Sari la conținut

se merita

Postări Recomandate

Postat

La fosta autogara, noul Lidl, a 2a straduta pe drapta, este o vila pe care scrie "Salon infrumusetare". Nu mai am numarul de telefon, din pacate. Sun in jur de ora 17.30 . Imi raspunde o voce calda, chiar frumoasa, calma, si ma intreaba daca doresc o programare sau o rezervare ? Ii raspund sa-mi prezinte oferta si ma deci pe loc. Imi spune de 1 ora 100 lei, masaj erotic cu finalizare manuala, celelalte oferte nu m-au atras. Zis si facut, ii spun ca ajung in 30 de minute si ca o sun din fata de la Lidl. Ajung , sun , intru in casa. Curat, nou, cald. Ma intampina o tipa, repezita rau de tot, in timp de vorbea cu alt client la telefon si ii dadea explicatii ca a2 a fata este libera si ca este cea "noua". Tac, ascult, ma invita in camera, impreuna cu fata, o tipa de 18 ani, atat a spus ca are. Draguta, blonda, dar un corp frumoas tare, sanii perfecti, fese tari si tot ce se mai putea. Pot spune ca debia am putut pleca de acolo, la ce masaj mi-a facut. Sarutat, mangaiat, masat, frecat. Tipa stie meserie nu gluma. Am finalizat fara contact sexual, desi s-ar fi putut un oral pentru 100 lei. Per ansamblu : Locatie : 8 din 10, drumul este jalnic Curatebie : 8 din 10, apa calda, prosop curat, sapun, gel de dus, Servicii : 9 din 10, lasan la o parte atitudinea patroanei, fac referire la fata cu masajul De revenit : DA

Postat
La fosta autogara' date=' noul Lidl, a 2a straduta pe drapta, este o vila pe care scrie "Salon infrumusetare". Nu mai am numarul de telefon, din pacate. Sun in jur de ora 17.30 . Imi raspunde o voce calda, chiar frumoasa, calma, si ma intreaba daca doresc o programare sau o rezervare ? Ii raspund sa-mi prezinte oferta si ma deci pe loc. Imi spune de 1 ora 100 lei, masaj erotic cu finalizare manuala, celelalte oferte nu m-au atras. Zis si facut, ii spun ca ajung in 30 de minute si ca o sun din fata de la Lidl. Ajung , sun , intru in casa. Curat, nou, cald. Ma intampina o tipa, repezita rau de tot, in timp de vorbea cu alt client la telefon si ii dadea explicatii ca a2 a fata este libera si ca este cea "noua". Tac, ascult, ma invita in camera, impreuna cu fata, o tipa de 18 ani, atat a spus ca are. Draguta, blonda, dar un corp frumoas tare, sanii perfecti, fese tari si tot ce se mai putea. Pot spune ca debia am putut pleca de acolo, la ce masaj mi-a facut. Sarutat, mangaiat, masat, frecat. Tipa stie meserie nu gluma. Am finalizat fara contact sexual, desi s-ar fi putut un oral pentru 100 lei. Per ansamblu : Locatie : 8 din 10, drumul este jalnic Curatebie : 8 din 10, apa calda, prosop curat, sapun, gel de dus, Servicii : 9 din 10, lasan la o parte atitudinea patroanei, fac referire la fata cu masajul De revenit : DA[/quote']Totusi fa rost de nr de tel, fara posibilitate de contact cum faci programare?

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

@kriptograme Bun venit pe forum. Asteptam datele de contact ale domnisoarei.

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...