punk2010 Reputație: 6 Postat Februarie 18, 2018 Postat Februarie 18, 2018 Cum poate cineva sa aibă 21 cm in circumferință ? :))
jessyka ts Reputație: -112 Postat Februarie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 18, 2018 BunaJessyTotvreausinuajung.Duminica18feblucrezi?potsatesundupaora17:00Sweetkissbuna,da lucrez!
jessyka ts Reputație: -112 Postat Februarie 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 19, 2018 Dragilor de mâine sunt disponibilă in Timișoara pentru câteva zile!Voi activa doar la ora,deoarece vreau ca Întâlnirile mele sa fie fără graba!Ma puteți contacta la Nr de telefon 0747240796 va pup!
jessyka ts Reputație: -112 Postat Februarie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 22, 2018 Dragilor ultimile 2zile in Timișoara!a fost o plăcere sa revăd clienții vechi dar și pe cei noi!Disponibila de luni in București!va pup
xboger Reputație: 4 Postat Februarie 22, 2018 Oras:ARGES Oras:ARGES Postat Februarie 22, 2018 pitesti ceva?
adi18bi Reputație: 31 Postat Februarie 24, 2018 Oras:Arad Oras:Arad Postat Februarie 24, 2018 O poza ce imi creeaza fantezii destul de indraznete, merita o experienta cu superba Jessyka :*
petre441 Reputație: 513 Postat Februarie 24, 2018 Postat Februarie 24, 2018 O poza ce imi creeaza fantezii destul de indraznete, merita o experienta cu superba Jessyka :*vezi ca este tot edy.....acum posteaza peste tot sa primeasca puncte
jessyka ts Reputație: -112 Postat Februarie 24, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 24, 2018 Vreau sa mulțumesc tuturor celor ce m-au vizitat in Timișoara!Am sa las un mic reviw!Vizita mea la Timișoara a fost mai mult din insistenta clientelei mele,de accea a fost și așa scurta!Tin sa mulțumesc tuturor care in proporție de 99% s-au ținut de cuvânt și M-au revizitat!Ma lasă rece ultimile comentarii la adresa mea ,din partea concurentei!Poate le-am greșit ,poate ca nu dar sa aduci injurii doar de dragul de a o face e aiurea!Dar știți ce ma motivează pe mine?oamenii pe care ii revăd și care le face plăcere sa vina sa stea in compania mea care mu ma judeca,nu ma urăsc ci ma admira pentru ceea ce sunt si ce fac!Oare de ce oamenii aia nu ma fac profitoare sau falsa sau cum dnzeu mi sa mai zis!Oare pentru ca nu ma cunosc?Cu toți ma comport natural și asta cred ca sa văzut prin pozele puse nefiind retușare sau spunând ca sunt cine știe ce!In încheiere vreau sa spun ceva celor ce ma judeca:uitativa in grădina voastră decât sa va uitați in cea a vecinului ca s-ar putea sa Rămâneți fără recolta!Va pup dragi mei ,de mâine ma puteți găsi in București!
xboger Reputație: 4 Postat Februarie 24, 2018 Oras:ARGES Oras:ARGES Postat Februarie 24, 2018 la pitesti ajungi ?
jessyka ts Reputație: -112 Postat Februarie 24, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 24, 2018 la pitesti ajungi ?dragule nu știu!dar dacă voi ajunge voi anunța desigur!
xboger Reputație: 4 Postat Februarie 25, 2018 Oras:ARGES Oras:ARGES Postat Februarie 25, 2018 ok te :atm te astept
jessyka ts Reputație: -112 Postat Martie 2, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 2, 2018 Câteva pozici noi!va pup! 3
ghenhosu Reputație: 0 Postat Martie 2, 2018 Oras:Hasibe Oras:Hasibe Postat Martie 2, 2018 esti oribila fara sa te superi ,frumoasa nu poti spune ca esti,degeaba bagi pastile ca esti zero no ofenceuite si tu ce fatza ai aici!!!pe asa ceva sa dam banii? :blushing2
flaviusadrianus Reputație: 214 Postat Martie 2, 2018 Oras:BUH Oras:BUH Postat Martie 2, 2018 Maestre, nu te supara dar fiecare avem parerile noastre.Daca nu iti place nu te duci.Hai sa comentam daca am fost si sa impartasim experiente.Pentru asta este forumul nu sa le jignim pe fete.Nu te supara dar cred ca asa este fair.
petre441 Reputație: 513 Postat Martie 2, 2018 Postat Martie 2, 2018 Maestre, nu te supara dar fiecare avem parerile noastre.Daca nu iti place nu te duci.Hai sa comentam daca am fost si sa impartasim experiente.Pentru asta este forumul nu sa le jignim pe fete.Nu te supara dar cred ca asa este fair.e tot edy cel cu zeci de conturi banate...nu poti avea pretentii......
petre441 Reputație: 513 Postat Martie 2, 2018 Postat Martie 2, 2018 esti oribila fara sa te superi ,frumoasa nu poti spune ca esti,degeaba bagi pastile ca esti zero no ofenceuite si tu ce fatza ai aici!!!pe asa ceva sa dam banii? :blushing2nu are sens sa raspunzi...e tot edy
ghenhosu Reputație: 0 Postat Martie 3, 2018 Oras:Hasibe Oras:Hasibe Postat Martie 3, 2018 daca e urata ,ce vrei sa spun ca e regina? :laugh2 :blushing2
jessyka ts Reputație: -112 Postat Martie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 3, 2018 esti oribila fara sa te superi ,frumoasa nu poti spune ca esti,degeaba bagi pastile ca esti zero no ofenceuite si tu ce fatza ai aici!!!pe asa ceva sa dam banii? :blushing2nu ma supăr,deoarece nu iau in cont părerea ta,cum am spus nu folosesc poze retușate ca restul,cine ma place ma place așa cum sunt!Eu am bunul simt să-mi pun poze cu fata in comparație cu altele!
jessyka ts Reputație: -112 Postat Martie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 3, 2018 Maestre, nu te supara dar fiecare avem parerile noastre.Daca nu iti place nu te duci.Hai sa comentam daca am fost si sa impartasim experiente.Pentru asta este forumul nu sa le jignim pe fete.Nu te supara dar cred ca asa este fair.multumesc Flavius ,apreciez ce spui ,nu iau in seama frustrații stai liniștit!
jessyka ts Reputație: -112 Postat Martie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 3, 2018 daca e urata ,ce vrei sa spun ca e regina? :laugh2 :blushing2in curând o sa fi iar banat,așa ca No offense!
jessyka ts Reputație: -112 Postat Martie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 3, 2018 nu are sens sa raspunzi...e tot edytrebuie sa îl tratam asa cum e,un bolnav psihic ce cere atentie și care înțelege ca rostul lui pe acest forum e 0barat!
ghenhosu Reputație: 0 Postat Martie 3, 2018 Oras:Hasibe Oras:Hasibe Postat Martie 3, 2018 esti o tarfa urata nu te mai da rotunda nu vezi ca nu te baga nimeni in seama degeaba le lingi pe celelalte colege nu esti decat o saracie si asa vei ramane
jessyka ts Reputație: -112 Postat Martie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 3, 2018 esti o tarfa urata nu te mai da rotunda nu vezi ca nu te baga nimeni in seama degeaba le lingi pe celelalte colege nu esti decat o saracie si asa vei ramanestii tu ca sunt o sărăcie?mai cunoscut personal?fati un test psihic și atunci vb după
gabriell1982 Reputație: 1 Postat Martie 3, 2018 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Martie 3, 2018 Am vizitat-o pe Jess de doua ori,o data la Constanța și la bucuresti.A fost prima mea experiența cu o ts,am mai fost și la Alexandra gold cu care m-am simțit la fel de bine.Jessyka e o draguta,nu știu de ce se spune astfel de chestii despre ea,adică poate pozele nu o avantajează dar din punctul meu de vedere din Bucuresti e cea mai ok dintre cele nesiliconate!Locatie-9,5Oral-10Anal-10Atitudine-10+De revenit-clarJessi nu mai lua in seama răutățile ,îți știi valoarea așa nu ia in seama frustrații și invidioșii!
jessyka ts Reputație: -112 Postat Martie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 3, 2018 Am vizitat-o pe Jess de doua ori,o data la Constanța și la bucuresti.A fost prima mea experiența cu o ts,am mai fost și la Alexandra gold cu care m-am simțit la fel de bine.Jessyka e o draguta,nu știu de ce se spune astfel de chestii despre ea,adică poate pozele nu o avantajează dar din punctul meu de vedere din Bucuresti e cea mai ok dintre cele nesiliconate!Locatie-9,5Oral-10Anal-10Atitudine-10+De revenit-clarJessi nu mai lua in seama răutățile ,îți știi valoarea așa nu ia in seama frustrații și invidioșii!multumesc Gabriel,te pup și te aștept cu drag când mai doresti sa vi!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum