Vizitator florinflo7 Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2017 Postat Iulie 3, 2017 stiu ca am propis de mult dar voi reveni si la Cluj,pana sa ajung in Timi ma opresc putin prin Brasov si s-at putea cand plec din Timisoara sa vin decat o zi in Cluj,asa ca fi atent ca voi anunta aici,pupici! buna iubire , pe când la brasov ? sper sa ne anunți
jessyka ts Reputație: -112 Postat Iulie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 3, 2017 buna iubire , pe când la brasov ? sper sa ne anunțipai eu as vrea saptamana asta dar asta in functie de ce locatie gasesc,si oricum nu voi sta mult!
Vizitator florinflo7 Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2017 Postat Iulie 3, 2017 pai eu as vrea saptamana asta dar asta in functie de ce locatie gasesc,si oricum nu voi sta mult! locații sant destule , ar fi fain sa stai câteva zile
jessyka ts Reputație: -112 Postat Iulie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 3, 2017 locații sant destule , ar fi fain sa stai câteva zilemai mult de 3zile nu voi sta!
jessyka ts Reputație: -112 Postat Iulie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 3, 2017 La Sibiu jessyka nu vii:)?deocamdata nu promit nimic.
Vizitator florinflo7 Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2017 Postat Iulie 4, 2017 mai mult de 3zile nu voi sta! e bun și atât , doar sa ne anunți și pe noi când vii , pupici
cristipe Reputație: 27 Postat Iulie 4, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 4, 2017 In Iasi ai vreun plan sa ajungi? Multumesc!
Vizitator florinflo7 Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2017 Postat Iulie 5, 2017 iubire pe la brasov pe când?
jessyka ts Reputație: -112 Postat Iulie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 5, 2017 iubire pe la brasov pe când?dragule sunt ultimile zile in Bucuresti,inca ma gandesc pe cand dar voi anunta inainte cu o zi,te asigur.Pupici!
smiler00 Reputație: 4 Postat Iulie 5, 2017 Postat Iulie 5, 2017 Haide la Bv. Promit k am sa mai fac cel putin inca o vizita!!! Te astept cu nerabdare. 😗
Vizitator florinflo7 Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2017 Postat Iulie 5, 2017 dragule sunt ultimile zile in Bucuresti,inca ma gandesc pe cand dar voi anunta inainte cu o zi,te asigur.Pupici! ok iubire , te aștept -(am) cu drag pupici
smiler00 Reputație: 4 Postat Iulie 5, 2017 Postat Iulie 5, 2017 A fost prima mea experienta de gen... dar a fost perfect. Domnisoara foarte simpatica si comunicativa. Fiind la prima experienta de acest gen, aveam foarte multe emotii si imi batea inima ca la un iepure dar ea a stiut sa ma relaxeze si sa ma faca sa ma simt in largul meu.. Am avut parte de un oral de vis, mai rar intalnesti asa ceva. Anal nu am incercat, dar sunt convins ca va fi perfect. Asa k te astept in Bv cu nerabdare. 😗😗😗
jessyka ts Reputație: -112 Postat Iulie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 5, 2017 A fost prima mea experienta de gen... dar a fost perfect. Domnisoara foarte simpatica si comunicativa. Fiind la prima experienta de acest gen, aveam foarte multe emotii si imi batea inima ca la un iepure dar ea a stiut sa ma relaxeze si sa ma faca sa ma simt in largul meu.. Am avut parte de un oral de vis, mai rar intalnesti asa ceva. Anal nu am incercat, dar sunt convins ca va fi perfect. Asa k te astept in Bv cu nerabdare. multumesc frumos,ma bucur ca te-ai simtit bine si te astept cu drag la revenirea mea in brasov!
jessyka ts Reputație: -112 Postat Iulie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 5, 2017 Buna! Un numar de telefon?0752791713
jessyka ts Reputație: -112 Postat Iulie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 6, 2017 În Timișoara vii? Sau ești?buna dragule,duminica seara voi pleca si voi ajunge luni,disponibila de luni seara!
mariusiancu Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2017 Postat Iulie 6, 2017 Okej și cât timp vei sta? Și dacă de poate și un preț. Accept sa fiu dominat hard
jessyka ts Reputație: -112 Postat Iulie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 6, 2017 Okej și cât timp vei sta? Și dacă de poate și un preț. Accept sa fiu dominat harddetaliile le vom stabilii telefonic,0752791713,ma poti suna de luni dupa amiaza,pupici.
Vizitator florinflo7 Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2017 Postat Iulie 6, 2017 iubire la brasov nu mai ajungi?
jessyka ts Reputație: -112 Postat Iulie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 6, 2017 iubire la brasov nu mai ajungi?cand ma intorc din timisoara ma opresc direct la brasov!
Vizitator florinflo7 Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2017 Postat Iulie 6, 2017 cand ma intorc din timisoara ma opresc direct la brasov! of of iubire și abia așteptam sa vii ,,,pupici
nd44ere Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2017 Oras:Earth Oras:Earth Postat Iulie 7, 2017 poate ramaneti cu peruca-n mana ,cum sa mai intamplat cica ea a transexuala
nd44ere Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2017 Oras:Earth Oras:Earth Postat Iulie 7, 2017 ce va mai plac perucatele sau cele cu extensii puse of of ,poate ramai cu ea in mana cum a patit un amic de al meu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum