Sari la conținut

Jessyka TS

Postări Recomandate

• Telefon: Intrucat nu mai exista... :)
  • Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa...
  • Telefon: Intrucat nu mai exista... :)
  • Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa...
Postat

Disponibila in arad pana sambata,dupa voi pleca din tara un timp,va pup!

Bafta Jessy!

• Oras:Bucuresti
Postat

Buna dragi mei,de azi sunt disponibila in Oradea pt prima data,voi sta 3zile!va pup si va astept cu drag!nr tel 0754280760

Vizitator florinflo7
Reputație: 0
Postat

Buna dragi mei,de azi sunt disponibila in Oradea pt prima data,voi sta 3zile!va pup si va astept cu drag!nr tel 0754280760

iubire oare mai avem șanse sa ajungi și prin brasov?☹️☹️☹️
Postat

Buna dragilor,disponibila in Timisoara de azi pana sambata,va pup si va astept cu drag!!nr contact 0754280760

• Oras:Valcea
  • Oras:Valcea
Postat

Pozici noi,sper sa va placa!!

:icecream super! M-ai zapacit cu pozele astea, urmeaza sa imi fac curaj sa vin la tine

Postat

In Bucuresti cand? Si as vrea sa stiu cat ma costa o intalnire, o ora, o finalizare..? Nu mi-ai raspuns la intrebare. Si mai am o intrebare, daca vreau sa ma penetrezi si pe mine se poate?Sau sa-ti fac sex oral? Nu e vorba de umblat la pret, ci doar de diversitate intreb, cred ca mi-ar place, de aia.

Postat

In Bucuresti cand? Si as vrea sa stiu cat ma costa o intalnire, o ora, o finalizare..? Nu mi-ai raspuns la intrebare. Si mai am o intrebare, daca vreau sa ma penetrezi si pe mine se poate?Sau sa-ti fac sex oral? Nu e vorba de umblat la pret, ci doar de diversitate intreb, cred ca mi-ar place, de aia.

revin in Bucuresti luni,preturile sunt 150lei-30min sau 250-h,si da pot fi si activa!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...