Sari la conținut

Jessyka TS

Postări Recomandate

• Oras:intraaici
Postat

stai liniștit la ce epave sunt pe buc sunt VIP, plimba ursul

nu te mai da nu stiu cum ca nu esti si nu vei fii veci 

• Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

nu te mai da nu stiu cum ca nu esti si nu vei fii veci

stai liniștită travestito,implant mamar am urmează fata ceea ce tu nu vei avea bani nici de o simpla epilare definitiva
  • Like 1
Postat

stai liniștită travestito,implant mamar am urmează fata ceea ce tu nu vei avea bani nici de o simpla epilare definitiva

poti sa faci ce vrei tot o travestita esuata vei ramane cu 100000 de pastile luate la activ

Postat

poti sa faci ce vrei tot o travestita esuata vei ramane cu 100000 de pastile luate la activ

asta e problema mea, nu a ta
Postat

fata daca  ai fost banata pe alte conturi tineti ciocu nu te tot baga peste tot si asa nu mai activezi in tara te-ai ajuns

Postat

fata daca ai fost banata pe alte conturi tineti ciocu nu te tot baga peste tot si asa nu mai activezi in tara te-ai ajuns

se pare ca sa făcut dreptate,, aviz parașutelor care nu au loc de mine, scrieti personal nu puneți pe altcineva sa își facă cont, va da de gol limbajul țărănesc, știe Ea cine.
  • Oras:Buc
  • Oras:Buc
Postat

se pare ca sa făcut dreptate,, aviz parașutelor care nu au loc de mine, scrieti personal nu puneți pe altcineva sa își facă cont, va da de gol limbajul țărănesc, știe Ea cine.

cine? :snap

Postat

tu nebuno din porumb nu vezi ce capatana ai? :laugh2  ca un dovleac,vai urata esti fac spume acuma daca zici ca esti frumi  :laugh2

fa nebuno iar ai apărut!!!
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Buna draga mea :X

Te astept in august la Timisoara

Mi-e dor de anaulul tau..

Postat

Dragii mei mai activez pana în data de 3August..dupa câteva retușuri chirurgicale, va pup

Postat

Buna. Am rasfoit putin topicul dar nu am gasit o modalitate de contact. Poti sa lasi un telefon sau o alta metoda de contact, te rog. Vreau sa te vizitez zilele aceastea.

Postat

Buna. Am rasfoit putin topicul dar nu am gasit o modalitate de contact. Poti sa lasi un telefon sau o alta metoda de contact, te rog. Vreau sa te vizitez zilele aceastea.

nr meu e 0747240796

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...