stogu Reputație: 53 Postat Ianuarie 27, 2012 Postat Ianuarie 27, 2012 Adina 0757306164 Tg. MureşAnunţul l-am luat din ziarul local:Tânără domnişoară efectuez masaj erotic pentru domni generoşi într-un ambient de lux, profesionalism încredere, reespectAm sunat şi am primit următoarele informaţii:Locaţia: B-dul Pandurilor zona fortunaTarif: 200 roni oraSevicii: Masaj erotic, oral şi normal protejatDacă a fost cineva rog rog detalii.
stogu Reputație: 53 Postat Februarie 14, 2012 Autor Postat Februarie 14, 2012 Până la urmă din lipsa altor informaţii m-am hotărât să-i fac o vizită d-rei. Locaţia (aşa cum am mai scris B-dul Pandurilor zona fortuna vizavi de biserică) este curată, pat mare francez, baie curată, gel de duş prosop curat.M-a aşteptat îmbrăcată într-o rohiţă roşie care abia îi acoperea fundul şi în tocuri înalte.Tarif 150 roni/ o finalizare max. 30 minute, 350 roni/oră două finalizări.Sevicii: Masaj, bodimasaj, masaj erotic. oral, normal protejat. nu acceptă CIM, finalizare pe faţă sau pe corp.E simpatică, senzuală, frumoasă fără kg în plus ,corp superb, brunetă, ochi căprui, înălţime 1,60-1,65, 53kg, 22 ani, suplă picioare frumoase, sâni mici spre medii cu sfârcuri frumoase, piersicuţa epilată cu clitoris proeminent, piele fină mătăsoasă.Poţi să o mângâi, pentru sărut sau cunilingus te taxează.După duşul obligatoriu am început cu un masaj bine făcut, bodi masaj, apoi am continuat cu oral protejat cam de 7-8 nu face DEEP.La normal se mişcă bine, nu se implică şi are piersicuţa destul de strâmtă.Per ansamblu e de nota 8-9.Având în vedere atuurile: E frumoasă, locaţie curată, prestaţie bună O RECOMAND. 1
Afriq Reputație: 1265 Postat Februarie 14, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Februarie 14, 2012 @stogu Mi-e teama ca nu inteleg tarifele... in primul post tariful este 200 ron/ora iar in al doilea 350 tot pentru o ora? Te-a taxat pentru servicii suplimentare?
stogu Reputație: 53 Postat Februarie 14, 2012 Autor Postat Februarie 14, 2012 @stogu Mi-e teama ca nu inteleg tarifele... in primul post tariful este 200 ron/ora iar in al doilea 350 tot pentru o ora? Te-a taxat pentru servicii suplimentare?Când am postat anunţul acela era tariful.Acum a evoluat. probabil are destui clienţi şi îşi permite. Am întrebat de ce e aşa mare diferenţa pt a doua finalizare. Mi-a răspuns că a doua finalizare vine mai greu deci e mai mult de muncit şi de aici e diferenţa.Eu am optat pentru o finalizare 150 roni.Sper că te-ai edificat.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum