alfa-omega Reputație: 4940 Postat Februarie 5, 2017 Oras:SHAMBALA & AGARTHA & KOGAYON &ORION &SIRIUS &PLEIADE&NIBIRU &ATLANTIDA&ANTARCTICA&TRIUNGHIUL BERMUDELOR. Oras:SHAMBALA & AGARTHA & KOGAYON &ORION &SIRIUS &PLEIADE&NIBIRU &ATLANTIDA&ANTARCTICA&TRIUNGHIUL BERMUDELOR. Postat Februarie 5, 2017 e una dintre cele mai vechi pe treabaare mai nou anunt pe at daca aveti rabdare sa cautatise da pe 100corect.are anunt pe AT...iar acum presteaza la Alba Iulia...vis a vis de BioKarpet.100/finalizarea si 150/2finalizari/ora.e miniona,are un cur foarte misto si exceleaza la ANILINGUS. 16 2
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 5, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 5, 2017 corect.are anunt pe AT...iar acum presteaza la Alba Iulia...vis a vis de BioKarpet.100/finalizarea si 150/2finalizari/ora.e miniona,are un cur foarte misto si exceleaza la ANILINGUS.PROFESOARA ,preda bine la oral !
putzache Reputație: 1141 Postat Martie 1, 2017 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Martie 1, 2017 Dobre, in pozele de la primul link este ea, dar cele din al 2-lea link nu-i apartin, poate e surioara, stiu ca are o sora care a activat cu ea pe care nu am apucat sa o cunosc.
dobre daniel Reputație: -426 Postat Martie 1, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Martie 1, 2017 Dobre, in pozele de la primul link este ea, dar cele din al 2-lea link nu-i apartin, poate e surioara, stiu ca are o sora care a activat cu ea pe care nu am apucat sa o cunosc.Corect ,candva m au supt amandoua ..o adevarata aventura .Initial am intrat cu sora ei pentru ca Alice avea treaba ..Apoi a sarit si surioara in ajutor ! 1
kristi22222 Reputație: 89 Postat Martie 1, 2017 Oras:everywhere Oras:everywhere Postat Martie 1, 2017 anunt aparut azi : http://www.anuntul.ro/anunturi-prestari-servicii/servicii-diverse/alice-doresti-sa-petreci-momente-de-rasfat-alaturi-de-o-domnisoara-dulce-si_44468941.html?l=8b4effab88b135f19373f58a3f6189b3 nr tel : 0731402818 1 1
rahova Reputație: 308 Postat Martie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 1, 2017 depinde care din ele, ca m- ai are doua.
dobre daniel Reputație: -426 Postat Martie 1, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Martie 1, 2017 depinde care din ele, ca m- ai are doua. Stiu ca are doua ,cea din Spania !
alfa-omega Reputație: 4940 Postat Martie 2, 2017 Oras:SHAMBALA & AGARTHA & KOGAYON &ORION &SIRIUS &PLEIADE&NIBIRU &ATLANTIDA&ANTARCTICA&TRIUNGHIUL BERMUDELOR. Oras:SHAMBALA & AGARTHA & KOGAYON &ORION &SIRIUS &PLEIADE&NIBIRU &ATLANTIDA&ANTARCTICA&TRIUNGHIUL BERMUDELOR. Postat Martie 2, 2017 Confirm,ea este !! Repet ,pentru doritorii de oral o recomand ,,corect.in primul link e alice...iar in al doilea link e o fata care presteaza si ea in aceeasi locatie cu alice.de fapt...sant trei fete care presteaza in aceasta locatie...alice,fata din linkul2 si inca o fata.nu stiu cum le chiama pe cele2...doar le am vazut in locatia lui alice. 13
jetila1 Reputație: 58 Postat Martie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 2, 2017 O recenzie de la confrati!?!Sau transformăm in chat aceasta secitune.
dobre daniel Reputație: -426 Postat Martie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Martie 2, 2017 O recenzie de la confrati!?!Sau transformăm in chat aceasta secitune.Du- te cu incredere ,garantez eu !!
panoramic Reputație: -1920 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Aprilie 7, 2017 A plecat afara! Tel inchis! 3
vishu82 Reputație: 14 Postat Mai 11, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 11, 2018 Mai presteaza domisoara?
valmont43 Reputație: 261 Postat Mai 12, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 12, 2018 Oho...imi aduc aminte cu placere de fatuca asta care desi nu exceleaza la fizic, da face un oral deep si un anilingus adanc de ma pisam pe mine de placere, am fost de cateva ori la ea in decursul timpului.Un alt atu este ca exceleaza la curatenie, cel putin cand eu o vizitam cu ani in urma...
panoramic Reputație: -1920 Postat Mai 13, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 13, 2018 Mai presteaza domisoara?pai nu vezi ca nu mai activeaza? Ia verifica:) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 23, 2018 Postat Mai 23, 2018 Oho...imi aduc aminte cu placere de fatuca asta care desi nu exceleaza la fizic, da face un oral deep si un anilingus adanc de ma pisam pe mine de placere, am fost de cateva ori la ea in decursul timpului.Un alt atu este ca exceleaza la curatenie, cel putin cand eu o vizitam cu ani in urma...in ultima perioada avea job si ppresta in ttimpul liber in zona Armeneasca. Se pare ca s-a facut fata serioasa :)
rahova Reputație: 308 Postat Mai 23, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 23, 2018 Este plecata in strainatate, nici pe FACEBOOK nu m-ai tinem legatura. Pacat ca si mie i-mi placea. :bow
gsp Reputație: 134 Postat Decembrie 24, 2018 Postat Decembrie 24, 2018 O mai reveni ? Facea un oral de vis cel mai bun de prin oras
Vizitator chriiis Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2019 Postat Aprilie 10, 2019 Mai stie cineva ceva de fata asta? Facea un oral demential
onan barbarul Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 19, 2019 Salutare confutadorilor :) Ştiu că Alice s-a retras de mult timp, aşa că întrebarea e alta: există altă fată prin Bucureşti cu un oral comparabil şi la fel de ok cu clienţii?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum