Sari la conținut

Zeita Afrodita

mihu

Postări Recomandate

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Buna,e prima mea postare asa incat cer ingaduinta daca gresesc ceva...Nu sunt din Cluj dar trec relativ de4s pa acolo,asa incat am vizitat de cateva oro salonul amintit.Au schimbat mai multe locatii insa ,,secretatra",Cristina e neschimbata,tot acolo,fetele s-au schimbat des.In general,fetele erau dragute,preturile modeste in comparatie cu alte saloane,dar nici sex nu vor sa faca ci numai msaj si te termina prin hand-job.Ultima oara insa,in ianuarie la inceput nu erau decat doua fete,cam nasoale amandoua,Jasmine din Bucuresti si o alta slaba ,batranica si uratica astfel ca am dat sa plec,pana la urma am ramas cu Jasmine.E un pic grasuta,incearca sa fie amabila insa nu prea le are cu ale ,,amorului".Am cam fost dezamagit,dar la pretul acela,60 ron masaj body am rabdat si eu...Sper sa aduca alta fete altfel cu toate ca fregventam salonul de 5 ani voi fio nevoit sa renunt.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.