Vizitator ana marya Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2016 Postat Aprilie 21, 2016 Disponibilă pana la ora 20:00
gyorgye69 Reputație: 4003 Postat Aprilie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 21, 2016 https://youtu.be/XJNSC9W_Qdo
Vizitator ana marya Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2016 Postat Aprilie 22, 2016 Bună dragi mei țin sa va anunț ca astăzi e ultima mea zi de munca.va pup și va aștept ;* 1
catalin2015 Reputație: 1720 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Postat Aprilie 22, 2016 pana la ce ora ?
gyorgye69 Reputație: 4003 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 22, 2016 vrei sa ne lasi in suferinta?))
catalin2015 Reputație: 1720 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Postat Aprilie 22, 2016 pacat ca doar pana la ora 19
dobrix Reputație: 1265 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 22, 2016 Salut! Imi fac si eu aparitia pe forum cu o recenzie noua dupa ce chiar in urma cu cateva ore eu ma aflam la spatele nimfomanei Ana:)) Am sunat o si m-am programat pentru ora 13.30! Am ajuns in zona i-am dat mesaj si m a sunat sa urc chiar mai inainte cu cateva minute de ora stabilita! Odata ce s-a deschis usa am fost intampinat de ambele domnisoare ca niste gazde bune ce sunt:)! Ambele dezbracate si cu chef de pula! Am fost condus de Ana in camera de actiunie, m am dezbracat si dupa aceea m am dus la dus(ea facuse inainte)! Cand am intrat in camera ea ma astepta jucandu-se cu degetul la pasarica! Actiunea a debutat cu sarutari,dupa aceea un oral din partea ce s a continuat intr un 69. Dupa aceea mi a soptit ca vrea sa mi o traga si s a pus pe mine unde m a terminat destul de repede! In pauza dintre numere ne am cunoscut mai bine am mai vorbit si dupa aceea nr 2 a inceput cu un oral din partea ei destul de bine executat + doggystyle. La al 2 lea numar eu nu pot sa imi mai dau drumul desi a incercat cat a putut sa fac sa se intample acest lucru cu un oral cu mai multa presiune. Dupa ce am decis sa renuntam am mai stat de vorba la o tigare unde a intrat in scena Andreea. Se tot fastacea pe acolo doar intr o rochita cu vedere la pasarica si a intrat in vorba cu noi. Nu am putut sa nu remarc gropitele Andreei si odata cu complimentul a venit si bonusul din partea ei: a venit la mine m a impins pe spate si a inceput un oral deep in timp ce eu fumam pret de 1-2 minute atat cat sa ma faca sa o vizitez si pe ea(a studiat marketigul cred ca stie sa si atraga clientii:))) Note: Locatie: 10- cum am intrat am exclamat: Miroase a Pasarica aici! Aspect Ana: 8,5 (sanii lasati si burtica o trag in jos) Oral(neprotejat): 9- bine executat cu presiune uneori, te priveste in ochi, atentie la bilute. Normal: 8,5- se misca bine,nu comenteaza la pozitii, priveliste la doggystyle foarte misto si o pasarica foarte misto. In concluzie: raport calitate/pret bun. O recomand, pacat ca va pleca in Italia pentru o perioada! P.S.: acum daca a mers la mine faza cu complimentul despre gropitele Andreei sa nu abuzati cu complimente acum Nu de alta, dar se va prinde ) ca faceti pe strengarii Oricum Andreea m-a determinat sa fac mai des complimente femeilor 3
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 22, 2016 Salut! Imi fac si eu aparitia pe forum cu o recenzie noua dupa ce chiar in urma cu cateva ore eu ma aflam la spatele nimfomanei Ana:))Si unde e recenzia? :350x 2 2
dobrix Reputație: 1265 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 22, 2016 Salut! Din greseala am postat si i am dat editare! Vad ca a aparut pe pagina 22 recenzia editata!
Vizitator ana marya Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2016 Postat Aprilie 23, 2016 La mulți ani tuturor de ziua numelui!!! 2
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Aprilie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 24, 2016 Azi lucreIa citeste postarea 432 de pe pagina anterioara. Ca te lamuresti singur. De alta data citeste si apoi intreaba. ”Citeste. Cititul te va face om mare” - cum spunea cineva pe aici. 3 2
gyorgye69 Reputație: 4003 Postat Aprilie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 24, 2016 La mulți ani tuturor de ziua numelui!!!Multumesc, iubita!
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 26, 2016 la ce ora incepi munca azi :slap2 :wallbash :wallbash :wallbashCitesteeee!!!!!!! Si nu mai pune intrebari aiurea! 2 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum