Sari la conținut

Jessyka TS

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

am auzit ca face :blushing2

iauzi,buricul pământului le stie pe toate,vezi sa nu mori de la atâtea cunoștințe intelectualule
Postat

Nu calcati pe la ea/el, are probleme cu capul si vorbestea aiurea...

probleme cu capul?hmm poate mai stii cine stie!
Postat

Nu calcati pe la ea/el, are probleme cu capul si vorbestea aiurea...

dacă tot ai fost pe la mine si asa ți-am lăsat impresia detaliază putin!!sunt curioasă,e o noutate chestia cu nebunia!!
  • Like 1
  • Minus 10
Postat

uau- esti ireal de misto - o curiozitate am - daca in timpul sexului ai erectie si daca da, poti sa ejaculezi? multumesc pentru raspuns - felicitari - esti o femeie din toate punctele de vedere mai putin unul - bv

iti Multumesc frumos pt complimente,dar nu vb prea frumos ca iar intra cei 2frustrati si vb urat!da pot avea erectie in timpul actului ,iar de ejaculat fac excepții!
Postat

Buna, esti in Buc pe 15 sept? Lucrezi in intervalul 10-13?

Multumesc sweet kiss

buna da lucrez!
Postat

iti Multumesc frumos pt complimente,dar nu vb prea frumos ca iar intra cei 2frustrati si vb urat!da pot avea erectie in timpul actului ,iar de ejaculat fac excepții!

Imi pare bine ca vbesti civilizat si esti o persoana cu care te poti intelege. Cat despre tpti nebunii care exista pe pamantul asta.... noi sa fim sanatosi... esti o persoana care are bunul simt la ea si ati multumesc pt asta- nu m-ai lamurit daca poti sa ejaculezi - imi place f mult sa imi satisfac partenerul pana la orgasm...e parte din placerea mea sexuala- si inainte de a ne cunoaste mi-ar place sa stiu ca am putea face dragoste cu finalizrea amandoura - multumesc

Postat

Imi pare bine ca vbesti civilizat si esti o persoana cu care te poti intelege. Cat despre tpti nebunii care exista pe pamantul asta.... noi sa fim sanatosi... esti o persoana care are bunul simt la ea si ati multumesc pt asta- nu m-ai lamurit daca poti sa ejaculezi - imi place f mult sa imi satisfac partenerul pana la orgasm...e parte din placerea mea sexuala- si inainte de a ne cunoaste mi-ar place sa stiu ca am putea face dragoste cu finalizrea amandoura - multumesc

da pot finaliza
Postat

Am vizitat aceasta domnisoara- si xand spun asta o spun cu toata convingerea- este o domnisoara- f dragutza si binecrescuta- cocoselul este din greseala acolo- are toate caracteristicile unei domnisoare- va dau cuvantul ca daca nu avea putzulica pe care o are as fi putut sa mi-o fac prietena- eu sunt str8 dar am cateva fantezii- una era sa cunosc o tipa ca ea- retineti nu e un tip.... e o tipa care are din greseala cocosel-

Am reusit sa ne dam drumul amandoi- mi-a placut mult experienta si o recomand

Fara ezitare... e o femwie cu ceva in plus- care sunteti timizi dar aveati o dorinta nesatisfacuta ea este persoana- multumesc jessyka- cu siguranta am sa mai revin - pup

• Like 1

Vizitator xxx_lotus
Reputație: 0
Postat

Buna, te rog sa imi spui daca sunt sanse sa vii in Sibiu. Multumesc.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...