Sari la conținut

Andra 0730926183

Postări Recomandate

• Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti
Postat

Buna.Va astept zilnic,in locatia mea de pe b-dul C.Coposu.

Programul 11-20

Serviciile mele sunt:

-sex oral(protejat sau neprotejat in functie de igiena si preferinte)

-sex normal(protejat) in diferite pozitii

-mici fantezii

Postez de pe contul colegei mele Diana,pentru ca eu nu m-am decis inca daca sa imi fac sau nu :*

post-170651-0-58608500-1445344444_thumb.jpg

post-170651-0-45651100-1445344462_thumb.jpg

Postat

60 lei/finalizare iar o ora in compania mea este 120 lei :*

Postat

Disponibila :* :X

Va astept cu drag!

• Oras:UK
Postat

Postez de pe contul colegei mele Diana,pentru ca eu nu m-am decis inca daca sa imi fac sau nu :*

Ce vrajeala ieftina! Adevarul e ca di_ana posteaza pentru TOATE "colegele" ei. Tocmai ce s`a incurcat in topicul celeilalte colege, sarrita, dand up de pe contul ei, revenind imediat si postand si cu contul destinat sarritei. Acelasi lucru il facea si pe vremea cand o avea doar pe sor`sa ca, colega. Desi aveau amandoua conturi, doar di_ana statea la laptop, sa posteze pe forum, de pe ambele conturi. 

Postat

Ce vrajeala ieftina! Adevarul e ca di_ana posteaza pentru TOATE "colegele" ei. Tocmai ce s`a incurcat in topicul celeilalte colege, sarrita, dand up de pe contul ei, revenind imediat si postand si cu contul destinat sarritei. Acelasi lucru il facea si pe vremea cand o avea doar pe sor`sa ca, colega. Desi aveau amandoua conturi, doar di_ana statea la laptop, sa posteze pe forum, de pe ambele conturi. 

slabut...chiar mediocru. :) deja devii plictisitor.

Postat

slabut...chiar mediocru. :) deja devii plictisitor.

Mai nou adevarul se masoara, incat sa poata fi considerat slabut, sau mediocru?

Postat

Era vorba despre tine :) nu despre adevar,care nici el nu este adevar,este tot o minciuna ca si tine.Minciuna genetica :))

Postat

Era vorba despre tine :) nu despre adevar,care nici el nu este adevar,este tot o minciuna ca si tine.Minciuna genetica :))

Poate explici si tu lumii, cum poate fi un om, o minciuna... Si ce`i aia o minciuna genetica. 

Cat despre ceea ce`am exprimat eu, nu ma intereseaza ca tu contesti veridicitatea afirmatiilor. Romanul e renumit pentru faptul ca`i in stare sa conteste pana si prezenta lui in poze, daca sunt incriminatorii.

• Oras:Bucuresti
Postat

Adevarul e ca di_ana posteaza pentru TOATE "colegele" ei.

Par temporar  ciunge colegele , avand in vedere  vanataile, cum vrei sa posteze ? Le ajuta   :innocent

Postat

Facut programare.. o sun..zice ca mai dureaza 10 min ..isi inchide telefonul. MS...:)  

Mai bine nu fa cont!

Postat

Facut programare.. o sun..zice ca mai dureaza 10 min ..isi inchide telefonul. MS... :)

Mai bine nu fa cont!

Era un reporter Antena 1 la usa, de aia nu a putut sa te primeasca =))

Postat

:) dragut...siiiiiiiigur o sa mai incerc 

o sa fac o pancarta cu "mama trimite pachet" :)

• Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Diana, mai este colega cu tine Andra? Vreau sa-i fac o vizita.

arată bine fata, dar te-ai trezit si tu frate asa tarziu. Nici nu stiu daca Diana mai lucrează, asa ca slabe șanse sa găsești blondina, poate prin alta locație, cu alte colege...cine știe...
  • Like 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...