Sari la conținut

Luiza 0764422110

Postări Recomandate

Vizitator rebel_
Reputație: 0
Postat

Scuze...am fost ocupata cu cineva ce avea tel identic cu al meu, pana și soneria standard o aveam la fel☺..eu fiind la dus și telefonul pe noptiera în camera..a sunat..inculpatul crezând k este al sau.. a răspuns.Au urmat scuze..dar degeaba. .. prea târziu. ..Așa am sa fac și eu.. ÎMI CER SCUZE PT VOCEA SA RAGUSITA...TE PUP ȘI MII DE SCUZE

Da, m-am ocupat intre timp. Pana la ce ora lucrezi azi poate reusesc sa dau o fuga.

• Oras:oriunde
  • Oras:oriunde
Postat

Scuze...am fost ocupata cu cineva ce avea tel identic cu al meu, pana și soneria standard o aveam la fel☺..eu fiind la dus și telefonul pe noptiera în camera..a sunat..inculpatul crezând k este al sau.. a răspuns.Au urmat scuze..dar degeaba. .. prea târziu. ..Așa am sa fac și eu.. ÎMI CER SCUZE PT VOCEA SA RAGUSITA...TE PUP ȘI MII DE SCUZE

si la plecare inculpatul nu a incurcat telefoanele si a plecat cu al tau?  :laugh2

Postat

:laugh2  si marmota ce facea?? sa dea naiba! tel la fel si sonerie la fel.. :slap2

• Like 1
Vizitator taki
Postat

pai de aia nu sunt gigolo...ca am doar 12 centimetri...daca trag tare de ea..daca nu vreo 10,5 =))

dar, spre deosebire de donshoara, eu sunt constient de lipsa mea de calitati care m-ar putea recomanda ca si gigoloi si stau dreacu acasa in banca mea, nu incerc sa prostesc lumea ca eu de fapt sunt negru si ce vad ele in poza si are 10 cm de fapt e de 23 =))

ca ea, cam asta incearca sa faca...sa ne spuna ca ceea ce vedem in poza nu e real, 

cum am mai zis, imi pune poza cu morsa si descrie pinguinu =))

A pus poze reale, inteleg ce vrei s spui dar, asta i cel mai important! si trebuie apreciat.

• Oras:bucuresti
Postat

Da, m-am ocupat intre timp. Pana la ce ora lucrezi azi poate reusesc sa dau o fuga.

Nu am un program fix...suna-ma cu jumătate de ora înainte. 💋
Postat

A pus poze reale, inteleg ce vrei s spui dar, asta i cel mai important! si trebuie apreciat.

Mulțumesc pentru apreciere💋!
Postat

:laugh2 si marmota ce facea?? sa dea naiba! tel la fel si sonerie la fel.. :slap2

Da...sunt telefoane din fabrica ce au sunerii standard!
  • Oras:Bucuresti
Postat

sa-i dam cezarului ce-i al cezarului...corect

tare faza cu telefonul oricum....

si ca ma refer printr-un pamflet...

voi ati mai vazut "manageri" ragusiti si care sa isi ceara scuze de la subalterne? :P

succese maximuri!!

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Nu am un program fix...suna-ma cu jumătate de ora înainte. 💋
Vizitator rebel_
Postat

Tocmai ce-am plecat de la tine :) :) :)

Foarte ok fata, tipa inalta 1.70+(Nu purta pantofi) cu picioare frumoase si bronzata integral, frumusica la fata, recomand celor ce vor ceva cu picioare lungi.

Locatie ok, nu am vazut/auzit peste in locatie insa mai era o colega roscata subtirica cam 1.62/45kg si un catelus. Piesa de rezistenta este patul enorm si foarte ridicat din dormitor indicat pentru doggy din picioare la care Luiza ofera o priveliste de senzatie.

Atitudine: 9: foarte prietenoasa, serviabila, isi da tot interesul sa te simti bine in compania ei atat in pat cat si in off-time, mi-a oferit sa facem un dus impreuna in pauza.

Oral: 7 am optat pentru protejat la alegerea mea, foarte ok, atentie la owa, scuipat, nu neglijeaza restul corpului in timp ce o suge, nu s-a oprit pana nu i-am spus eu, trebuie sa scad doua puncte pentru balonas.

Normal: 8. Este cam inalta si lunga in picioare iar lucrul asta m-a incomodat putin la unele pozitii dar in rest e ok, imi place ca-si foloseste mainile mult in timpul actului si ca se trage in tine.

Igiena: 9

Servicii de care am beneficiat: Oral protejat(la cererea mea), normal protejat, dus asistat, finalizare in prez sau corporala(singurele variante disponibile)

Achitat 200 RON ceruti de ea la inceput pt 1 ora dar am stat cam 35min fiindca am primit un sms care cerea prezenta mea in alta locatie :)

Ciocane tari sa aveti :)

Postat

Foarte ok fata, tipa inalta 1.70+(Nu purta pantofi) cu picioare frumoase si bronzata integral, frumusica la fata, recomand celor ce vor ceva cu picioare lungi.

Locatie ok, nu am vazut/auzit peste in locatie insa mai era o colega roscata subtirica cam 1.62/45kg si un catelus. Piesa de rezistenta este patul enorm si foarte ridicat din dormitor indicat pentru doggy din picioare la care Luiza ofera o priveliste de senzatie.

Atitudine: 9: foarte prietenoasa, serviabila, isi da tot interesul sa te simti bine in compania ei atat in pat cat si in off-time, mi-a oferit sa facem un dus impreuna in pauza.

Oral: 7 am optat pentru protejat la alegerea mea, foarte ok, atentie la owa, scuipat, nu neglijeaza restul corpului in timp ce o suge, nu s-a oprit pana nu i-am spus eu, trebuie sa scad doua puncte pentru balonas.

Normal: 8. Este cam inalta si lunga in picioare iar lucrul asta m-a incomodat putin la unele pozitii dar in rest e ok, imi place ca-si foloseste mainile mult in timpul actului si ca se trage in tine.

Igiena: 9

Servicii de care am beneficiat: Oral protejat(la cererea mea), normal protejat, dus asistat, finalizare in prez sau corporala(singurele variante disponibile)

Achitat 200 RON ceruti de ea la inceput pt 1 ora dar am stat cam 35min fiindca am primit un sms care cerea prezenta mea in alta locatie :)

Ciocane tari sa aveti :)

Mă bucur ca te-am simțit bine în compania mea și sper sa ne revedem! 😗👄💋
Vizitator rebel_
Postat

Mă bucur ca te-am simțit bine în compania mea și sper sa ne revedem! 😗👄💋

Hmmmm.... Tu erai colega roscata?

Postat

Hmmmm.... Tu erai colega roscata?

Și scuze ca a lăsat după contul meu, dar ea e nouă aici,și na.. Mulțumesc pentru înțelegere.
  • Like 1
Postat

E bronzata de la solar sau e bronzata din nastere? ;) 

Postat

De la solar😉
Postat

=)))

mi-a placut mult de tot aia cu "ceva cu picioare lungi"

de principiu as prefera o femeie cu picioare lungi....ca asa si broasca tot lungi le are, dar nu prea as fute-o =))

la faza cu se trage in tine....hmmm.....esti cam dubios...folosea un strapon cumva? nebunule chinchi care esti =))

sau te tragea pe tine in ea ;)

s-a nascut in solar.....mai zi ceva!!! =))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...