bettyblwe Reputație: 8416 Postat Octombrie 26, 2022 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Partajează Postat Octombrie 26, 2022 ▪︎disponibila pentru programari pana tarziu Link spre comentariu
Genist Reputație: 3 Postat Octombrie 27, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 27, 2022 Salut. Astăzi de la ce ora incepi? 1 Link spre comentariu
bettyblwe Reputație: 8416 Postat Octombrie 31, 2022 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Partajează Postat Octombrie 31, 2022 #disponibila pentru programari pana tarziu Link spre comentariu
bettyblwe Reputație: 8416 Postat Noiembrie 2, 2022 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Partajează Postat Noiembrie 2, 2022 ▪︎disponibila pentru programari pana tarziu Link spre comentariu
bettyblwe Reputație: 8416 Postat Noiembrie 3, 2022 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Partajează Postat Noiembrie 3, 2022 ▪︎disponibila pentru programari pana tarziu Link spre comentariu
bettyblwe Reputație: 8416 Postat Noiembrie 4, 2022 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Partajează Postat Noiembrie 4, 2022 ▪︎disponibila pentru programari pana tarziu Link spre comentariu
bettyblwe Reputație: 8416 Postat Noiembrie 8, 2022 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Partajează Postat Noiembrie 8, 2022 ▪︎disponibila pentru programari pana tarziu Link spre comentariu
bettyblwe Reputație: 8416 Postat Noiembrie 10, 2022 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Partajează Postat Noiembrie 10, 2022 ▪︎disponibila pentru programari pana tarziu Link spre comentariu
bettyblwe Reputație: 8416 Postat Noiembrie 11, 2022 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Partajează Postat Noiembrie 11, 2022 ▪︎disponibila pentru programari pana tarziu Link spre comentariu
bettyblwe Reputație: 8416 Postat Noiembrie 15, 2022 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Partajează Postat Noiembrie 15, 2022 ▪︎disponibila pentru programari pana tarziu Link spre comentariu
bettyblwe Reputație: 8416 Postat Noiembrie 17, 2022 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Partajează Postat Noiembrie 17, 2022 ▪︎disponibila pentru programari pana tarziu Link spre comentariu
bettyblwe Reputație: 8416 Postat Noiembrie 21, 2022 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Partajează Postat Noiembrie 21, 2022 ▪︎disponibila pentru programari pana tarziu Link spre comentariu
bettyblwe Reputație: 8416 Postat Noiembrie 24, 2022 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Partajează Postat Noiembrie 24, 2022 ▪︎disponibila pentru programari pana tarziu Link spre comentariu
Mariusraduu Reputație: 17 Postat Noiembrie 25, 2022 Partajează Postat Noiembrie 25, 2022 @pisicuts Scriu aici pe topicul acestei doamne care mi-a dat ieri cel putin 80 de minusuri la toate postarile pe care le aveam . Este normal asa ceva ? Asta dupa ce mi-am spus parerea despre Bianca 0731306341 ( o parere foarte proasta , e clar ca e o tiganca pusa pe fastfuck , sau nu a fost ea , nu seamna deloc cu pozele ) Te rog sa ma ajuti cumva cu aceasta aratare de 2 lei @bettyblwe , ai procent de la bianca ? Va supara adevarul? Si tu esti la fel de cioara ca si ea ? Nerusinatelor !! Link spre comentariu
boss4bitch Reputație: 288 Postat Noiembrie 27, 2022 Partajează Postat Noiembrie 27, 2022 Am vrut să o vizitez și am vb cu ea pe whatsapp.Oral și normal ambele protejate 300 o finalizare , 500 o ora , fara finalizare orala , faciala. Ce se întâmplă cu tine Bety? Am mai fost la tine in trecut și am făcut de toate în afara de anal , poziții , finalizare faciala de excepție , a fost foarte mișto întâlnirea cu tine atunci. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum