Sari la conținut

stapani Iasi - 0746661790

el_zorab

Postări Recomandate

• Oras:Iasi
Postat

Salut 

de curand am identificat un anunt, in care un asa numit cuplu ofera sedinte de dominare .. exista cineva printre voi care a interactionat cu ei/ii e cunoscut nuamrul de telefon? ea pare tanara, zvelta si  m-as lasa dominat putin .. adica WTF , tre sa trecem si prin asta,nu?! :))

exista si un link catre un alt site despre acest cuplu ... la cerere si daca se permite il voi face public

Postat

no .. acu ce sa zic .. incept, decent:

1. daca-ti zice lumea ca esti prost te aprinzi si incepi sa faci spume si tastezi cu palmele .. ;

2. daca ti se atrage atentia ca gramatical nu esti OK, iti bagi pulile peste tot .. ;

3. daca esti lasat in pace, te dai fudul .. ;

4. de mama ta, nu mai zic ca la felul cum vorbesti oricine isi da seama ca ori nu ai, ori e deprimata dupa ce a realizat ce a putut naste;

5. chiar daca aici, pe forum toata lumea si-a dat sema cat de prost esti .. si s-au amuzat pe seama ta .. eu m-as bucura daca ne-am si vedea asa.. ca barbatii putin .. ce zici? Nu simti nevoia sa bati pe unu .. mai ales ca te-am facut din vorbe .. sa dai cu mine de pamant .. sa-ti umpli pumni de sangele meu .. 6. eu sunt dispus sa-i fac un "masaj" .." nud" .. "relaxant" .. ce spui, putem planifica!?

spune da ca ma "incinge" nerabdarea .. 

• Oras:neverland
  • Oras:neverland
Postat

Mata

Mai javra autista.....ce te balonezi, fratica, in asa hal? Pulesti gratuit mandra comunitate de curvi si curvite de parca ai fi mare inteligent si cu 1 metru de falus inainte! Chiar nu tii rusine cu intelectul de gibon retard, ce il ai? Chiar nu te mirosi? Da' deloc?

Mars la munca sluga ce esti!

• Oras:peste tot
  • Oras:peste tot
Postat

Saracul..daca nu stie sa scrie...nici injuraturile nu-i ies cum trebuie :)))

Offf...de ce te-ai retras măi Lexy?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...