Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori

• Telefon: 0737326813
  • Oras:Bucuresti
Acum 5 ore, custuracustuta91 a spus:

Paște fericit doamna mihaiela......

Acum 2 ore, pamplezir69 a spus:

Paste fericit doamna Mihaela! Sanatate, noroc si prosperitate!

Paste fericit  va doresc bucuri si spor.

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator adddi87
Reputație: 0
La 15.04.2022 la 20:14, dorina a spus:

Pup curuletul tau ;*

Si eu..abea astept sa vi la Craiova ..sa iti mananc curu si pizda aia ca nu ma mai satur de ea  mmm

Link spre comentariu

Buna,ajung in Targu mures pe 12 disponibila pina pe 16 mai. o sa pun orasele fara sa stiu data cind ajung si durata  in orase.  urmeaza Bacau, Buzau, Ploiesti, Pitesti si Craiova,pentru alte detalii am rugamintea sa ma sunati multumesc.

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator adddi87
Reputație: 0

Abea aștept sa veniți din nou la Craiova doamna scumpa. De fiecare dată când te-am vizitat m-ai făcut sa ma simt minunat. Ești o doamna superba și o femeie extraordinara și ador sa te iubesc cu multa pasiune. Chiar dacă sunt mai tânăr cu vreo 20 de ani ca tine te ador și ai de fiecare data când te-am întâlnit mi-a plăcut sa te îmbrățișez, sa ne sărutam pasional, apoi sa îți ling pizda aia minunata și bineînțeles sa fac dragoste cu tine..iar la pat nu mai ai nevoie de nici-o prezentare, ești superba. Te pup și abea aștept sa vi la Craiova. Cu drag Adrian! 

Link spre comentariu

• Oras:bacau
  • Oras:bacau
La 11.05.2022 la 17:53, matura-roscata a spus:

Buna,ajung in Targu mures pe 12 disponibila pina pe 16 mai. o sa pun orasele fara sa stiu data cind ajung si durata  in orase.  urmeaza Bacau, Buzau, Ploiesti, Pitesti si Craiova,pentru alte detalii am rugamintea sa ma sunati multumesc.

La Bacău cand ajungeți? 

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...