Sari la conținut

Jessyka TS

Postări Recomandate

Vizitator florinflo7
Reputație: 0
Postat

ce va mai plac perucatele sau cele cu extensii puse of of ,poate ramai cu ea in mana cum a patit un amic de al meu :laugh2

amice văd ca te deranjează chestia asta mai tare pe tine decât pe amicul tău , dacă ți-e nu îți place mie (sau la alții ne place) , nu își au rosti comentariile tale pe aici
Vizitator florinflo7
Postat

vrei ceva moca?sa-nteleg? :laugh2

din păcate ptr tine îmi permit ce vreau ( mocca dai lui prieteni tău )
  • Oras:Bucuresti
Postat

poate ramaneti cu peruca-n mana ,cum sa mai intamplat :laugh2 cica ea a transexuala

neispravit mic,iar ai aparut!dupa ce tia dezactivat pisicuts contul anterior crezi ca daca ai alt nickname o sa faci valuri!peruca!se vede din poza prostule ca nu am perucaa,tu stii sa faci diferenta intre un trav si o transa!crezi ca daca imi aduci acuzatii nu mai o sa am clienti?Lumea care ma vizitat si ma cunoaste deja stie ce fel de persoana sunt,asa ca ti-ai gresit persoana boss!!
Postat

ce va mai plac perucatele sau cele cu extensii puse of of ,poate ramai cu ea in mana cum a patit un amic de al meu :laugh2

ce amic a ramas?sa vina cu dovezi,vorbe goale in bataia vantului sunt multe...!
Postat

amice văd ca te deranjează chestia asta mai tare pe tine decât pe amicul tău , dacă ți-e nu îți place mie (sau la alții ne place) , nu își au rosti comentariile tale pe aici

nu are rost sa te iei in gura cu el!!mersi oricum de suport,dar nu ai cei face prostului!
Vizitator florinflo7
Postat

nu are rost sa te iei in gura cu el!!mersi oricum de suport,dar nu ai cei face prostului!

😘😘😘😘😘
Postat

Buna dragilor ,disponibila in Timisoara de azi timp de 3zile!voi incepe activitatea dupa ora 16!Voi lucra doar la ora!va pup

Vizitator florinflo7
Postat

buna iubire , ai uitat de noi din bv?☹️

Postat

De azi disponibila in Bucuresti,vreau sa multumesc persoanelor care m-au vizitat in Timisoara pe perioada sederii mele acolo,si promit sa ajung mai des pe acolo!

Vizitator florinflo7
Postat

De azi disponibila in Bucuresti,vreau sa multumesc persoanelor care m-au vizitat in Timisoara pe perioada sederii mele acolo,si promit sa ajung mai des pe acolo!

iubire Iara ne-ai evitat
Postat

iubire Iara ne-ai evitat

sapt viitoare vin in Brasov,o sa anunt aici exact data!
Vizitator florinflo7
Postat

sapt viitoare vin in Brasov,o sa anunt aici exact data!

abia aștept iubire
Postat

Dragilor de sambata voi fi pentru cateva zile in Constanta,voi lucra doar cu progamare si doar la ora,intentionez sa merg si pe plaja,va pup!

Postat

Buna dragilor ,disponibila de azi in Constanta pentru cateva zile,va pup si va astept cu drag!nr contact 0752791713

Vizitator florinflo7
Postat

Buna dragilor ,disponibila de azi in Constanta pentru cateva zile,va pup si va astept cu drag!nr contact 0752791713

mda

Postat

Disponibila in arad pana sambata,dupa voi pleca din tara un timp,va pup!

post-183754-0-35967100-1501141902_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 10

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...