Sari la conținut

Jessyka TS

Postări Recomandate

Vizitator florinflo7
Reputație: 0
Postat

stiu ca am propis de mult dar voi reveni si la Cluj,pana sa ajung in Timi ma opresc putin prin Brasov si s-at putea cand plec din Timisoara sa vin decat o zi in Cluj,asa ca fi atent ca voi anunta aici,pupici!

buna iubire , pe când la brasov ? sper sa ne anunți
  • Oras:Bucuresti
Postat

buna iubire , pe când la brasov ? sper sa ne anunți

pai eu as vrea saptamana asta dar asta in functie de ce locatie gasesc,si oricum nu voi sta mult!
Vizitator florinflo7
Postat

pai eu as vrea saptamana asta dar asta in functie de ce locatie gasesc,si oricum nu voi sta mult!

locații sant destule , ar fi fain sa stai câteva zile
Postat

locații sant destule , ar fi fain sa stai câteva zile

mai mult de 3zile nu voi sta!
Vizitator florinflo7
Postat

mai mult de 3zile nu voi sta!

e bun și atât , doar sa ne anunți și pe noi când vii , pupici
Vizitator florinflo7
Postat

iubire pe la brasov pe când?

Postat

iubire pe la brasov pe când?

dragule sunt ultimile zile in Bucuresti,inca ma gandesc pe cand dar voi anunta inainte cu o zi,te asigur.Pupici!
Vizitator florinflo7
Postat

dragule sunt ultimile zile in Bucuresti,inca ma gandesc pe cand dar voi anunta inainte cu o zi,te asigur.Pupici!

ok iubire , te aștept -(am) cu drag pupici
Postat

A fost prima mea experienta de gen... dar a fost perfect. Domnisoara foarte simpatica si comunicativa. Fiind la prima experienta de acest gen, aveam foarte multe emotii si imi batea inima ca la un iepure dar ea a stiut sa ma relaxeze si sa ma faca sa ma simt in largul meu.. Am avut parte de un oral de vis, mai rar intalnesti asa ceva. Anal nu am incercat, dar sunt convins ca va fi perfect. Asa k te astept in Bv cu nerabdare. 😗😗😗

Postat

A fost prima mea experienta de gen... dar a fost perfect. Domnisoara foarte simpatica si comunicativa. Fiind la prima experienta de acest gen, aveam foarte multe emotii si imi batea inima ca la un iepure dar ea a stiut sa ma relaxeze si sa ma faca sa ma simt in largul meu.. Am avut parte de un oral de vis, mai rar intalnesti asa ceva. Anal nu am incercat, dar sunt convins ca va fi perfect. Asa k te astept in Bv cu nerabdare.

multumesc frumos,ma bucur ca te-ai simtit bine si te astept cu drag la revenirea mea in brasov!
Postat

În Timișoara vii? Sau ești?

buna dragule,duminica seara voi pleca si voi ajunge luni,disponibila de luni seara!
Postat

Okej și cât timp vei sta? Și dacă de poate și un preț. Accept sa fiu dominat hard

detaliile le vom stabilii telefonic,0752791713,ma poti suna de luni dupa amiaza,pupici.
Vizitator florinflo7
Postat

iubire la brasov nu mai ajungi?

Postat

iubire la brasov nu mai ajungi?

cand ma intorc din timisoara ma opresc direct la brasov!
Vizitator florinflo7
Postat

cand ma intorc din timisoara ma opresc direct la brasov!

of of iubire și abia așteptam sa vii ,,,pupici
  • Oras:Earth
Postat

poate ramaneti cu peruca-n mana ,cum sa mai intamplat :laugh2  cica ea a transexuala

Postat

ce va mai plac perucatele sau cele cu extensii puse of of ,poate ramai cu ea in mana cum a patit un amic de al meu :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...