Sari la conținut

Traseiste Timisoara

slayyy

Postări Recomandate

Postat

Imi puteti va rog unde o traseista care nu e tepara sau cu figuri pentru un oral ok?Stiu...este primul meu post si in loc sa contribui la aceasta comunitate eu va cer ajutorul...promit ca voi contribui cu recenzii pe viitor!

• Oras:Timisoara
Postat

Sens giratoriu giarmata.buna rau.o cheama leo.50 ron nr.daca dai de ea iai nr de telefon.bafta la futut.

• Oras:nicaieri si pretutindeni
Postat

Aradului dupa ce faci dreapta de la pencoop statia de fir sau primul semafor de dupa intrebi de Violeta acum e bruneta daca nu ma insel.Bafta la "joaca":-)

• Oras:Satu mare
  • Oras:Satu mare
Postat

Sens giratoriu giarmata.buna rau.o cheama leo.50 ron nr.daca dai de ea iai nr de telefon.bafta la futut.

. O poti descrie putin cum arata? O recenzie daca ai fost cu ea, stie meserie? Nu as vrea sa bat degaba drumul din sm la tm
Postat

Chiar...ar fi frumos o recenzie colegu' ;)

Postat

Chiar sper sa avem un topic activ despre domnisoarele care practica trotuarul asa ca vreau sa va impartasesc 3 experiente din ultimul timp.

1) Incep cu ce este cel mai rau si anume pe aradului dupa primul semafor langa o parcare mare stau acolo o blonda cu ochelari care arata a travestit si o bruneta de etnie.Tangentele mele au fost cu bruneta.Dupa ce a cerut 70 pentru un OP am ajuns la 50 dupa foarte multe negocieri.Am stat cu ea in masina in parcarea aceia deoarece ea doar acolo ofera "placeri".A inceput excelent dar a avut impresia ca trebuia sa termin in 30 de secunde si dupaia a inceput o laba obosita si ma certa ca nu termin.Cand a vazut ca nu termin in acelasi pret mi-a oferit un NP care a fost mai grabit si mai nasol decat acea laba trista.Cand am vazut ca nu am cu cine am coborat-o din masina si am plecat...deci de EVITAT notele fiind:OP:3  atitudine:2  NP:4(nu am dat mai putin deoarece ea s-a oferit)

2)Intr-o seara pe la ora 21 eram foarte "infierbantat" si am decis sa optez din nou pentru un oral in masina.Vroiam sa o incerc pe domnisoara din sens de langa Conti dar nu era acolo.Pe aradului nimic.Nu gaseam nici cum o domnisoara care sa ma "linisteasca".Pana cand am vazut o blonda peste drum de spitralul victor babes inainte de calea ferata de la Conti.Parea ok pana am ajuns langa ea si mi-am dat seama ca este groaznica si de atunci am vorbit cu ea fara sa ma uit prea mult la dansa(nu am plecat deoarece nu prea aveam alternative).Am platit 50 pentru un OP care s-a desfasurat afara din masina in spatele unor blocuri.Oralul a fost ajutat foarte mult de mana dar avea o atitudine neutra.Cand ii aduceam aminte ca am platit pentru un oral nu pentru o laba nu spunea nimic si se conforma. Note:Oral:6 Atitudine:5 in lipsa de variante este ok.

Cea mai buna am pastrat-o ultima.Intr-o la ora 12 treceam pe aradului si am vazut o doamna care mi-a atras atentia(dupa statia de fir pe colt la primul semafor).Am oprit langa ea si am intrebat cat este un oral si mi-a spus 60 NP.Ma dus sa parchez intr-un loc stiut de dansa.Am vorbit de toate prostiile este extrem de comunicativa si extrem de amabila.A inceput un oral foarte umed si cu tente deep.Nu m-a grabit absolut deloc chiar m-a intrebat daca ma grabesc sau am timp sa "savureze".Normal ca stiam ca este vrajeala dar am apreciat oricum.Chiar merita sa o cautati o cheama Mari si mi-a lasat si un numar de telefon dar nu stiu daca pot sa il las aici.Note ON:8 atitudine:pentru o "traseista" chiar merita 8...alte preturi nu am intrebat dar voi reveni cu siguranta

Astept sa va aud si voua recenziile si sfaturile si daca nu am respectat regulamentul chiar vreau sa ma anuntati deoarece sunt foarte incantat de forum si am de gand sa contribui din ce in ce mai mult!

• Oras:TM
Postat

Mari asta nu ti-a povestit o gramada de lucruri, si mai ales despre cei doi copii ai ei?

Daca vorbim de aceeasi Mari, prin 2008-2009 am marcat la ea regulat, ne simteam foarte bine amandoi, dupa care a disparut brusc, n-a mai raspuns la telefon, n-a mai aparut la strada.

• Oras:Bucuresti
Postat

cred ca e blonda tunsa scurt cu operatie la san ( nu isi dadea jos sutienul ) o babaciune care vorbea intr-una vrute si nevrute si voia sa te sarute pe gura cu japca...a stat in blascovici si apoi in lipovei ...oare ea sa fi ajuns la strada sa fi decazut asa mult? e maramureseanca divortata are 2 copii si undeva la 50 de ani acuma...o stiu de mult dar a disparut din peisaj un numar postat aici ar fi o facere de bine si pt ea si pt noi e mai mult decat nimfomana notorie si daca ii si place de tine nu te mai slabeste....te cauta si te bazaie pana o injuri de mortii masii sa nu te mai deranjeze,,,as vrea sa stiu daca e ea sau nu confirmati va rog

Postat

Asta de o stiam eu era bruneta si un pic creatza cu parul lung si era destul de tinerica. Vorbea de te ametea cateodata.

• Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat

Aradului dupa ce faci dreapta de la pencoop statia de fir sau primul semafor de dupa intrebi de Violeta acum e bruneta daca nu ma insel.Bafta la "joaca":-)

violeta e internata la jebel. a innebunit dupa ce i-a murit tatal.

Postat

Ceva recenzii noi?sau pareri?

Am incercat sa dau de Mari asta pe Aradului dar niciuna din alea doua brunete care le-am vazut nu corespunde cu aia de o stiam eu.

Ai mai vazut-o de atunci sau stii cumva cand e de gasit?

Postat

Am incercat sa dau de Mari asta pe Aradului dar niciuna din alea doua brunete care le-am vazut nu corespunde cu aia de o stiam eu.

Ai mai vazut-o de atunci sau stii cumva cand e de gasit?

Cum intri pe aradului dupa statia de trolebuz primul colt pe dreapta...cam in fiecare zi dupa 20:00...intrebi si tu pe aleaq de acolo de la coltul ala de Geanina sau Mari...ca de fiecare data o  cheama altfel  :laugh2

Postat

Tot in zona statiei de fir o puteti cauta pe Gabi o bruneta slim care face treaba buna,am fost de vreo 2_3ori la ea si este ok.

Postat

Da Sally,iesi pe Aradului,si mergi catre Arad,la rotunda cu Selgrosul.Sunt 2 tipe,una e Diana sau asa zicea ca o chiama imediat cum faci catre Arad.Se tine cam departe si ai impresia ca sta la okazie(asa am dat de Guritza ei).Face un oral de 10 cu spume,nu se grabeste deloc.Pretz 50...ore de la 19 la 20 zicea ca sta doar 1 ora 2.Apoi alta dupa rotunda catre Arad la padurice,o blonda slim cu un oral de 8 spre 9(foloseste mult limba dar nu face deep).

Postat

Da Sally,iesi pe Aradului,si mergi catre Arad,la rotunda cu Selgrosul.Sunt 2 tipe,una e Diana sau asa zicea ca o chiama imediat cum faci catre Arad.Se tine cam departe si ai impresia ca sta la okazie(asa am dat de Guritza ei).Face un oral de 10 cu spume,nu se grabeste deloc.Pretz 50...ore de la 19 la 20 zicea ca sta doar 1 ora 2.Apoi alta dupa rotunda catre Arad la padurice,o blonda slim cu un oral de 8 spre 9(foloseste mult limba dar nu face deep).

are cineva numarul Dianei? in privat sau aici daca se poate

Postat

are cineva numarul Dianei? in privat sau aici daca se poate

Incerc sa dau de ea maine.....si sa ii mai umplu odata guritza....dupa care ii cer si numaru de telefon.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.