Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

eu cred ca o fi tot el , o fi invatat si asta cum sta treaba cu conturile clona Diamond e ok, cu day nu mai vorbesc, suntem certati de tot, imi place de Pisicuts de imi vine sa-l ling  :laugh2  glumesc, prietenie generala pa acilea matale ce mai zici

nu mai pot de bine ceea ce-ti doresc si tie , ma indragostesc , imi trece,  din cand in cand mai si fut , imi era dor de trepanatiile tale , cam atat si te salut cu pace

Postat

cancerule, se vor plictisii de tine, cum s-au plictisit si de celelalte panarame dinaintea ta.

deja ai inceput sa pierzi teren grav.

in curand o sa umbli desculta si despletita pe threaduri, urland dupa atentie, si tot ce vei primii va fi atentia cate unui labagiu notoriu, gen diamond prince.

ceea ce, oricum, e mai mult decat meriti.

eject, scursura penibila!

Postat

cancerule, se vor plictisii de tine, cum s-au plictisit si de celelalte panarame dinaintea ta.

in curand o sa umbli desculta si despletita pe threaduri, urland dupa atentie, si tot ce vei primii va fi atentia cate unui labagiu notoriu, gen diamond prince.

vai, ce urat vorbesti.

sunt total de acord cu tine, dar am vrut sa te citez, in caz ca taratura mincinoasa chiar te-a bagat la ignore.

ceea ce nu cred.

rahat cat ea nu manaca o planeta de tenii.

• Oras:worldwide
Postat

iesi prostule, Diamond indiferent de cum m-am certat eu cu el e tanar , frumos, plin de bani si fute de rupe stai pe pula ta, ca nu intindem degetu la saraci frustrati ca tine, propstia si frustrarea sunt boli molipsitoare noi. suntem alta categorie, alta clasa, alta lume

Postat

nu mai pot de bine ceea ce-ti doresc si tie , ma indragostesc , imi trece,  din cand in cand mai si fut , imi era dor de trepanatiile tale , cam atat si te salut cu pace

f bine faci, pace si tie si mai pofteste pe la noi cand ti-e dor de ghidusii :D :*

Postat

Da, mai ales ca nu mai merg la servici pana marti ! :)

Tu cum esti ?

asa si asa, dar imi revin :) deja esti liber sau astazi inca work? :) sa vedem cand apare sio domnita noastra

• Oras:loco
Postat

iesi prostule, Diamond indiferent de cum m-am certat eu cu el e tanar , frumos, plin de bani si fute de rupe stai pe pula ta, ca nu intindem degetu la saraci frustrati ca tine, propstia si frustrarea sunt boli molipsitoare noi. suntem alta categorie, alta clasa, alta lume

de unde stii tu cat/cum fute diamond ala?

nu te-ai jurat tu ca faci doar "dominare pe skype"?

deci, din afirmatia ta de om prost, rezulta ca ori i-ai supt pula lui diamond, ori manaci cacat precum profesionistii.

ca tu si inca cativa sunteti de pe alta lume, perfect adevarat, chiar pareti straini de lumea asta unde exista respect si bun simt.

nu stii tu ce-s alea, asa cum te eludeaza si frumustea, desteptaciunea, banii si inteligenta.

in rest le ai pe toate, e evident.

p.s.

desteptaciunea si inteligenta sunt chestii diferite, daca le-ai avea ai stii asta, dar cum sigur nu stii, te ajut eu cu lamuriri.

paaa prostie omeneasca de pe alta lume.

• Minus 1
  • Oras:Lost in the wind
Postat

asa si asa, dar imi revin :) deja esti liber sau astazi inca work? :) sa vedem cand apare sio domnita noastra

Astazi doar personale, maine curatenie si Duminica si Luni, fac o calatorie initiatica !
Postat

Astazi doar personale, maine curatenie si Duminica si Luni, fac o calatorie initiatica !

suna bine bine :D :* ia baga pm si zi mai multe ca-s curioasa tare doar stii 

Postat

suna bine bine :D :* ia baga pm si zi mai multe ca-s curioasa tare doar stii 

vezi cacand o sa te certi cu ea (2-3 zile la cat de instabil psihic este) si o sa-si puna poalele-n cap, ca asa se poarta in etnia ei, o sa publice toate pm-urile de la tine.

nu te tzepuii singur, nu da pm-uri, totul la vedere pe forum, sa nu te poata santaja ca pe diamond.

• Minus 1
  • Oras:banca
Postat

pe tine cine te-a intrebat ce crezi retard mic rebranduit? iesi afara , cautat-ma acolo nu te obosi sa dai replica ca nu halesc jeguril  mici esti direct in ignore list si nu voi citi  pai ai tu nickname sa te certi cu mine  iesi saracie

=)) faaaaaaaaa jegoasooooooo care iti miroase pizda a usturoiii

nu vezi ca nu te haleste nimeni?=)))

ai inceput sa pui poze cu tine , care tu ziceai ca nu exista asa ceva sa pui tu poze mai acu' ceva luni , crezand ca o sa ai macar un prieten..

faaaaaaaaa nici cainii nu te-ar fute faaaaaaa incultoo

Pe bune.. tu te uiti in oglinda .. s-au extins toti prostii pe net

• Like 1
Postat

vezi cacand o sa te certi cu ea (2-3 zile la cat de instabil psihic este) si o sa-si puna poalele-n cap, ca asa se poarta in etnia ei, o sa publice toate pm-urile de la tine.

nu te tzepuii singur, nu da pm-uri, totul la vedere pe forum, sa nu te poata santaja ca pe diamond.

Eu nu ma cert cu nimeni, iti multumesc din suflet pentru grija , dar, stiu sa-mi protejez informatiile intime !

Am ajuns la varsta la care chiar imi asum tot ce zic, public sau nu !

Daca scriu ceva pe PM e din cauza ca nu-mi place sa ma laud, ma bucur insa cand o fac altii.

Cam atat !

Postat

popular este nu injosire ca avem si noi piata BDSM desi nu atat de extinsa ca in occident, ci spirit de satra si haita de caini turbati cu spume la gura . mai lung , dar complet definit

ce proastaaaa estiiiiii

• Oras:UK
  • Oras:UK
Postat

=)) faaaaaaaaa jegoasooooooo care iti miroase pizda a usturoiii

nu vezi ca nu te haleste nimeni? =)))

ai inceput sa pui poze cu tine , care tu ziceai ca nu exista asa ceva sa pui tu poze mai acu' ceva luni , crezand ca o sa ai macar un prieten..

faaaaaaaaa nici cainii nu te-ar fute faaaaaaa incultoo

Pe bune.. tu te uiti in oglinda .. s-au extins toti prostii pe net

I`d be her friend... ^_^

Postat

Eu nu ma cert cu nimeni, iti multumesc din suflet pentru grija , dar, stiu sa-mi protejez informatiile intime !

Am ajuns la varsta la care chiar imi asum tot ce zic, public sau nu !

Daca scriu ceva pe PM e din cauza ca nu-mi place sa ma laud, ma bucur insa cand o fac altii.

Cam atat !

te rog sa nu imi bagi in seama stalkeru de ceva vreme bevelio/ barrabas ca are momente in care nu ma citeste din umbra cand clickuri disperate sa vada tot ce fac si zic , ci crede ca prerea lui conteaza sau va fi luata in seama de careva   holidayyyyyy mini holiday yeyyyy 

• Like 1
Postat

Vorba buna transcende barierele rasiale.

asa e prietene cu atatea ciori pe ici trebuie sa facem lumina :)  :laugh2

Postat

I`d be her friend... ^_^

prietenia e pentru mine nun cuvant mare  in rest am amici si persoane cu care ma inteleg bine aici, o  cerere reala de casatorie, inca o persoana care ma iubeste si pe Pisicuts care imi da dedicatii fara numar mie imi este destul  :laugh2

• Like 1
Postat

te rog sa nu imi bagi in seama stalkeru de ceva vreme bevelio/ barrabas ca are momente in care nu ma citeste din umbra cand clickuri disperate sa vada tot ce fac si zic , ci crede ca prerea lui conteaza sau va fi luata in seama de careva   holidayyyyyy mini holiday yeyyyy

Pai, e singurul hater pe care il mai vad ca la restul le-am dat ignore ! :)

Am oricum o stare faina, m-am trezit de voie, nu de alarma, beau cafeaua fara sa ma futa la cap cineva, imi pun creativitatea la munca !

Postat

Vorba buna transcende barierele rasiale.

Eu urasc rasismul, ma dezgusta, numai negri si tiganii ma dezgusta mai tare ! :)
  • Like 1

Postat

Pai, e singurul hater pe care il mai vad ca la restul le-am dat ignore ! :)

Am oricum o stare faina, m-am trezit de voie, nu de alarma, beau cafeaua fara sa ma futa la cap cineva, imi pun creativitatea la munca !

asta e hater veche fata de ceilalti nu stii tu de-astea si eu m-am trezit destul de usor si voiasa straniu pt ca facusem febra si aseara .  astazi trebuie sa ma organizez si eu cu curatenia printre sesiuni bag repede acu o tura de rufe sa fie spalate dupa ce termin sesiunea 

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...