sa ma intorc repede repejor, promit :))) :))))!!! Va imbratisez cu mare drag!!! :* :* :* :* :*

Link spre comentariu

Preturile si serviciile incepand cu 1.10.2018 sunt urmatoarele:

150lei- 1finalizare (pe durata a maxim 30min fara CIM)

200lei- 1finalizare (pe durata a maxim 30min cu CIM)

300lei- o ora (cu 1 sau 2 finalizari) (cu sau fara CIM)

Serviciile sunt (indiferent de timpul ales)

-oral protejat sau neprotejat(in functie de igiena (igiena insemnand a NU exista mirosuri,iritatii,bubite sau alte chestii de genu’) si nicidecum doar sa fi epilat si curat!!!!!!!!!)

-normal protejat !!!!!

-atingeri, mangaieri, saruturi corporale

-69

-diferite pozitii

-sex intre sani

-COB (finalizare corporala sau pe sani)

-masaj (relaxare sau/si erotic)

-footfetish

-hand-job

-cunnilingus (accept)

-annilingus (accept)

-uro

-diverse fantezi (discutate si acceptate de comun acord!)

Plata se face la inceput (primele 5-10min indiferent de persoana, “nou sau vechi”)!!!!!!!!!

Schimbarea e valabila pentru absolut toata lumea asa ca VA ROG sa NU incercati sa negociati!!!!!

MULTUMESC!!!! Si abia astept sa ne vedem, cu mare drag ca de fiecare data!!! Pupici :*

Programul este intre 10 si 22 (!!!Duminica nu sunt disponibila!!!)

da esti popa?

Link spre comentariu

Ba, esti nebun?  :laugh2  Cum vorbesti de zeita locala? :slap2 (unde mai pui ca mi-e si prietena?  :innocent  ) Ai stricat rozul imaculat al acestui topic cu evaluarea ta sofisticata de o obiectivitate filistinca. Se vede ca esti un mare emancipat (era sa zic "in pula mea" :slap2 ). Dar eu si cand rostesc astfel de cuvinte le pronunt ardeleneste - adica amical. Pun pariu ca ai enervat rau cativa fani. :boob

Ca pretentiile tale sunt sky high pot sa pricep... Zi si mie cine ti le satisface? Adica baga prietene ceva recomandari! :hihat

Eu in Buc am fost la 7 topuri. Doar 3 au trezit in mine poezia si dorinta de a le scrie o recenzie... La restul am preferat sa nu-mi exprim sentimentele pt ca fetele au fost totusi corecte. :cry2

Fara urma de patriotism local, sunt curios ce oras iti place. Zici de Oradea, ca "restul orasului e un sat comunist" :clap2 ... Bucurestiul cum e? O mahala comunista construita pe 10 nivele (parerea mea) :hmmm . Omologul magazinului de telecomenzi il gasesti in Buc la parterul blocurilor dintre Ministreul transporturilor si Gara de N. Iar ateliere de "Reaparatii pantofi" in functiune! in 2019! Really? poti gasi pe mai multe stradute din centrul Buc... :cake

Zici ca au invatat ai de la "Alergia" :crazylove  sa gateasca creveti? Or fi si decorticati acum? Ultima data cand am calcat pe acolo acum vreun an mi-au dat niste creveti unsurosi cu tot cu coaja, adica cu chitina pe ei, sa munceasca si musteriul... Sau poate nu stiam ce vin le dizolva coaja :crazylove

PS. Daca cumva faci cunostinta cu moderatoarea speram ca nu uiti sa ne tratezi cu niste impresii personale... :innocent

Arrivederci! ...da mai hai pe la noi, ca ma delectai bine cu scrierea domniei tale! :clapp

spargei fata ca nu ii place fufa 

oricum kim e o profitoare si are multi care ii canta in struna 

mergeti da ti 150 ca fata are nevoie de bani 

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea

spargei fata ca nu ii place fufa 

oricum kim e o profitoare si are multi care ii canta in struna 

mergeti da ti 150 ca fata are nevoie de bani 

Neanderthal ai aparut?

Sa-nveti sa scrii ai fi putut

Dar iti sta capul la futut...

Sau de iubire ai fost mut?

Pe unde dracu ai umblat?

Ti s-a lipit vreo curva-n pat?

Ca de mult n-ai mai aberat

Si cum tu nu ne-ai enervat,

Ne plictiseam fara un prost

Si vorbele lui fara rost

Iti spun deci bine-ai revenit

Eterne clovn putin ticnit :hihat  :laugh2

• Like 3
tpc-cr.jpg

Link spre comentariu

-oral protejat sau neprotejat(in functie de igiena (igiena insemnand a NU exista mirosuri,iritatii,bubite sau alte chestii de genu’) si nicidecum doar sa fi epilat si curat!!!!!!!!!)

-normal protejat !!!!!

-69

-diferite pozitii

-sex intre sani

-footfetish

-hand-job

-cunnilingus (accept)

-annilingus (accept)

-uro

Plata se face la inceput (primele 5-10min indiferent de persoana, “nou sau vechi”)!!!!!!!!!

Schimbarea e valabila pentru absolut toata lumea asa ca VA ROG sa NU incercati sa negociati!!!!!

MULTUMESC!!!! Si abia astept sa ne vedem, cu mare drag ca de fiecare data!!! Pupici :*

• Like 1
Link spre comentariu

-normal protejat !!!!!

-69

-diferite pozitii

-sex intre sani

-footfetish

-hand-job

-cunnilingus (accept)

-annilingus (accept)

-uro

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator cozonacq
Reputație: 0

Salutare tuturor!

Săptămâna trecută aflat prin zonă cu ceva treburi am zis să (re)vizitez uMpicuț și Oradea, că nu mai fusesem pe la voi prin oraș de când eram în liceu :) Aveați la vremea respectivă un vestit club de manele!

Nu prea am apucat să fac/văd mare lucru căci eu sunt o persoană mai nocturnă de fel, am poposit la o cârciumă și...cam atât.

După o binemeritată zi de relaxare la celebrele voastre băi, am vrut ca înainte de plecare să am parte și de o altfel de relaxare.

I-am dat un mesaj fetei dar nu a fost foarte promptă cu un răspuns, când am observat eu mesajul primit de la ea mă aflam deja în primul sat în drum spre casă. Mi-a spus că dacă mă încadrez în 30 de minute să ajung la ea, ne putem iubi nestingheriți.

Nu am stat foarte mult pe gânduri și am făcut o întoarcere de 180 de grade pe (dublă...cred) linie continuă, după ce bineînțeles m-am asigurat că nu este vreo mașină de poliție și că mai am suficiente puncte...de reputație!

M-am încadrat la timp (cred) și am avut ocazia să ajung la Kim.

M-a așteptat într-un Halat negru și o lenjerie tot neagră. Nu mai rețin dacă avea încălțări cu toace sau nu, dar este o fată cu statură peste medie, nu are neapărat nevoie de ajutor să fie la înălțime.

Are trăsături frumoase, nu este ruptă din rai dar trăsături frumoase are.

Are părul lung, brunet, ochii căprui închiși (tind spre un ușor negru, posibil și de la machiaj și genele false), trupul frumos proporționat, sânii deși sunt siliconați sunt chiar mișto, iar picioarele destul de lungi.

Cât timp am stat la o țigară și un cico am discutat...diverse...este o fată de comitet.

După ce am fost pe rând la duș, am mers în dormitor unde pot să spun că a fost corect corespunzător.

Din punctul meu de vedere totul a decurs ca la carte, deși nu sunt foarte școlit.

Am avut parte de un oral exact pe placul meu, executat nici prea încet dar nici prea rapid, nici prea finuț dar nici prea brutal, cu atenție la detalii.

Nu cred că am fost cei mai compatibili parteneri de afaceri pe parcursul celor câteva poziții puse la vânzare dar a fost o afacere satisfăcătoare. Pentru mine!

Ce'i drept, eu urmăream de o bună perioadă de timp o colaborare cu ea :)

Am mai stat puțintel la câteva taclale în timp ce mă îmbrăcăm și ne-am luat la revedere căci eu mă grăbeam să ajung la meci.

Fiecare cu prioritățile sale!

Note:

Locatie - blocul cu balcoane colorate :)

Undeva în zona Nufărul, totul cochet și ordonat, mi-a și atras subtil atenția să nu îmi las haine împrăștiate prin casă că nu-i place.

Igienă - 10

Baia era dotată cu tot ce trebuie. Abia acum, scriind, realizez că nu am zărit "Bestia" :)

Aspect - 9

O fată frumoasă, nu este Ileana Cosânzeana dar nici eu Făt-Frumos....poate un Greuceanu cu ilic.

Are ochi frumoși! Păcat de genele alea false.

Atitudine - 9

Pentru o primă întâlnire totul a fost bine, nu excelent dar bine.

ON - 10

IeGzact pe gustul meu.

Bine...face și CIM, contează destul de mult asta.

NP - 8,5

Din cauza mea mai mult. M-am și gâdilat :laugh2

GFE - 8

Nu cred să fi făcut celebrul "click" dar a fost ok.

Halat - Da.

Unul negru cu cordon. Foarte mișto!

Tarif - 200/fin

Nu m-am simțit deloc grăbit (deși eu cam eram...) habar n-am cât am stat ca și timp, știu doar că am ajuns cu 5 min înainte să înceapă meciul. N-am întârziat! :D

De revenit - Da.

Anul ăsta nu cred că mai ajung pe la Oradea, dar dacă cumva mai am drum pe acolo, cu siguranță o să vreau să mai ajung pe la Kim. Îmi plac balcoanele colorate :)

Am rămas cu o impresie foarte plăcută și despre oraș/zonă și despre Kim. Păcat că nu am avut mai mult timp la dispoziție pentru a mă bucura pe deplin de tot și toate :)

Baftă tuturor!

• Like 7
Link spre comentariu

Salutare tuturor!

Săptămâna trecută aflat prin zonă cu ceva treburi am zis să (re)vizitez uMpicuț și Oradea, că nu mai fusesem pe la voi prin oraș de când eram în liceu :) Aveați la vremea respectivă un vestit club de manele!

Nu prea am apucat să fac/văd mare lucru căci eu sunt o persoană mai nocturnă de fel, am poposit la o cârciumă și...cam atât.

După o binemeritată zi de relaxare la celebrele voastre băi, am vrut ca înainte de plecare să am parte și de o altfel de relaxare.

I-am dat un mesaj fetei dar nu a fost foarte promptă cu un răspuns, când am observat eu mesajul primit de la ea mă aflam deja în primul sat în drum spre casă. Mi-a spus că dacă mă încadrez în 30 de minute să ajung la ea, ne putem iubi nestingheriți.

Nu am stat foarte mult pe gânduri și am făcut o întoarcere de 180 de grade pe (dublă...cred) linie continuă, după ce bineînțeles m-am asigurat că nu este vreo mașină de poliție și că mai am suficiente puncte...de reputație!

M-am încadrat la timp (cred) și am avut ocazia să ajung la Kim.

M-a așteptat într-un Halat negru și o lenjerie tot neagră. Nu mai rețin dacă avea încălțări cu toace sau nu, dar este o fată cu statură peste medie, nu are neapărat nevoie de ajutor să fie la înălțime.

Are trăsături frumoase, nu este ruptă din rai dar trăsături frumoase are.

Are părul lung, brunet, ochii căprui închiși (tind spre un ușor negru, posibil și de la machiaj și genele false), trupul frumos proporționat, sânii deși sunt siliconați sunt chiar mișto, iar picioarele destul de lungi.

Cât timp am stat la o țigară și un cico am discutat...diverse...este o fată de comitet.

După ce am fost pe rând la duș, am mers în dormitor unde pot să spun că a fost corect corespunzător.

Din punctul meu de vedere totul a decurs ca la carte, deși nu sunt foarte școlit.

Am avut parte de un oral exact pe placul meu, executat nici prea încet dar nici prea rapid, nici prea finuț dar nici prea brutal, cu atenție la detalii.

Nu cred că am fost cei mai compatibili parteneri de afaceri pe parcursul celor câteva poziții puse la vânzare dar a fost o afacere satisfăcătoare. Pentru mine!

Ce'i drept, eu urmăream de o bună perioadă de timp o colaborare cu ea :)

Am mai stat puțintel la câteva taclale în timp ce mă îmbrăcăm și ne-am luat la revedere căci eu mă grăbeam să ajung la meci.

Fiecare cu prioritățile sale!

Note:

Locatie - blocul cu balcoane colorate :)

Undeva în zona Nufărul, totul cochet și ordonat, mi-a și atras subtil atenția să nu îmi las haine împrăștiate prin casă că nu-i place.

Igienă - 10

Baia era dotată cu tot ce trebuie. Abia acum, scriind, realizez că nu am zărit "Bestia" :)

Aspect - 9

O fată frumoasă, nu este Ileana Cosânzeana dar nici eu Făt-Frumos....poate un Greuceanu cu ilic.

Are ochi frumoși! Păcat de genele alea false.

Atitudine - 9

Pentru o primă întâlnire totul a fost bine, nu excelent dar bine.

ON - 10

IeGzact pe gustul meu.

Bine...face și CIM, contează destul de mult asta.

NP - 8,5

Din cauza mea mai mult. M-am și gâdilat :laugh2

GFE - 8

Nu cred să fi făcut celebrul "click" dar a fost ok.

Halat - Da.

Unul negru cu cordon. Foarte mișto!

Tarif - 200/fin

Nu m-am simțit deloc grăbit (deși eu cam eram...) habar n-am cât am stat ca și timp, știu doar că am ajuns cu 5 min înainte să înceapă meciul. N-am întârziat! :D

De revenit - Da.

Anul ăsta nu cred că mai ajung pe la Oradea, dar dacă cumva mai am drum pe acolo, cu siguranță o să vreau să mai ajung pe la Kim. Îmi plac balcoanele colorate :)

Am rămas cu o impresie foarte plăcută și despre oraș/zonă și despre Kim. Păcat că nu am avut mai mult timp la dispoziție pentru a mă bucura pe deplin de tot și toate :)

Baftă tuturor!

Ahaaaaa asa deci :))) acum inteleg mai multe :)))!!! In primul rand vreau sa iti multumesc pentru vizita si cuvintele frumoase si ma bucur ca te-am/ne-am cunoscut in sfarsit :) si in al 2-lea rand chiar daca tu ai simtit ca nu am facut “click” :))) mie mi-a placut de tine ca si om, dar asa sunt eu la inceput “putin” mai salbatica :))) imi trebuie 2-3-4 :)))) intalniri sa pot sa ma obisnuiesc cu persoana! :) Chiar sper sa ne mai vedem...candva!!! Numai bine iti doresc si ma bucur ca ai ajuns la meci :))))))!!! :* :* :*

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...