jessyka ts Reputație: -112 Postat Iunie 27, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 27, 2018 Tu ai facuto fomistă de bani Davă erai așa o amică cum zici tu că ești îi scriai in privat Așa că lasăne cu prețurile tale că dacă ar fii așa cum zici tu nu ar mai pleca transele în alte țariLucrez in germania de aproximativ 4 ani și sunt curvă de 7 ani la 22 de ani sunt mai babă ca voi toate la un loc in acest job Iar aici sunt pline de transe romănce pe care nu le vei vedea niciodata activa in romanicaHai sa iti zic preturile indiferent ca esti siliconata travestita sau alta rasa de maimuta50 e 15 min80 e 30 min130-150 oraDacă in ro se dă 500 ora măine vin si mai aduc incă vreo 10 transe cu mineafrodita multumec pt sustinere,cristina mi-a dat un sfat prietenesc nu va certati va rog frumos,apreciez punctul de vedere al amandurora! 1
ariannaari Reputație: 639 Postat Iunie 27, 2018 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Postat Iunie 27, 2018 Tu ai facuto fomistă de bani 😂Davă erai așa o amică cum zici tu că ești îi scriai in privat 😉 Așa că lasăne cu prețurile tale că dacă ar fii așa cum zici tu nu ar mai pleca transele în alte țari Lucrez in germania de aproximativ 4 ani și sunt curvă de 7 ani la 22 de ani sunt mai babă ca voi toate la un loc in acest job Iar aici sunt pline de transe romănce pe care nu le vei vedea niciodata activa in romanica Hai sa iti zic preturile indiferent ca esti siliconata travestita sau alta rasa de maimuta50 e 15 min80 e 30 min130-150 oraDacă in ro se dă 500 ora măine vin si mai aduc incă vreo 10 transe cu mine😂😂 ce tare esti in gura mămică 😂😂 of of .. poi nu pot decat sa iti zic sa vii in tara sa te futi pe 500 ca noi daca te tine ... lucrezi in germania de 4 ani 😂 poi mai iubita cand colindam eu milano adica in 2009 ce faceai tu ? Care e mai baba ca si care ? 😂 cand facwam un job-ul asta tu aveai 12 ani mai fetița despre ce vorbim ? 😂💋 1
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Iunie 27, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 27, 2018 Eu nu mă cert ea se aprinde ca focu aiureaMă ia cu prietenele ei de parcă lear cunoaste de o eternitate.. ÃŽn plus dragă cristina nu am cum să ma simt odata ce nu activez deloc în romania miam dat parerea exact ca si tineDaca tu te aprinzi dintr-o nimika toata e clara si caracterul tău Nu imi pasa de transele de romania si nici nu imi puteti fii concurenta din 100 de motive Dar hai sa nu ne mintim cu preturile ca tu nu esti de mult timp in bucuresti și le cunosc pe multe prea bine Afrodita e doar una si cu mine nu va merge cardeala fetelor🤣🤣Daca vin prin bucurest abea astept sa latrati si in fata mea exact cum o faceti si prin scriss Te poop jessi vezi ai grija de sani tiau iesit super bine😊😊
ariannaari Reputație: 639 Postat Iunie 27, 2018 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Postat Iunie 27, 2018 Eu nu mă cert ea se aprinde ca focu aiureaMă ia cu prietenele ei de parcă lear cunoaste de o eternitate.. ÃŽn plus dragă cristina nu am cum să ma simt odata ce nu activez deloc în romania miam dat parerea exact ca si tineDaca tu te aprinzi dintr-o nimika toata e clara si caracterul tău Nu imi pasa de transele de romania si nici nu imi puteti fii concurenta din 100 de motive Dar hai sa nu ne mintim cu preturile ca tu nu esti de mult timp in bucuresti și le cunosc pe multe prea bine Afrodita e doar una si cu mine nu va merge cardeala fetelor🤣🤣Daca vin prin bucurest abea astept sa latrati si in fata mea exact cum o faceti si prin scriss Te poop jessi vezi ai grija de sani tiau iesit super bine😊😊 1 la mana eu cu prietenele suntem prietene din italia de ani de zile nu de o eternitate si nu de aici 2 la mana nu am de ce sa mint cu preturile ca nu imi ia nimeni bAnii din geanta si nici nu ma imbogatesc daca mint .. daca tu asa persoane ai cunoscut pana acum uite ca la mine nu e cazul ... si 3 la mâna abia astept sa vii la bucuresti boss ca sa ma auzi cum "latru" si ca sa iti arat cu cine stai de vorba bai asta
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Iunie 27, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 27, 2018 Hai gata ca devii periculoasa si ma sperii boss vorbe de tarancaðŸ˜ðŸ˜€Italianco stai parcata ca tine am fumat multeVezi cum delirezi eh asta va strica pe voi gura mereu gura ofof
adnoh Reputație: 31 Postat Iunie 27, 2018 Telefon: a_l_e_x69 Oras:Cluj Telefon: a_l_e_x69 Oras:Cluj Postat Iunie 27, 2018 fetele gata cu cearta ca nu e frumos :) eu zic sa faceți o lista cu preturi la fetele dim zonă ca e mai transparent asa :) P.S. gata cu offtopic-ul ;) 1
andreeatsdeea Reputație: 195 Postat Iunie 27, 2018 Oras:OTOPENI . Oras:OTOPENI . Postat Iunie 27, 2018 Hai cu boxul 🥊 🥊 😠. Stați calme ce aveți ați luat-o razna ? .. din câte știu se numește forum așa că lăsați oamenii să posteze o recenzie așa cum trebuie .... Iar cu prețurile fiecare sa și-o bage pe cat vrea e corpul fiecăruia ... Va pup 2
jessyka ts Reputație: -112 Postat Iunie 27, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 27, 2018 Hai cu boxul . Stați calme ce aveți ați luat-o razna ? .. din câte știu se numește forum așa că lăsați oamenii să posteze o recenzie așa cum trebuie .... Iar cu prețurile fiecare sa și-o bage pe cat vrea e corpul fiecăruia ... Va puppup Andreea 1
ariannaari Reputație: 639 Postat Iunie 28, 2018 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Postat Iunie 28, 2018 Hai cu boxul 🥊 🥊 😠. Stați calme ce aveți ați luat-o razna ? .. din câte știu se numește forum așa că lăsați oamenii să posteze o recenzie așa cum trebuie .... Iar cu prețurile fiecare sa și-o bage pe cat vrea e corpul fiecăruia ... Va pup 😂😂â¤â¤â¤ðŸ’‹ðŸ’‹ðŸ’‹ te puuppp andreea
andreeatsdeea Reputație: 195 Postat Iunie 28, 2018 Oras:OTOPENI . Oras:OTOPENI . Postat Iunie 28, 2018 Va pup și terminați cu circul paici 😘😘😘😘
Vizitator florinflo7 Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2018 Postat Iunie 29, 2018 buna jessi , nu ne încânți cu poze noi ?
parolistul Reputație: 178 Postat Iunie 29, 2018 Postat Iunie 29, 2018 Jessyka nu vrea sa ne mai incante cu nimic.
jessyka ts Reputație: -112 Postat Iunie 29, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 29, 2018 Jessyka nu vrea sa ne mai incante cu nimic.am pus cred suficiente poze,cel mai bine veniti si ma vedeti LIVE,va pup 1
jessyka ts Reputație: -112 Postat Iunie 29, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 29, 2018 😙😙 3
dacia1310 Reputație: 20 Postat Iunie 29, 2018 Oras:Turda Oras:Turda Postat Iunie 29, 2018 Cateva pozici noi!Ce bine areti. Accepti sa ti se faca oral? Poti sa ejaculezi?
Vizitator florinflo7 Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2018 Postat Iunie 29, 2018 😙😙 superba 😘😘😘
parolistul Reputație: 178 Postat Iunie 30, 2018 Postat Iunie 30, 2018 [/q uote] Arăți excelent.Esti deosebita.
jessyka ts Reputație: -112 Postat Iulie 2, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 2, 2018 Dragutilor de astazi cateva zile disponibila in Timisoara,va pup si va astept cu drag!
newguy2222 Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2018 Postat Iulie 3, 2018 Buna! Poti sa-mi spui intre ce ore lucrezi?
jessyka ts Reputație: -112 Postat Iulie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 3, 2018 Buna! Poti sa-mi spui intre ce ore lucrezi?10-24
jessyka ts Reputație: -112 Postat Iulie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 3, 2018 😙😙 3
jessyka ts Reputație: -112 Postat Iulie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 4, 2018 Pana duminica dragilor sunt disponibila in Timisoara ,dupa revin in Bucurestiul meu drag! 3
jessyka ts Reputație: -112 Postat Iulie 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 6, 2018 Va pup! 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum