el_zorab Reputație: 320 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Octombrie 7, 2015 Salut de curand am identificat un anunt, in care un asa numit cuplu ofera sedinte de dominare .. exista cineva printre voi care a interactionat cu ei/ii e cunoscut nuamrul de telefon? ea pare tanara, zvelta si m-as lasa dominat putin .. adica WTF , tre sa trecem si prin asta,nu?! ) exista si un link catre un alt site despre acest cuplu ... la cerere si daca se permite il voi face public
micasitare Reputație: -16 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:iasi Oras:iasi Postat Octombrie 8, 2015 Fraere tu de ce pui intrebari?la fel am intrebat si eu.Si miai raspuns deanpulea 3
micasitare Reputație: -16 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:iasi Oras:iasi Postat Octombrie 8, 2015 Fraere tu de ce pui intrebari?la fel am intrebat si eu.Si miai raspuns deanpulea 3
el_zorab Reputație: 320 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Octombrie 8, 2015 rog un admin sa-i stearga contul prostului ca e pe aratura rau!multumesc
micasitare Reputație: -16 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:iasi Oras:iasi Postat Octombrie 8, 2015 Mai sugeo o data 4
el_zorab Reputație: 320 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Octombrie 8, 2015 no .. acu ce sa zic .. incept, decent:1. daca-ti zice lumea ca esti prost te aprinzi si incepi sa faci spume si tastezi cu palmele .. ;2. daca ti se atrage atentia ca gramatical nu esti OK, iti bagi pulile peste tot .. ;3. daca esti lasat in pace, te dai fudul .. ;4. de mama ta, nu mai zic ca la felul cum vorbesti oricine isi da seama ca ori nu ai, ori e deprimata dupa ce a realizat ce a putut naste;5. chiar daca aici, pe forum toata lumea si-a dat sema cat de prost esti .. si s-au amuzat pe seama ta .. eu m-as bucura daca ne-am si vedea asa.. ca barbatii putin .. ce zici? Nu simti nevoia sa bati pe unu .. mai ales ca te-am facut din vorbe .. sa dai cu mine de pamant .. sa-ti umpli pumni de sangele meu .. 6. eu sunt dispus sa-i fac un "masaj" .." nud" .. "relaxant" .. ce spui, putem planifica!?spune da ca ma "incinge" nerabdarea ..
micasitare Reputație: -16 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:iasi Oras:iasi Postat Octombrie 9, 2015 Mata 3
coldfusion Reputație: 4335 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Ia Si Fugi Oras:Ia Si Fugi Postat Octombrie 9, 2015 Ni la el ci prost ii.....bubuie prostia-n tine.
grigore445 Reputație: 62 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:neverland Oras:neverland Postat Octombrie 9, 2015 Mata Mai javra autista.....ce te balonezi, fratica, in asa hal? Pulesti gratuit mandra comunitate de curvi si curvite de parca ai fi mare inteligent si cu 1 metru de falus inainte! Chiar nu tii rusine cu intelectul de gibon retard, ce il ai? Chiar nu te mirosi? Da' deloc? Mars la munca sluga ce esti!
lexy2305 Reputație: 608 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Octombrie 9, 2015 Saracul..daca nu stie sa scrie...nici injuraturile nu-i ies cum trebuie )) 2
discretul18 Reputație: 5415 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Octombrie 9, 2015 Saracul..daca nu stie sa scrie...nici injuraturile nu-i ies cum trebuie ))Offf...de ce te-ai retras măi Lexy?
relaxed Reputație: 5230 Postat Octombrie 10, 2015 Oras:The Truman Show Oras:The Truman Show Postat Octombrie 10, 2015 de buna voie si nesiluita de nimeni
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum