Sari la conținut

Bruneta str. Demetriade

Postări Recomandate

• Oras:timisoara
Postat

Ca tot intreba cineva pe aici de futut in aer liber si de ceva centuriste...am vazut-o pe una in fata pe la LindeGaz ...o bruneta destul de inalta cu tot cu tocuri , picioare ,cur , tzatze faine si faina si la fatza ( nu aia care sta in sens giratoriu) ....asta era cam pe la parcarea de tiruri ...cam pe acolo....si ...nu stiam ca si pe acolo se sta, ...in fine ...am trecut prima oara pe langa ea ca nu stiam care-i faza , dupa care m-am intors la ea. Mi-a zis tarifu si serviciile < 70 oral sau normal si 100 combinat ambele protejate ( nici nu ma gandeam altfel) > , nu prea am stat mult de vorba in strada acolo ,  ca tot am vazut ceva masini de politie prin zona si ne-am dus , avea ea un loc destul de ok, de retras undeva in spate la Lindegaz, la ceva depozite sau ce o fi pe acolo,printru-un gang. Am ales varianta cu 70 normal , ma repet ...tipa arata foarte bine pentru una care face trotuaru ... mi-am sculat-o destul de rapid cand am vazut-o, si cum nu prea ne-am descurcat in masina , si nu prea mergea treaba , am scos-o afara si am futut-o pe capota . Un pic cam rece si ea un pic cam inalta pe tocurile alea dar pana la urma a fost ok pentru quickie . Prea mult nu am ce sa o mai descriu inafara de faptul ca a fost foarte amabila , in sensul ca m-a intrebat daca sunt de acord cu locul de futut care il stia ea, daca e ok asa si ce si cum , si cam asta a fost tot . Ce mi-a mai zis ea si cred ca e un sfat bun , si il transmit si eu mai departe ( asa mi-a zis ea ) ca de obicei cam intre 10 si 11 seara politia isi face rondul de seara si dupaia nu mai au treaba .

In rest pace si numa bine ! 

• Like 1
  • Oras:nicaieri si pretutindeni
Postat

Am vazut-o si eu dar era plin de politie si dupa ce am intors nu mai era si intradevar era draguta.

Postat

Problema rezolvata.Draguta si foarte de treaba cu bun simt si glumeatza.A executat un oral bun fara comentarii si fiind dupa o zii ciufuta bziixiufutaAmm cam chinuito job.

Postat

Scuze de postul anterior era de pe tel.Deci cum spuneam draguta fara fite,oral bun si dupa o zii ciufuta la job am cam chinuit-o fara comentarii din partea ei;fiind draguta si cu zambetul pe buze.

Din punctul meu de vedere merita vizitata;mie nu imi pare rau.Toate cele bune spor la 'joaca':-)

• Oras:TM
  • Oras:TM
Postat

Am vazut-o si eu, dar n-am oprit din cauza politiei. A doua zi cand m-am intors din cursa seara pe la 11 jumate nu mai era acolo.

Postat

pe la ce ora o vedeti pe acolo ,eu inca nu am vazut niciodata si ma tot plimb seara dupa ea 

Vizitator tmdud
Reputație: 0
Postat

Iarna dupa 19, vara dupa 21 :) am vazut-o si eu odata dar nu am oprit fiindca era cu jarteaua cealalta.

Postat

TM cred ca tu o confunzi,din cate vorbesc ceilalti nu este una dintre cele 2 nesimtite care ai stau si in sensul giratoriu,adica asa sper,era mai demult una draguta acolo in parcare la LINDE si pestele statea prin masina ascuns ii vedeam mereu ,dar apoi a disparut.As vrea sa stiu daca este aceasi

Postat

Am fost aseara si sta cam pana la 23.30 si tmdud sigur o confunzi.toate cele bune si spor la "joaca":-)

Vizitator tmdud
Reputație: 0
Postat

Pe cele doua nu le-am vazut in sensul giratoriu, doar in parcarea de dupa Conti.

Postat

asta nu sta la sensu giratoriu ( alea de stau acolo is naspa rau , nici nu ma gandesc sa ma opresc la ele )  , foarte sociabila gagica , si da ...pestele cred ca sta intr-un BMW negru cu geamuri fumurii , sta si el prin parcare pe acolo...

• Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat

alea doua ( mai mult una din ele) s-au mutat la sensul giratoriu. cea noua, din parcarea linde gas e una care a mai fost cand era **spam editat**. e fiica cunoscutei : "lambada"

Postat

A fost la locul ei acum vreo 2 saptamani; reincercat;la fel de amabila.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...