Sari la conținut

Jessyka TS

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Pe unde mai esti Jessyka? Cand mai treci prin TM? Ziceai ca in Ianuarie? Te pup si te astept

buna dragule,tot in capitala sunt,sper sa ajung la sf lunii ,dar oricum anunt aici,pup!
Postat

VINE IN GALATI !!!! PREGATITI VA !!!

dragule cred ca ai inteles gresit,nu vin in Galati,as fi anuntat aici!
Vizitator yang07
Reputație: 0
Postat

buna,sunt in bucuresti,prin galati s-ar putea sa ajung anul viitor,anul asta doar clujul il voi mai vizita.

Ai o dată aproximativă...? Ptr. Galați?

Postat

Buna seara confutaciosi ....

Pana acum nu am scris review-uri dar mi-am zis ca ar trebui sa o fac :))

Am fost la "doamna" in cauza , ca prima experinta nationala , din curiozitate ....( stiu ca veti spune ca ma scuz :))))) , nu o fac . Imi place sa merg la transe dar este pt prima oara in tara ) .....

Am intrebat daca este activ(a) si mi-a raspuns ca ....da ( am aflat dupa ca nu i se scoala , nu penetreaza , deci ....nu :)))) )

Aspect : 8 ...este foarte ok dar ....nu se scoala asa ca , degustibus .. :))))))

Comportament : 10+ este extrem de ok !!!

P.S. : are tendinte sa o ia "razna " cum ca timpul sau .....dar nu reuseste :)))) este ardelean(ca) :)))))

Ca sa finalizez , o experienta frumoasa ....nu wow :)) !

Postat

Buna seara confutaciosi ....

Pana acum nu am scris review-uri dar mi-am zis ca ar trebui sa o fac :))

Am fost la "doamna" in cauza , ca prima experinta nationala , din curiozitate ....( stiu ca veti spune ca ma scuz :))))) , nu o fac . Imi place sa merg la transe dar este pt prima oara in tara ) .....

Am intrebat daca este activ(a) si mi-a raspuns ca ....da ( am aflat dupa ca nu i se scoala , nu penetreaza , deci ....nu :)))) )

Aspect : 8 ...este foarte ok dar ....nu se scoala asa ca , degustibus .. :))))))

Comportament : 10+ este extrem de ok !!!

P.S. : are tendinte sa o ia "razna " cum ca timpul sau .....dar nu reuseste :)))) este ardelean(ca) :)))))

Ca sa finalizez , o experienta frumoasa ....nu wow :)) !

Dragule multumesc pentru recenzie,imi pare rau ca nu ti-am putut indeplini fantezia de a fi penetrat,anyway,daca citeai ce-am mai postat apare clar ca nu pot penetra.

Era mult mai simplu daca intrebai la telefon sau imi spuneai ce doresti,si iti raspundeam.

Fraza aia cu tendinta de a o lua razna,nu o inteleg,sincer nu cred ca am inca probleme psihice,o seara frumoasa si mersi inca o data pentru vizita!

Postat

Niste pozici noi,va pup!!

In curand voi face o scurta vizita prin Constanta,fiind si pentru prima data!Voi anunta aici exact data!

post-183754-0-28084600-1487967132_thumb.jpg

post-183754-0-03023300-1487967143_thumb.jpg

post-183754-0-15278500-1487967154_thumb.jpg

post-183754-0-19057800-1487967168_thumb.jpg

• Like 5
  • Minus 10
Postat

Buna dragilor,

De maine 1Martie ma puteti gasi pana in data de 5 in Constanta pentru prima data,va pup si va astept cu drag!Nr contact 0752791713

post-183754-0-97938900-1488318475_thumb.jpg

post-183754-0-17984000-1488318486_thumb.jpg

post-183754-0-74671900-1488318495_thumb.jpg

post-183754-0-07438900-1488318505_thumb.jpg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...