Sari la conținut

Noua in Bucuresti-/-Ana Marya- 0728.144.692 -Bd.DECEBAL

Vizitator ana marya

Postări Recomandate

Vizitator ana marya
Reputație: 0
Postat

Disponibilă pana la ora 20:00

Vizitator ana marya
Postat

Bună dragi mei țin sa va anunț ca astăzi e ultima mea zi de munca.va pup și va aștept ;*

• Like 1
Vizitator ana marya
Postat

Nu dragul meu :*

Vizitator ana marya
Postat

Da scz:*

• Oras:Bucuresti
Postat

Salut! Imi fac si eu aparitia pe forum cu o recenzie noua dupa ce chiar in urma cu cateva ore eu ma aflam la spatele nimfomanei Ana:))

Am sunat o si m-am programat pentru ora 13.30! Am ajuns in zona i-am dat mesaj si m a sunat sa urc chiar mai inainte cu cateva minute de ora stabilita! Odata ce s-a deschis usa am fost intampinat de ambele domnisoare ca niste gazde bune ce sunt:)! Ambele dezbracate si cu chef de pula! Am fost condus de Ana in camera de actiunie, m am dezbracat si dupa aceea m am dus la dus(ea facuse inainte)! Cand am intrat in camera ea ma astepta jucandu-se cu degetul la pasarica!

Actiunea a debutat cu sarutari,dupa aceea un oral din partea ce s a continuat intr un 69. Dupa aceea mi a soptit ca vrea sa mi o traga si s a pus pe mine unde m a terminat destul de repede! In pauza dintre numere ne am cunoscut mai bine am mai vorbit si dupa aceea nr 2 a inceput cu un oral din partea ei destul de bine executat + doggystyle. La al 2 lea numar eu nu pot sa imi mai dau drumul desi a incercat cat a putut sa fac sa se intample acest lucru cu un oral cu mai multa presiune. Dupa ce am decis sa renuntam am mai stat de vorba la o tigare unde a intrat in scena Andreea. Se tot fastacea pe acolo doar intr o rochita cu vedere la pasarica si a intrat in vorba cu noi. Nu am putut sa nu remarc gropitele Andreei si odata cu complimentul a venit si bonusul din partea ei: a venit la mine m a impins pe spate si a inceput un oral deep in timp ce eu fumam :bow  pret de 1-2 minute atat cat sa ma faca sa o vizitez si pe ea(a studiat marketigul cred ca stie sa si atraga clientii:))) 

Note:

Locatie: 10- cum am intrat am exclamat: Miroase a Pasarica aici! :laugh2

Aspect Ana: 8,5 (sanii lasati si burtica o trag in jos)

Oral(neprotejat): 9- bine executat cu presiune uneori, te priveste in ochi, atentie la bilute.

Normal: 8,5- se misca bine,nu comenteaza la pozitii, priveliste la doggystyle foarte misto si o pasarica foarte misto.

In concluzie: raport calitate/pret bun. O recomand, pacat ca va pleca in Italia pentru o perioada!

P.S.: acum daca a mers la mine faza cu complimentul despre gropitele Andreei sa nu abuzati cu complimente acum :laugh2  Nu de alta, dar se va prinde :)) ca faceti pe strengarii :laugh2  Oricum Andreea m-a determinat sa fac mai des complimente femeilor  :bow

• Like 3
Postat

Salut! Imi fac si eu aparitia pe forum cu o recenzie noua dupa ce chiar in urma cu cateva ore eu ma aflam la spatele nimfomanei Ana:))

Si unde e recenzia? :350x

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Salut! Din greseala am postat si i am dat editare! Vad ca a aparut pe pagina 22 recenzia editata!

Vizitator ana marya
Postat

Nu i nimik :*

• Like 2
Vizitator ana marya
Postat

La mulți ani tuturor de ziua numelui!!!:*

• Like 2
Vizitator rebel_
Postat

Nu plecasi?

Vizitator ana marya
Postat

După paste plec:*

Postat

Azi lucre

Ia citeste postarea 432 de pe pagina anterioara. Ca te lamuresti singur. :slap2 De alta data citeste si apoi intreaba. ”Citeste. Cititul te va face om mare” - cum spunea cineva pe aici. :laugh2

• Like 3
  • Minus 2

Postat

la ce ora incepi munca azi

:slap2 :slap2 :slap2 :wallbash :wallbash :wallbash

Citesteeee!!!!!!! Si nu mai pune intrebari aiurea!

• Like 2
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...