jessyka ts Reputație: -112 Postat Septembrie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 9, 2017 am auzit ca face si eu am auzit ca o sugi pe la wc publice
jessyka ts Reputație: -112 Postat Septembrie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 9, 2017 am auzit ca face iauzi,buricul pământului le stie pe toate,vezi sa nu mori de la atâtea cunoștințe intelectualule
jessyka ts Reputație: -112 Postat Septembrie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 9, 2017 esti tare faina jessymersi!
giveuss Reputație: 10 Postat Septembrie 9, 2017 Oras:laMata Oras:laMata Postat Septembrie 9, 2017 faina ca sigur ti-a mers cu 70 finalizarea
jessyka ts Reputație: -112 Postat Septembrie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 9, 2017 faina ca sigur ti-a mers cu 70 finalizarea stii u asta?
jessyka ts Reputație: -112 Postat Septembrie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 9, 2017 stii u asta?poate merge preferată ta mop in cap cu atat!
mariusiancu Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2017 Postat Septembrie 13, 2017 Salutare, prin Timișoara pe când?
hellboy999 Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 13, 2017 Nu calcati pe la ea/el, are probleme cu capul si vorbestea aiurea...
jessyka ts Reputație: -112 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 13, 2017 Nu calcati pe la ea/el, are probleme cu capul si vorbestea aiurea...probleme cu capul?hmm poate mai stii cine stie!
jessyka ts Reputație: -112 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 13, 2017 probleme cu capul?hmm poate mai stii cine stie!sunt curioasă ce vorbe aiurea zic!
jessyka ts Reputație: -112 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 13, 2017 Nu calcati pe la ea/el, are probleme cu capul si vorbestea aiurea...dacă tot ai fost pe la mine si asa ți-am lăsat impresia detaliază putin!!sunt curioasă,e o noutate chestia cu nebunia!! 1 10
jessyka ts Reputație: -112 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 14, 2017 Poze noi! 2 10
handler Reputație: 31 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Valcea Oras:Valcea Postat Septembrie 14, 2017 Poze noi!
razvanno1978 Reputație: 8 Postat Septembrie 14, 2017 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Septembrie 14, 2017 uau- esti ireal de misto - o curiozitate am - daca in timpul sexului ai erectie si daca da, poti sa ejaculezi? multumesc pentru raspuns - felicitari - esti o femeie din toate punctele de vedere mai putin unul - bv
jessyka ts Reputație: -112 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 14, 2017 uau- esti ireal de misto - o curiozitate am - daca in timpul sexului ai erectie si daca da, poti sa ejaculezi? multumesc pentru raspuns - felicitari - esti o femeie din toate punctele de vedere mai putin unul - bviti Multumesc frumos pt complimente,dar nu vb prea frumos ca iar intra cei 2frustrati si vb urat!da pot avea erectie in timpul actului ,iar de ejaculat fac excepții!
flaviusadrianus Reputație: 214 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:BUH Oras:BUH Postat Septembrie 15, 2017 Buna, esti in Buc pe 15 sept? Lucrezi in intervalul 10-13?Multumesc sweet kiss
jessyka ts Reputație: -112 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 15, 2017 Buna, esti in Buc pe 15 sept? Lucrezi in intervalul 10-13?Multumesc sweet kissbuna da lucrez!
razvanno1978 Reputație: 8 Postat Septembrie 15, 2017 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Septembrie 15, 2017 iti Multumesc frumos pt complimente,dar nu vb prea frumos ca iar intra cei 2frustrati si vb urat!da pot avea erectie in timpul actului ,iar de ejaculat fac excepții!Imi pare bine ca vbesti civilizat si esti o persoana cu care te poti intelege. Cat despre tpti nebunii care exista pe pamantul asta.... noi sa fim sanatosi... esti o persoana care are bunul simt la ea si ati multumesc pt asta- nu m-ai lamurit daca poti sa ejaculezi - imi place f mult sa imi satisfac partenerul pana la orgasm...e parte din placerea mea sexuala- si inainte de a ne cunoaste mi-ar place sa stiu ca am putea face dragoste cu finalizrea amandoura - multumesc
jessyka ts Reputație: -112 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 15, 2017 Imi pare bine ca vbesti civilizat si esti o persoana cu care te poti intelege. Cat despre tpti nebunii care exista pe pamantul asta.... noi sa fim sanatosi... esti o persoana care are bunul simt la ea si ati multumesc pt asta- nu m-ai lamurit daca poti sa ejaculezi - imi place f mult sa imi satisfac partenerul pana la orgasm...e parte din placerea mea sexuala- si inainte de a ne cunoaste mi-ar place sa stiu ca am putea face dragoste cu finalizrea amandoura - multumescda pot finaliza
vreaufemeiiii Reputație: 15 Postat Septembrie 15, 2017 Postat Septembrie 15, 2017 Vreau sa iti fac oral si analingus cat ma costa ?
jessyka ts Reputație: -112 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 15, 2017 Vreau sa iti fac oral si analingus cat ma costa ?pentru detalii suna te rog...0754280760
razvanno1978 Reputație: 8 Postat Septembrie 16, 2017 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Septembrie 16, 2017 Am vizitat aceasta domnisoara- si xand spun asta o spun cu toata convingerea- este o domnisoara- f dragutza si binecrescuta- cocoselul este din greseala acolo- are toate caracteristicile unei domnisoare- va dau cuvantul ca daca nu avea putzulica pe care o are as fi putut sa mi-o fac prietena- eu sunt str8 dar am cateva fantezii- una era sa cunosc o tipa ca ea- retineti nu e un tip.... e o tipa care are din greseala cocosel-Am reusit sa ne dam drumul amandoi- mi-a placut mult experienta si o recomandFara ezitare... e o femwie cu ceva in plus- care sunteti timizi dar aveati o dorinta nesatisfacuta ea este persoana- multumesc jessyka- cu siguranta am sa mai revin - pup 1
xboger Reputație: 4 Postat Septembrie 16, 2017 Oras:ARGES Oras:ARGES Postat Septembrie 16, 2017 pitesti ?
Vizitator xxx_lotus Reputație: 0 Postat Septembrie 17, 2017 Postat Septembrie 17, 2017 Buna, te rog sa imi spui daca sunt sanse sa vii in Sibiu. Multumesc.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum