Sari la conținut

Diana 0732080243

di_ana

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Nu inteleg unde vrei sa bati? Tocmai asta e. Lumea e plina de asemenea specimene. Unele mai josnice ca altele. Asta ineamna sa le lasam in pace? Jet.

1. cainele moare de alergatura si prostu de grija altuia , cum dreaq se face sa ti se potriveste manusa.

2. nu face vantu din pom ce face pizda din om , si asta la fel

sa-ti mai zic sau te duci si-ti tragi 3 palme singur ?

Link spre comentariu
  • Oras:UK

1. cainele moare de alergatura si prostu de grija altuia , cum dreaq se face sa ti se potriveste manusa.

2. nu face vantu din pom ce face pizda din om , si asta la fel

sa-ti mai zic sau te duci si-ti tragi 3 palme singur ?

Mai zi. Nu de alta, dar vreau sa vad cate citate gresite, cel putin in contextul asta, cunosti.

Link spre comentariu

e pierdere de vreme cu tine copile , fa ceva si ordoneaza-ti urma aia de creier care ti-a mai ramas ca te-ai facut de tot cacatu si in loc s-o dregi te afunzi mai rau.

De ce aveti tot mereu impresia ca parerea voastra este punct de referinta al normalitatii? Voi considerati ca m`am facut de cacat si ca in loc s`o dreg, ma afund mai rau. Eu consider ca nu m`am facut deloc de cacat, deci nu am ce drege.

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

De ce aveti tot mereu impresia ca parerea voastra este punct de referinta al normalitatii? Voi considerati ca m`am facut de cacat si ca in loc s`o dreg, ma afund mai rau. Eu consider ca nu m`am facut deloc de cacat, deci nu am ce drege.

da tu chiar asa prost esti de nu pricepi cand iti spune toata lumea?

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

da tu chiar asa prost esti de nu pricepi cand iti spune toata lumea?

Lasati-l in plata domnului...merita sa irosim atatea resurse dand curs discutiilor inutile create de psihopat?...omul sufera de conversatie,potrivit unei domnisoare foarte dragi lui.

Link spre comentariu

• Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti
  • Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti

diana veziti de activitatile tale piscicole si de subordonatele tale nu mai incerca sa-mi atragi atentia dandumi minusuri la toate posturile ca numi plac femeile cu defect la buza cum esti tu

ce crezi...esti neinteresant,dar vad ca te cam bagi ca musca-n lapte prin toate postarile ;)

Link spre comentariu
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...