niku731 Reputație: 484 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Octombrie 17, 2015 a mai aparut o fata super frumoasa pe cal. aradului, in drepul numarului 32. acolo sunt o gramada de aratari infioratoare, dar este una...SPECTACOL. ATENTIE!!! tot acolo mai este una din fete, care e cat de cat draguta. nu de aia e vorba.Intrebarea e: a fost cineva la aia frumoasa? 1 Link spre comentariu
slayyy Reputație: 1 Postat Octombrie 17, 2015 Partajează Postat Octombrie 17, 2015 a mai aparut o fata super frumoasa pe cal. aradului, in drepul numarului 32. acolo sunt o gramada de aratari infioratoare, dar este una...SPECTACOL. ATENTIE!!! tot acolo mai este una din fete, care e cat de cat draguta. nu de aia e vorba.Intrebarea e: a fost cineva la aia frumoasa?Azi am dat ture pe acolo dar erau aceleasi obosite 1 Link spre comentariu
ianis33 Reputație: 16 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Octombrie 17, 2015 Descri-o putin cum arata 1 Link spre comentariu
torente Reputație: 1 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:TM Oras:TM Partajează Postat Octombrie 20, 2015 N-am vazut nici o bunaciune acolo, numai sperietori. 1 Link spre comentariu
niku731 Reputație: 484 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2015 apare mai rar. da acolo, intre sperietorile alea!!! e bruneta, are 21 de ani, o cheama ana-maria si are niste ochi (2, ca i-am si numarat) superbi... Link spre comentariu
cornel papura Reputație: 0 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Octombrie 25, 2015 Pe la ce ora? Link spre comentariu
ianis33 Reputație: 16 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Octombrie 25, 2015 Aseara era pe la 22:30 arata bine merita incercata. Link spre comentariu
cornel papura Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Octombrie 26, 2015 Pai de ce nu ai mers la ea atunci? Link spre comentariu
ianis33 Reputație: 16 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Octombrie 26, 2015 Nu eram singur dar o sa trec pe la ea cat mai repede desi nu sunt adeptul traseistelor,dar fata chiar arata bine.O sa revin cu detalii dupa. Link spre comentariu
cata-vdo Reputație: 3 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Octombrie 31, 2015 O bruneta bine proportionata cur tite splendide fata super draguta din parcarea linde nah tipa tigancusa din cartan cu soricei din cartan care are grija de ea pe acolo dar in fine nu pe ei ii fut ci pe ea am luato am duso unde a vrut ea intr.un loc bine ferit nah buna tipa rau ce sa mai si mirat am fost ca destul de stramtuta a fost fain pret 70 decartat dar tipa ca si atitudine fff ok ...am mai stat de vba cu ea porma...in ciuda soriceiilor ei.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum