di_ana Reputație: 1672 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat Octombrie 20, 2015 Buna.Va astept zilnic,in locatia mea de pe b-dul C.Coposu.Programul 11-20Serviciile mele sunt:-sex oral(protejat sau neprotejat in functie de igiena si preferinte)-sex normal(protejat) in diferite pozitii-mici fanteziiPostez de pe contul colegei mele Diana,pentru ca eu nu m-am decis inca daca sa imi fac sau nu
wildgreenus Reputație: 25 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 20, 2015 Care este cadoul?
di_ana Reputație: 1672 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Autor Postat Octombrie 20, 2015 60 lei/finalizare iar o ora in compania mea este 120 lei
di_ana Reputație: 1672 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Autor Postat Octombrie 20, 2015 Disponibila Va astept cu drag!
wildgreenus Reputație: 25 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 20, 2015 French kiss accepti?
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 20, 2015 Postez de pe contul colegei mele Diana,pentru ca eu nu m-am decis inca daca sa imi fac sau nu Ce vrajeala ieftina! Adevarul e ca di_ana posteaza pentru TOATE "colegele" ei. Tocmai ce s`a incurcat in topicul celeilalte colege, sarrita, dand up de pe contul ei, revenind imediat si postand si cu contul destinat sarritei. Acelasi lucru il facea si pe vremea cand o avea doar pe sor`sa ca, colega. Desi aveau amandoua conturi, doar di_ana statea la laptop, sa posteze pe forum, de pe ambele conturi.
di_ana Reputație: 1672 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Autor Postat Octombrie 20, 2015 Ce vrajeala ieftina! Adevarul e ca di_ana posteaza pentru TOATE "colegele" ei. Tocmai ce s`a incurcat in topicul celeilalte colege, sarrita, dand up de pe contul ei, revenind imediat si postand si cu contul destinat sarritei. Acelasi lucru il facea si pe vremea cand o avea doar pe sor`sa ca, colega. Desi aveau amandoua conturi, doar di_ana statea la laptop, sa posteze pe forum, de pe ambele conturi. slabut...chiar mediocru. deja devii plictisitor.
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 20, 2015 slabut...chiar mediocru. deja devii plictisitor. Mai nou adevarul se masoara, incat sa poata fi considerat slabut, sau mediocru?
di_ana Reputație: 1672 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Autor Postat Octombrie 20, 2015 Era vorba despre tine nu despre adevar,care nici el nu este adevar,este tot o minciuna ca si tine.Minciuna genetica )
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 20, 2015 Era vorba despre tine nu despre adevar,care nici el nu este adevar,este tot o minciuna ca si tine.Minciuna genetica ) Poate explici si tu lumii, cum poate fi un om, o minciuna... Si ce`i aia o minciuna genetica. Cat despre ceea ce`am exprimat eu, nu ma intereseaza ca tu contesti veridicitatea afirmatiilor. Romanul e renumit pentru faptul ca`i in stare sa conteste pana si prezenta lui in poze, daca sunt incriminatorii.
sharkattack Reputație: 1171 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 20, 2015 un show cu amandoua?
gicutu41 Reputație: 62 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 20, 2015 Adevarul e ca di_ana posteaza pentru TOATE "colegele" ei.Par temporar ciunge colegele , avand in vedere vanataile, cum vrei sa posteze ? Le ajuta
red1 Reputație: 19 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 22, 2015 Facut programare.. o sun..zice ca mai dureaza 10 min ..isi inchide telefonul. MS... Mai bine nu fa cont!
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 22, 2015 Facut programare.. o sun..zice ca mai dureaza 10 min ..isi inchide telefonul. MS... Mai bine nu fa cont! Era un reporter Antena 1 la usa, de aia nu a putut sa te primeasca
red1 Reputație: 19 Postat Octombrie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 23, 2015 dragut...siiiiiiiigur o sa mai incerc
red1 Reputație: 19 Postat Octombrie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 23, 2015 dragut...siiiiiiiigur o sa mai incerc o sa fac o pancarta cu "mama trimite pachet"
gentlemanbr Reputație: 22 Postat Iunie 16, 2016 Postat Iunie 16, 2016 Disponibila Va astept cu drag!Diana, mai este colega cu tine Andra? Vreau sa-i fac o vizita.
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Iunie 16, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Iunie 16, 2016 Diana, mai este colega cu tine Andra? Vreau sa-i fac o vizita. arată bine fata, dar te-ai trezit si tu frate asa tarziu. Nici nu stiu daca Diana mai lucrează, asa ca slabe șanse sa găsești blondina, poate prin alta locație, cu alte colege...cine știe... 1
Postări Recomandate