Sari la conținut

Lupta anului! Vladizinho vs Dobre

Seriful Multiversal  

24 membri au votat

1. 1. Cine este Seriful Multiversal?

Postări Recomandate

• Oras:UK
Postat

Bai baiete,da prost esri in gura,de lucreaza dentistul ala atat timp la tine :))

Vorbeam strict de cazul lui Masturbel. La mine a durat 3 luni. Imi cer scuze daca te-ai simtit cumva jignita.

Si uite asa se adevereste ce am zis. Tu desi esti inferior din toate punctele de vedere, comentezi ca si cum ai fi superior :) Desi nu mi`am respectat programarile, am tot amanat, lungindu`ma cu lucrarea... Eu tot termin sub 3 luni. Asa ca, tocmai ai dovedit ca vorbesti doar pentru a te afla in treaba.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

vladutz...nu ii mai provoca pe baetz, te rog io...

ca incer sa ii potolesc si tu tot ii enervez 

=))

PS: Nu va mai luatz de vladutz!!!!

• Oras:București
Postat

Vlăduț,tu nu-nțelegi că mă piș pă tine,cu JET,oricând,din toate punctele de vedere? Și înainte îți dau si ochelarii jos,să mă vezi în valuri.

Postat

Vlăduț,tu nu-nțelegi că mă piș pă tine,cu JET,oricând,din toate punctele de vedere? Și înainte îți dau si ochelarii jos,să mă vezi în valuri.

Tu nu`ntelegi ca singurul lucru care`l inteleg este ca ai supt pula cand ne`am intalnit?

Postat
:)) ba,nu uita,ai vorbit cand ti-a dat pula mea voie. Aici esti un fel de papagal,observ :))
Postat

Intalnirea mea cu p_morris de Oltenita.

- Tu esti vladizinho? Pai stiu ma, ca ti`am spus ca ne cunoastem de cand jucai CS in Red Zone.

- Okay... Eu nu`mi aduc aminte. Ai spus sa vin. Am venit, ca sa nu existe vreo impresie ca eu as fi tare`n gura doar in spatele monitorului.

- Da... Nu`mi plac aia. Asa am facut si cu futacios de nimfomane. I`am dat intalnire si nu a venit. Si ala ma injura pe forum.

- Bine. Eu am venit. 

- Da. De ce te tot certi cu lumea pe forum? Si pentru niste pizde...

- Ca asa vreau eu. Asa`mi place mie sa apar fetele.

- Pai da... Dar nu vezi ca nu merita? Stai si te injura toti aia pe acolo si pentru ce?

- Nu ma intereseaza cati ma injura. Eu intotdeauna o sa le apar.

- Pai da... Dar iti faci dusmani asa. Ca uite ajungi sa jignesti lumea si nu`i frumos.

- Mi se rupe. Mie niciodata nu mi`a fost frica de nimeni.

- Pai nici asta nu`i bine. Ca nu stii cu cine te intalnesti... 

- Repet. Mi se rupe. Eu sunt genul indiferent. Ce mi se poate intampla? Imi iau bataie? Mi`oi lua, daca`s mai multi. Dar si ei o sa aiba semne.

- Pai nu gandesti bine asa. Mai ales ca nu merita curvele alea.

- Eu consider ca merita. 

- Iti spun eu ca nu merita. Ce dracu? Eu iti zic de bine.

- Merci. Nu ma intereseaza. De Corina de ce te`ai luat?

- Chiar vrei sa stii? Eu am motivele mele... Dar hai ca`ti zic si tie.

- Pai zi.

- Cand a venit la Bucuresti, aia a fost femeia mea. Intai a fost a lu` frate`miu si apoi a fost a mea. 

- Cum spui tu...

- E o curva proasta. Nu merita sa te bagi pentru ea.

- Eu consider ca merita si`o sa ma bag cat vreau.

- Pai nu merita... Cum ti`am spus... Macar daca le`ai apara pe alea la care ai fost si`ti sunt simpatice...

- In caz ca n`ai observat, le apar si pe alea.

- Am observat...

- Dar asta nu inseamna ca nu pot sa le apar si pe restul.

- Dar nu vezi ca te injura toti?

- Nu ma intereseaza.

- Si faza cu diana.. Ca tot zici ca sunt pestele ei... Nu o cunosc, frate.

- Culmea, ai iesit din scara de la ea...

- Da. Dar suntem doar vecini. Ea sta la 8, eu stau la 5. Hai sa`ti zic cum sta treaba.

- Ascult

- Nu zic. Am si eu o fata pe forumul ala. Dar nu e Diana. Pe Diana doar o data am vazut`o. Am vazut ca are anunt pe forum si ca sta in acelasi bloc cu mine si am zis sa merg la ea. Atat.

- Da, sigur... 

- Eu nu`s pestele ei. 

- Cum spui tu... Hai ca eu mai am si alte treburi, am venit doar ca sa nu spuna nimeni ca`s tare`n gura`n spatele minitorului.

- Bine frate. Si mai gandeste`te la sfatul meu. Nu merita curvele alea sa te certi cu lumea.

- Eu decid cine si ce merita, si voi continua sa le apar. Imi este indiferent cati ma injura sau ma ameninta.

- Faci cum vrei...

- Hai ceau.

Am incercat sa reproduc cat mai exact discutia noastra. Mai este de mentionat ca tonul lui era cat mai friendly, al meu denotand aceeasi aroganta specifica. Stiu ca va nega, dar mi se rupe.

Vizitator stau de sase
Reputație: 0
Postat

Frumos ;). La urmatoare intalnire dintre voi nu vreau sa iasa scantei, da' putina actiune nu strica. Macar 2 labe acolo... Ok?

• Like 3
Postat

Doamneeeee,ba tu esti chiar bulangiu?

Ai uitat in mortii tai ca ti am spus din prima: ba tu esti vladizinho? Asculta ce am de spus si dupa vorbesti si tu? La care ai tacut ,ai ascultat si apoi ai completat cu o replica gen,eu continui sa le apar chiar daca risc sa iau bataie?

Pisa-m-as pe toti mortii tai de soarece oparit. Pai cand vre-o data sa imi vorbesti tu mie in tupeu face 2 face??? Poate sa fiu in carje,dar nici asa.

Pisatule...atat iti spun,ai grija pe unde mergi si cu asta am incheiat orice discutie.

• Oras:worldwide
  • Oras:worldwide
Postat

Frumos ;). La urmatoare intalnire dintre voi nu vreau sa iasa scantei, da' putina actiune nu strica. Macar 2 labe acolo... Ok?

sa se masturbeze adica privindu-se fata in fata sau unu pe celalalt? ce ai Florinel de sugerezi asa gayisme :D  :laugh2

Postat

pana nu va impungi unu pe altu in ochi cu scobitori nu mai vorbesc cu nici unul. duel!

Eu nu`mi pierd timpul de doua ori cu acelasi prost. A lansat invitatia sa dea cu mine de asfalt si sa ma futa`n cur si sa`mi dea si muie si sa se pise`n gura mea... M`am prezentat. A fost ceea ce am expus mai sus. Mi`a demonstrat ca`i un prost. Urmatoarea intalnire nu va mai fi aranjata, pentru ca am lucruri mai importante de facut. Daca ne intalnim accidental pe strada, sau ma cauta el in mod special, atunci da. Altfel... Nu`mi pierd timpul.

Vizitator stau de sase
Postat

Ai uitat in mortii tai ca ti am spus din prima: ba tu esti vladizinho? Asculta ce am de spus si dupa vorbesti si tu? La care ai tacut ,ai ascultat si apoi ai completat cu o replica gen,eu continui sa le apar chiar daca risc sa iau bataie?

Pisa-m-as pe toti mortii tai de soarece oparit. Pai cand vre-o data sa imi vorbesti tu mie in tupeu face 2 face??? Poate sa fiu in carje,dar nici asa.

Pisatule...atat iti spun,ai grija pe unde mergi si cu asta am incheiat orice discutie.

Calmeaza-te si spune-ne versiunea ta. Ultima de jos e o amenintare...Zic si io...Daca se duce la avocat? Daca un dusman il bate si pica pe tine...?

• Like 3
Postat

Nu e o amenintare. I am spus doar sa aibe grija pe unde merge. In Bucuresti sunt gropi multe,poate isi scranteste vre-o glezna ceva... =))

Postat

Eu am expus discutia cu o acuratete de 90%. Prima ta replica este reprodusa cu o acuratete de 100%.  Am si spus ca sunt sigur ca o sa negi, dar mi se rupe :) Si ar fi bine sa nu ma intrebi pe mine. Macar fa si o nevazuta si exprima`te ca si cum te`ai adresa publicului "Asta a uitat ca i`am spus din prima:[...] la care a tacut si a ascultat".

Intrebandu`ma pe mine, eu iti raspund in felul urmator:

- Bullshit! Ti`a disparut tot elanul cand ai vazut ca nu`s asa micut cum credeai si`ai dat`o cotita, continuand ca ne cunoastem. Afirmatii ce le`ai facut si aici pe forum, ulterior contrazicandu`le chiar tu, prin afirmatii de genul "Eu n`am nici o tangenta cu el.", "Pe unde umblam eu, tu nici in urma mea nu vei merge" si chestii de genul. Tot forumul stie ca esti un mincinos notoriu. Si prost de bubui. Nu te lasa pacalit de faptul ca`ti sunt aliati in cearta cu mine. Astia s`ar alia si cu boschetarii din clipul cu "Pluralul la telecomanda, care este?", daca aia ar fi impotriva mea.

Vizitator stau de sase
Postat

Nu e o amenintare. I am spus doar sa aibe grija pe unde merge. In Bucuresti sunt gropi multe,poate isi scranteste vre-o glezna ceva... =))

Nu mai suntem in anii '90 sa amenintam negru pe alb, nici la telefon nu mai merge, nici macar codificat. Se interpreteaza orice, bineinteles in defavoarea ta.

O mana la nas( vezi Udrea) mai merge, zici ca ai avut un muc..., dar asta inseamna sa te vezi cu el sau sa-i trimiti un video in care ii vorbesti frumos sau reciti o poezie.

• Like 3
Postat

Ba pe bune acum. Tu ce te vezi? Vre-un playboy de Campina? Stai in mortii tai pe platforma ta de fraier,nu o mai cauta cu pula mea,sifonule. Tu nu vezi ca toata lumea buna de pe forum,useri cu ani vechime,isi bat pula de tine? Ce sange tot continui? Daca esti prost...esti prost si tre' sa te obisnuiesti cu ideea

Postat

Nu mai suntem in anii '90 sa amenintam negru pe alb, nici la telefon nu mai merge, nici macar codificat. Se interpreteaza orice, bineinteles in defavoarea ta.O mana la nas( vezi Udrea) mai merge, zici ca ai avut un muc..., dar asta inseamna sa te vezi cu el sau sa-i trimiti un video in care ii vorbesti frumos sau reciti o poezie.

Cumetre,hai sa iti spun si tie. Vad ca esti scolit,ai si shtouri frumoase,las-o asa. Cine e destept sa priceapa,pricepe. Cine nu,sa o ia in porumb. Ce crezi ca m-ar face sa nu il amenint direct,aici? Poza de la profil o pot schimba in doua secunde,iar telefonul il pot vinde in 15 minute...deci canci dovezi care sa ma incrimineze...

Postat

Ba pe bune acum. Tu ce te vezi? Vre-un playboy de Campina? Stai in mortii tai pe platforma ta de fraier,nu o mai cauta cu pula mea,sifonule. Tu nu vezi ca toata lumea buna de pe forum,useri cu ani vechime,isi bat pula de tine? Ce sange tot continui? Daca esti prost...esti prost si tre' sa te obisnuiesti cu ideea

"Lumea buna de pe forum, useri cu ani vechime".... Tu chiar esti comic. Useri cu ani vechime pe un forum conceput pentru "mersul la curve", nu reprezinta "lumea buna", INDIFERENT cum ai privi`o. Lumea buna, nu frecventeaza prostituatele de ani de zile. Asta nu face decat sa intareasca diferenta de clasa dintre noi doi. 

Si nu stiu de ce ai tinut sa precizezi Campina. Nu faci altceva decat sa convingi pana si cel mai sceptic om de legatura dintre tine si di_ana, din moment ce stii atatea lucruri despre mine ce numai ea le stia. Numele meu real... Pe unde umblu... Ce`am facut... Ce am de gand sa fac... Pe unde mai am case... And so on.

Deasemenea, da. Maica`mea s`a saturat de Bucuresti si s`a mutat la Campina, unde mai aveam o casa. Vrei sa stii ce mai spune acest lucru despre diferenta dintre noi doi? Pana si orasul unde eu zic ca ma duc la tara, este mai rasarit decat orasul tau de provenienta. Prapaditule. Campina: Populatie: 32.935. Oltenita(si asta in caz ca esti din Oltenita si nu de prin Dragalina, sau Independenta, cum e di_ana si tot neamul ei): Populatie: 24.822.

Cat despre faptul ca prin acea afirmatie incercai sa spui, din nou, ca eu as fi din provincie, chiar tre` sa postez iar poza respectiva cu partea din buletin care mentioneaza atat locul nasterii cat si localitatea de domiciliu? Ti`am mai contrazis deja cu poze, afirmatia ca as fi din provincie :) Acelasi lucru nu poate fi spus si despre tine.

P.S.: Un fraier ai fost si un fraier vei ramane, cand va veni vorba de`o comparatie cu mine.

Postat
:)) ba tu ori ai pierderi de memorie,ori faci pe prostul. Nu mai stiu exact in ce post,ala lung pare-mi-se,in engleza,tocmai tu ai adus in discutie Campina baga mi as pula in toti mortii tai. Pai normal,daca te compari cu mine folosind ca unitate de masura"fraier",eu sunt fraier,tu tentativa de fraier ;)
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

morrise, te-a cam luat de fraier, din ce sa vede, cå cu tine parca vorbeste cel mai urat... prea are tupeul asta sa vb asa cu tine dupa ce v-ati vazut festonfes =))

• Like 1
Postat

Cumetras,eu nu ma atac la felul cum se exprima acest individ. Pentru ca stiu ca daca ar vorbi in fața mea,ar vorbi mult,dar muuuult mai civilizat si doar atunci cand are dreptul. Nu caut sa ma afirm in fața lui,pentru ca nu e vre-un etalon,e slabut rau...ma deranjeaza ca de la problemele lui cu acea prostituata,a ajuns sa manance cacat,ca hata,eu sunt pestele ei. Nimic mai mult.

Postat

Cumetras,eu nu ma atac la felul cum se exprima acest individ. Pentru ca stiu ca daca ar vorbi in fața mea,ar vorbi mult,dar muuuult mai civilizat si doar atunci cand are dreptul. Nu caut sa ma afirm in fața lui,pentru ca nu e vre-un etalon,e slabut rau...ma deranjeaza ca de la problemele lui cu acea prostituata,a ajuns sa manance cacat,ca hata,eu sunt pestele ei. Nimic mai mult.

Ciudat... Desi ai contestat ca ar fi inceput discutia asa cum am prezentat eu, nu ai contestat si continutul ei, ulterior. Chiar si tu recunoscand ca replica mea a fost una indiferenta, chiar aroganta, fata de tine si tot ce ai avut de spus. Acum zici ca ti`as vorbi muuuuuuult mai civilizat... Nu ti se pare ca te cam contrazici? Si culmea, de la un minut la altul?

Postat

eu zic sa va mai vedeti macar o data.  ca prima oara stiti cum e.... a2 doua e norocoasa.

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...