laurelian Reputație: 2012 Postat Octombrie 10, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 10, 2015 De-te fă-n coaili mele, tre' să te mai naşti dă două-trei ori ca să faci dă pula lu' Day...hai sictir, asta e părerea mea Las-o-n pula mea, că cică iar pleacă în vacanță! The Supreme ... Shit, after all!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 10, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 10, 2015 Las-o-n pula mea, că cică iar pleacă în vacanță! The Supreme ... Shit, after all!ce ai mah nu am voie sa merg sa ma distrez? tre sa iti cer tie voie inainte, nu am zis ca ma retrag, ma duc si eu sa ma simt bine bagati un tei, o sunatoare ceva ca va vad agitatii pe toti
laurelian Reputație: 2012 Postat Octombrie 10, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 10, 2015 ce ai mah nu am voie sa merg sa ma distrez? tre sa iti cer tie voie inainte, nu am zis ca ma retrag, ma duc si eu sa ma simt bine bagati un tei, o sunatoare ceva ca va vad agitatii pe toti Nu,nu, scuze! N-ai înțeles! Du-te liniștită! Cât de des poți! 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 10, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 10, 2015 Nu,nu, scuze! N-ai înțeles! Du-te liniștită! Cât de des poți!te iert
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 10, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 10, 2015 ce ai mah nu am voie sa merg sa ma distrez? tre sa iti cer tie voie inainte, nu am zis ca ma retrag, ma duc si eu sa ma simt bine bagati un tei, o sunatoare ceva ca va vad agitatii pe toti Du-te, fă, la şcoală....agitatooooooooo 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 10, 2015 Postat Octombrie 10, 2015 Du-te, fă, la şcoală....agitatooooooooo MOAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ........ ba ej nebun ? cine dreaq citeste atatea pagini ? am reusit cu MARE greutate sa citesc DOAR ce a scris Jilavistu' in pemeu.......... restu............ 1
lana Reputație: 3245 Postat Octombrie 10, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 10, 2015 Nu mă compar cu indivizii ăia, ai înțeles ideea dar te faci că plouă (de fapt chiar plouă). Fratele Trolle nu are nevoie de ajutor când țipă o femeie la el, ar fi chiar culmea să aibă nevoie de sprijin. Roz nu e cățelul meu să o bat cu ziarul când latră aiurea la trecători. Iar legat de intervenție sau trădare, fiecare aici pe forum își zice părerea așa cum îl taie capul. Frații mei n-au nevoie de suport când se iau la trântă cu vreunul sau vreuna p-aici. e doar un forum, în pula mea! Eu am memoria mai bună decât a ta...așa se pare. Din câte îmi aduc aminte am vorbit cu tine legat de situația creată atunci pe topicul de parfumuri și mi-am cerut scuze eu, deși nu eram făptașul. Ai uitat? Ia niște Lecitină, chiar ajută.Bine, și tu faci fix la fel, te faci că nu pricepi. Never mind, am zis ce aveam de zis, un weekend frumos! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 10, 2015 Postat Octombrie 10, 2015 Bine, și tu faci fix la fel, te faci că nu pricepi. Never mind, am zis ce aveam de zis, un weekend frumos!aici va certati ? ............ sau vorbiti asaaa .................. 2
gyorgye69 Reputație: 3996 Postat Octombrie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 10, 2015 Troleala, primare.... Mie mi se pare ca se complimenreaza cu gingaşie... 1
lana Reputație: 3245 Postat Octombrie 10, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 10, 2015 aici va certati ? ............ sau vorbiti asaaa ..................Gata cearta, dom' primar! Ți-ai luat semințe dăgeaba! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 10, 2015 Postat Octombrie 10, 2015 Gata cearta, dom' primar! Ți-ai luat semințe dăgeaba!Am avut o zi superba Acush ma apuc da treaba..................... 1
lana Reputație: 3245 Postat Octombrie 10, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 10, 2015 Am avut o zi superba Acush ma apuc da treaba.....................Fuseși pe la Corinuța? )) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 10, 2015 Postat Octombrie 10, 2015 Fuseși pe la Corinuța? ))Hai sictir ! peseu : vezi ca e' unu' la licitatie..........vrea sa faca o finalizare ........ 1
lana Reputație: 3245 Postat Octombrie 10, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 10, 2015 Hai sictir ! Ai fost cam dur la faza asta! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 10, 2015 Postat Octombrie 10, 2015 Ai fost cam dur la faza asta!n'ai prins-o ?
lana Reputație: 3245 Postat Octombrie 10, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 10, 2015 n'ai prins-o ? Cum dracu' nu?! Se poate?!
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 10, 2015 Postat Octombrie 10, 2015 Cum dracu' nu?! Se poate?!ai bagat spaima'n mine
lana Reputație: 3245 Postat Octombrie 10, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 10, 2015 ai bagat spaima'n mine Așa mă crezi dumneata pe mine?
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 10, 2015 Postat Octombrie 10, 2015 Așa mă crezi dumneata pe mine?am crezut ca am probleme da iecsprimare..........
vypushka Reputație: 4156 Postat Octombrie 10, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Octombrie 10, 2015 Bă, ceaveti?tranji 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 10, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 10, 2015 Las-o-n pula mea, că cică iar pleacă în vacanță! The Supreme ... Shit, after all!Ducă-se pă pustiu 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 10, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 10, 2015 MOAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ........ ba ej nebun ? cine dreaq citeste atatea pagini ? am reusit cu MARE greutate sa citesc DOAR ce a scris Jilavistu' in pemeu.......... restu............ Restu' e foaie verde lobodă, dă-te jos din corcoduş că te calcă submarinu'...Rozalindische gen 2
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Octombrie 10, 2015 Postat Octombrie 10, 2015 Motane, fa-i subforum si lui Kendra, pai ce draq, Lana are si ea nu ?De fapt, doar asta le deosebeste aici, una are subforum si alta nu.Pune-le pe picior de egalitate.Nu fi rau, sa vei trafic la kendra pe subforum.Fac pariu ca daca i faci, sta 23 de ore online ? A, sau altceva, chiar acum mi-a venit ideea, fa-i subforum daca lasa o camera web deschisa non stop, sa o vedem cum scrie la PC.Sa fie un fel de big brother asa.Propune-i si ai sa fii surprins ca...accepta, SA MOARA FRANTA de nu accepta ))) 3 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 10, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 10, 2015 Motane, fa-i subforum si lui Kendra, pai ce draq, Lana are si ea nu ?De fapt, doar asta le deosebeste aici, una are subforum si alta nu.Pune-le pe picior de egalitate.Nu fi rau, sa vei trafic la kendra pe subforum.Fac pariu ca daca i faci, sta 23 de ore online ? A, sau altceva, chiar acum mi-a venit ideea, fa-i subforum daca lasa o camera web deschisa non stop, sa o vedem cum scrie la PC.Sa fie un fel de big brother asa.Propune-i si ai sa fii surprins ca...accepta, SA MOARA FRANTA de nu accepta )))nu accept da-te drq de fan nebun si pofticios la trupusorul meu perfect proportionat si chipul meu de zana. eu fac big brother numa pt submisivi si o fac pt o gramada de bani. Nici subforum nu ma incanta, as prefera sa imi faca culoarea odata si sa nu o seteze pt un grup de membrii cum mi-a zis ca face , ci sa imi lase culoarea speciala doar pt nicknamu meu iubiii pisi fa-mi cadou ca te fut!!!!! ne vedem curand, gemn o saptamana 2, fan dement http://img.stanleylieber.com/src/13706/img/small.1333934324.gif
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum