Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Maramures
  • Oras:Maramures
Postat

Te admir de foarte mult timp pe forum...esti cea mai tare Milf din tara . Cand ajungi anul asta pe la cluj?? anul trecut cand ai fost la cluj eram plecat din tara. Deabaea astept sa te intalnesc. te pup

• Like 1
  • Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori

Postat

Am vizitat-o si eu pe doamna Mihaela, acum vreo 3 luni, cand dansa a fost cazata in Ploiesti.

Ce pot spune, decat ca am ramas placut surprins de atitudinea ei..am vorbit, dorea sa ma serveasca cu suc, una alta, dar politicos am refuzat-o

Partida a decurs frumos. oral de ambele parti, cu finalizare in gurita+diferite pozitii.

Astept sa va prind din nou prin Ploiesti, pana atunci tinem legatura la telefon.

Apropo, pozele sunt foarte reale, pot spune ca arata mult mai bine decat in poze!

• Like 1
  • Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA
Postat

:snap

Foarte primitoare și cu "sufletul" larg deschis!

Te pup Mihaela, frumoase poze!

• Like 1
  • Oras:Buc, cta, bv, tm, ord, cj, sb
  • Oras:Buc, cta, bv, tm, ord, cj, sb
Postat

Ne ai omorat de tot cu ultimele poze

• Like 2
  • Oras:vrancea
  • Oras:vrancea
Postat

Ești ca vinul doamna Mihaela, pe zi ce trece te faci tot mai bună! Super excitante poze!

• Like 1
Postat

Proaspăt întors de la mihaela. Locația undeva prin avangarden 3 in brasov. Ma întâmpinat pe tocuri si cu veverita la vedere. Stat la o țigară și dus in camera. Oral neprotejat de nota zece. Dup aia la normal super priveliște ea stând capra. Are o păsărica superba. De revenit. Halatul 150 de lei. Cu siguranta ma voi intoarce. Si apropo posteaza pozele ca ai spus că pui ceva nou te pup

• Like 3

Postat

Scuzatima daca am scris ceva gresit nu prea le am cu astea dar am spus câte ceva sper sa va fie de folos spor la futut băieți ca aveti ce

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...