traveller35 Reputație: 20 Postat Octombrie 2, 2015 Postat Octombrie 2, 2015 BunaVoi încerca sa fiu cât mai succint şi concis în detalii. Eu: 35 ani, 178 cm, curat, discret si, cred, galant. Caut o amanta/"iubita" pentru un sejur de aproximativ 25 de zile în Asia de Sud-Est.Perioada, cel mai probabil, 15 ianurie - 10 februarie. Itinerariul este, în mare măsura, stabilit.Vom vizita, în urmatoarea ordine: Hong Kong 4 zile, plus 1 excursie de o zi in Macau.Apoi, vom pleca pentru 7 nopti în Boracay, Filipine.Pe urma, Boracay - Manila, pentru a zbura mai departe catre Singapore. Aici vom sta 5 nopti. Din Singapore vom merge mai departe catre Bali, unde vom petrece restul vacantei.În Bali, probabil vom sta în doua zone, Nusa Dua şi Ubud. Zborurile "mari", Berlin(eu sunt rezident în Germania) - Hong Kong, Manila - Singapore şi Denpasar(Bali) - Berlin vor fi la clasa business cu Qatar Airways. Restul, clasa economica. Hoteluri: în Hong Kong înca nu m-am decis, insa probabil va fi la Ovolo.Am mai stat acolo.Boracay: Shangri La.Singapore :Fullerton sau Swissotel. În Bali, oscilez intre The St.Regis Resort şi The Bale, în Nusa Dua .Iar în Ubud, Maya Ubud Resort. Evident, voi acoperi toate cheltuielile cu transportul, logistia si distractie. Eventual mici atentii.Tu trebuie doar sa fii frumoasa, sub 30 de ani, minim 170 cm, corp intretinut la sala.Evident, şi atracția intelectuala este importanta.Atitudinea fata de sex ar trebui sa fie flexibila, insa nimic extrem. Pentru mai multe detalii, eventual daca doriti sa trimiteți poze( nu doresc poze nud, iar daca trimiteți poze în care sa se vada chipul vostru, este alegerea voastră, deşi nu pretind asa ceva, cel putin nu în prima faza a eventualei noastre colaborari), va rog sa ma contactati pe pm. Voi fi în Bucuresti, 2 saptamani, în decembrie, când, daca sunt atât de norocos încât anunțul meu va atrage atenția unor doamne/domnișoare, as dori sa ma intalnesc cu cea pe care am ales-o. Astept eventualele interesate. 3
titusjucatoru Reputație: 63 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Octombrie 2, 2015 Frumos abordat felicitari
diana petra Reputație: -261 Postat Octombrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 4, 2015 Frumos abordat felicitariAprecieri si din partea mea. E cel mai de bun simt anunț pe care l-am văzut pana acum:) 1 2
gyorgye69 Reputație: 4003 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 5, 2015 Doar ca e pacat sa mergi cu mancare de-acasa la restaurant... 1
mobil dick Reputație: 528 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:Buc Oras:Buc Postat Octombrie 5, 2015 Dimpotrivă, mâncarea este din alta casa, incitant... Anuntul este frumos si civilizat. Ar putea fi o vacanta de vis sau un cosmar...mare atentie la parteneră amice, iti doresc sa faci o alegere buna, succes mult !
gyorgye69 Reputație: 4003 Postat Octombrie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 6, 2015 Esti romantic, MD, frumooos! E chestie de optiune personala... Asia este foarte ofertanta din punct de vedere femei. Despre anunt, nimic de spus: e scris frumos, de o persoana pragmatica, inteligenta si educata! Nu putem decat sa-i uram succes colegului si sa aiba parte de vacanta visata. 1
Postări Recomandate