Sari la conținut

Jessyka TS

Postări Recomandate

• Oras:timisoara
Postat

eu am fost prin vara pe la ea,cand era in timisoara,am vrut sa incerc o experienta cu o ts,fizic arata ok,fundulet frumos,ferm,foarte feminina!oralu destul de bun,cu tente de deep!problema a fost ca nu am penetrato anal,nu a vrut,pe motiv e prea groasa!!mii s a r fii parut normal ca,chestia asta sa o fii specificat in anunt!scriu recenzia abia acum pentru ca am vazut pozele alea in care era penetrata anal!!locatia era pe resitei in sensul giratoriu,in cazul in care se indoieste careva de recenzia mea!

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

eu am fost prin vara pe la ea,cand era in timisoara,am vrut sa incerc o experienta cu o ts,fizic arata ok,fundulet frumos,ferm,foarte feminina!oralu destul de bun,cu tente de deep!problema a fost ca nu am penetrato anal,nu a vrut,pe motiv e prea groasa!!mii s a r fii parut normal ca,chestia asta sa o fii specificat in anunt!scriu recenzia abia acum pentru ca am vazut pozele alea in care era penetrata anal!!locatia era pe resitei in sensul giratoriu,in cazul in care se indoieste careva de recenzia mea!

multumesc de recenzie,imi pare rau ca nu am incercat anal,probabil chiar era prea groasa,si nu am vrut sa incerc,multumesc oricum de cuvintele frumoase!!
Postat

multumesc de recenzie,imi pare rau ca nu am incercat anal,probabil chiar era prea groasa,si nu am vrut sa incerc,multumesc oricum de cuvintele frumoase!!

eu sper sa ne mai revedem ,si poate o sa te revansezi,funduletul tau chiar nu e de ratat! :crazylove

Postat

eu sper sa ne mai revedem ,si poate o sa te revansezi,funduletul tau chiar nu e de ratat! :crazylove

promit ca o sa ma revansez,in ianuarie o sa ajung iar prin Tm!!
Postat

Buna dragilor,din data de 4Ianuarie ma puteti gasi in Bucuresti,va pup si va astept cu drag!

Postat

Si un numar de telefon te rog!!!

dragule nu stiu cand ajung prin Brasov,acesta e nr meu 0752791713
  • Telefon: Intrucat nu mai exista... :)
  • Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa...
  • Telefon: Intrucat nu mai exista... :)
  • Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa...
Postat

Pune o poza cu cocoselul tau te rog

Daca tinem cont de nick-name, specialitatea ta sunt pasaricile, nu cocoseii... :D

• Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Sper sa va placa noua schimbare de look si noile buzici!va pup!

Esti superba, te asteptam la Cluj !

Postat

Esti superba, te asteptam la Cluj !

la sfarist de luna voi veni pe acolo,mi-e dor de accentul si de oamenii frumosi de acolo!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...