ania_bruneta Reputație: 3306 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 26, 2016 In ce zona activezi ??Bd burebista,dar de maine voi avea locatie noua,o sa anunt maine pup
curvar_de_meserie Reputație: 63 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 27, 2016 Si ce crezi de data asta numai anunt o sa dispar Ma, in primul rand e "nu mai", nu "numai". In al doilea rand iti lipsesc niste virgule ca sa putem intelege ce vrei sa spui. In al treilea rand, nu e cazul sa fii obraznica. Nu uita ca si eu am fost cu bun simt cand am venit la tine, ca dupa cateva minute m-ai rugat sa dau in tine mai incet ca paraiai in cur ca pepenele... Si ti-am facut pe plac.
ania_bruneta Reputație: 3306 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 27, 2016 Locatie noua bd mircea voda Draga curvar_de_meserie chiar nu am fost obraznica cu tine,cine vrea sa vina poate sa sune,nu sa imi puna sute de intrebari pe aici Programul azi il incep cu ora 13.00
whiterabbit Reputație: 147 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 27, 2016 Buna se poate ceva poze din noa locatie? Merci
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 27, 2016 Postat Ianuarie 27, 2016 Buna se poate ceva poze din noa locatie? Mercite duci sa cumperi apartamentul sau sa o futi? ca macar sa stie cum iti prezinta locatia 4 5
ania_bruneta Reputație: 3306 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 27, 2016 6
curvar_de_meserie Reputație: 63 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 27, 2016 cine vrea sa vina poate sa sune,nu sa imi puna sute de intrebari pe aiciPai daca e p-asa, data viitoare cand vin la tine, vin si fut, nu stau sa te ascult cu urechea daca mai respiri sau sa te bag in seama cand imi zici ca-ti paraie curu' ca pepenele si sa dau mai incet in tine... Nu-i asa fair play?
tmcostin Reputație: 7173 Postat Ianuarie 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Ianuarie 27, 2016 aviary_1453921763949.jpghmmm imi place tinuta ta iti woow
whiterabbit Reputație: 147 Postat Ianuarie 28, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 28, 2016 te duci sa cumperi apartamentul sau sa o futi? macar ca sa stie cum iti prezinta locatiaPai din moment ce am cerut poze cu noua locatie nu cu ea credeam ca e pretty clear...ma intereseaza apartamentul...imi place zona
marianfoto Reputație: 4 Postat Ianuarie 28, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 28, 2016 Buna de fotografiat!
cainerau Reputație: 1 Postat Ianuarie 28, 2016 Postat Ianuarie 28, 2016 Buna Ania! De la ce ora esti disponibila azi?
marcel10 Reputație: 27 Postat Ianuarie 29, 2016 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Ianuarie 29, 2016 Am trecut si eu ieri pe la Ania, in noua locatie. Undeva pe Bd Mircea Voda, aproape de Timpuri Noi, deasupra unui sediu CEC bank. Etajul 8, lift functional.Am sunat, a raspuns prompt, dat indicatii si in 15 minute eram sus. Catelul prezent si aici, insa nu a deranjat absolut deloc.Ania este ok, par lung aranjat, corp frumos, slabuta, sani mici insa sfarcurile sunt de nota 10. Fundul la fel, bestial, insa mic ea fiind o fata skinny.Experienta a fost una foarte placuta, chiar daca nu se implica foarte mult, insa conditiile ti le spune de la inceput ceea ce mi se pare destul de fair. In banii astia face totul protejat, fara FK, nu face CIM insa accepta COB, nu se uita la ceas si nu te grabeste in nici un fel. NoteOral 9, super ok, doar ca m-a deranjat ca a fost protejat. In rest destul de adanc executat, a dat atentie la ooNormal 9, este in regula, am schimbat cateva pozitii fara sa se opuna in vreun fel. Un pic mecanic executat dar pt mine a fost ok. Pozitiile pe la spate sunt cele mai misto, are fundul fain rau. Finalizat in prezervativ.Anal nu am vrut insa cred ca meritaIgiena 10, curata, epilata, machiata totul de nota 10 (mici probleme la dantura insa nu deranjante)Locatie 10, apartament mare, curat, baie curata, gel de dusGFE 7, desi este vorbareata si sociabila, faptul ca nu face FK a cantarit mult pentru nota aceasta.Halatul, 100 RON, 1 ora cu 1 finalizare, la a doua incercare nu a mai vrut ala micu' (mi-a cerut 50 ron chiar daca am stat 1 ora, insa am lasat 100) Una peste alta, recomand sa o vizitati, eu unul mai trec. Merci Ania. 9
chriis Reputație: 81 Postat Ianuarie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 30, 2016 Buna Ania, maine lucrezi?
ania_bruneta Reputație: 3306 Postat Ianuarie 30, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 30, 2016 Buna Ania, maine lucrezi?Buna da lucrez
glavan Reputație: -176 Postat Februarie 1, 2016 Postat Februarie 1, 2016 Frumusica foc, nimic de zis, ramane de facut. 1 4
ania_bruneta Reputație: 3306 Postat Februarie 1, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 1, 2016 6
bedkim Reputație: 603 Postat Februarie 2, 2016 Oras:bruxelle Oras:bruxelle Postat Februarie 2, 2016 2016_02_01_19_00_52.jpegvery sexy ass
alexxx101 Reputație: -664 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 3, 2016 Am trecut si eu ieri pe la Ania, in noua locatie. Undeva pe Bd Mircea Voda, aproape de Timpuri Noi, deasupra unui sediu CEC bank. Etajul 8, lift functional.Am sunat, a raspuns prompt, dat indicatii si in 15 minute eram sus. Catelul prezent si aici, insa nu a deranjat absolut deloc.Ania este ok, par lung aranjat, corp frumos, slabuta, sani mici insa sfarcurile sunt de nota 10. Fundul la fel, bestial, insa mic ea fiind o fata skinny.Experienta a fost una foarte placuta, chiar daca nu se implica foarte mult, insa conditiile ti le spune de la inceput ceea ce mi se pare destul de fair. In banii astia face totul protejat, fara FK, nu face CIM insa accepta COB, nu se uita la ceas si nu te grabeste in nici un fel. NoteOral 9, super ok, doar ca m-a deranjat ca a fost protejat. In rest destul de adanc executat, a dat atentie la ooNormal 9, este in regula, am schimbat cateva pozitii fara sa se opuna in vreun fel. Un pic mecanic executat dar pt mine a fost ok. Pozitiile pe la spate sunt cele mai misto, are fundul fain rau. Finalizat in prezervativ.Anal nu am vrut insa cred ca meritaIgiena 10, curata, epilata, machiata totul de nota 10 (mici probleme la dantura insa nu deranjante)Locatie 10, apartament mare, curat, baie curata, gel de dusGFE 7, desi este vorbareata si sociabila, faptul ca nu face FK a cantarit mult pentru nota aceasta.Halatul, 100 RON, 1 ora cu 1 finalizare, la a doua incercare nu a mai vrut ala micu' (mi-a cerut 50 ron chiar daca am stat 1 ora, insa am lasat 100) Una peste alta, recomand sa o vizitati, eu unul mai trec. Merci Ania. bati vreun apropo???
ania_bruneta Reputație: 3306 Postat Februarie 3, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 3, 2016 Buna dragilor sunt disponibila pana la 04.00-05.00 in functie de programari 7
ania_bruneta Reputație: 3306 Postat Februarie 4, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 4, 2016 Buna si azi sunt disponibila pana tarziu in noapte
ania_bruneta Reputație: 3306 Postat Februarie 5, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 5, 2016 Buna sunt disponibila pana tarziu
reus Reputație: 33 Postat Februarie 6, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 6, 2016 Buna azi de la ce ora esti ?ms
ania_bruneta Reputație: 3306 Postat Februarie 7, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 7, 2016 Buna azi de la ce ora esti ?msBuna incepand cu ora 14.00
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum