trans_tanja Reputație: 95 Postat Martie 21, 2016 Telefon: [email protected] Oras:DEVA Telefon: [email protected] Oras:DEVA Postat Martie 21, 2016 Seriozitate 0 Nu stiu la ce te referi... concretizeaza te rog...
mihai2999 Reputație: 19 Postat Martie 21, 2016 Oras:București Oras:București Postat Martie 21, 2016 Nu stiu la ce te referi... concretizeaza te rog...Poate vrei si seria si număr de la buletin! Ești "fata" isteață, sunt convins ca poti mai mult de atât!
trans_tanja Reputație: 95 Postat Martie 22, 2016 Telefon: [email protected] Oras:DEVA Telefon: [email protected] Oras:DEVA Postat Martie 22, 2016 Astazi e ultima zi in Bucuresti... va astept, motanii mei sexuali !!!
trans_tanja Reputație: 95 Postat Martie 22, 2016 Telefon: [email protected] Oras:DEVA Telefon: [email protected] Oras:DEVA Postat Martie 22, 2016 0723473694, am si WhatsApp ...
salvatore_rina Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2016 Postat Aprilie 3, 2016 Cand ajungi in tara? Si in ce oras?
trans_tanja Reputație: 95 Postat August 1, 2016 Telefon: [email protected] Oras:DEVA Telefon: [email protected] Oras:DEVA Postat August 1, 2016 BUNA MOTANEII MEI SEXUALI.... saptamana aceasta sunt in Timisoara... 0723473694
zumba master Reputație: -363 Postat August 1, 2016 Oras:ClujNapoca Oras:ClujNapoca Postat August 1, 2016 La Cluj vii?
mihai deva Reputație: 3121 Postat August 2, 2016 Oras:Deva Oras:Deva Postat August 2, 2016 In Deva te asteptam cu drag...
Vizitator Reputație: 0 Postat August 2, 2016 Postat August 2, 2016 Cat ma costa distractia cu tne tanja??
trans_tanja Reputație: 95 Postat August 3, 2016 Telefon: [email protected] Oras:DEVA Telefon: [email protected] Oras:DEVA Postat August 3, 2016 La Cluj vii?O sa ajung in curand si la Cluj... 1
zumba master Reputație: -363 Postat August 3, 2016 Oras:ClujNapoca Oras:ClujNapoca Postat August 3, 2016 O sa ajung in curand si la Cluj... O sa ajung in curand si la Cluj...perfect
curiosul88 Reputație: 3 Postat August 3, 2016 Postat August 3, 2016 Tanja sper sa mai ajung si eu la tine ❤️
aalexxiss_ Reputație: 652 Postat August 4, 2016 Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Postat August 4, 2016 Vino in ct..te astepta cu frag... A aparut @pickammer2. Ala cu Pitestiul tu cu Constanta. Uita-te neica pe topicuri, ca zic "fetele" ca vin la mare si tu te rogi de altele.
pankistu Reputație: 38 Postat August 4, 2016 Telefon: falimentu_mare Oras:imprejurimile clujului Telefon: falimentu_mare Oras:imprejurimile clujului Postat August 4, 2016 omu cu Pitesti-u' ii cel mai tare hahhahah
pickammer Reputație: 12 Postat August 5, 2016 Postat August 5, 2016 dar ce vi se pare asa ciudat ca intreb cand ajung in Pitesti?
baubauhaha Reputație: 0 Postat August 5, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 5, 2016 dar ce vi se pare asa ciudat ca intreb cand ajung in Pitesti?Pentru ca au fost atatea in Pitesti si tu nu ai lasat nicio recenzie!
Vizitator Reputație: 0 Postat August 5, 2016 Postat August 5, 2016 Care sunt frate in ct?? Acum vad ca este bianca..nu sm sjuns la ea...vroiam sa o vad pe tanja..am fost pana acum la gabrielle si adyna..de departe cele mai tari..daca stii tu cd a ca exista in ct acum? Baibauhaha
bianca89 Reputație: -398 Postat August 5, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 5, 2016 Care sunt frate in ct?? Acum vad ca este bianca..nu sm sjuns la ea...vroiam sa o vad pe tanja..am fost pana acum la gabrielle si adyna..de departe cele mai tari..daca stii tu cd a ca exista in ct acum? BaibauhahaCu scuzele de rigoare fata de Tanja ca intervin pe topicul ei... dar am si eu asa doua intrebari la care sper sa ma lumineze si pe mine el_nino1985: 1) Din comentariul tau reiese ca nu prea intentionezi sa ma vizitezi, nu ca asta ar fi o problema, ma viziteaza doar cine are placerea. De ce mi-ai bombardat topicul cu o gramada de intrebari? :350x 2) Pe topicul meu erai "fata mare" sau "incepator" si citandu-te "am ajuns pana acum la gabrielle si adyna". Mi se pare mie sau nu mai esti virginel??? Pt mine inca e un mister de unde dorinta asta de a fi numit vesnic incepator. Gata m-am hotarat si m-am gandit ca ar fi mai bine sa recunosc public: SUNT VIRGINA! Chiar plina de virtute si neprihanita Scuze din nou Tanja, dar chiar m- a amuzat situatia. Succes!! 5 3
norbert1976us Reputație: 1427 Postat August 5, 2016 Oras:Buc Oras:Buc Postat August 5, 2016 Care sunt frate in ct?? Acum vad ca este bianca..nu sm sjuns la ea...vroiam sa o vad pe tanja..am fost pana acum la gabrielle si adyna..de departe cele mai tari..daca stii tu cd a ca exista in ct acum? BaibauhahaCand va pleca bianca din ct si va veni probabil tanja...o vei dori pe bianca...si tot asa :-))
norbert1976us Reputație: 1427 Postat August 5, 2016 Oras:Buc Oras:Buc Postat August 5, 2016 Cu scuzele de rigoare fata de Tanja ca intervin pe topicul ei... dar am si eu asa doua intrebari la care sper sa ma lumineze si pe mine el_nino1985: 1) Din comentariul tau reiese ca nu prea intentionezi sa ma vizitezi, nu ca asta ar fi o problema, ma viziteaza doar cine are placerea. De ce mi-ai bombardat topicul cu o gramada de intrebari? :350x 2) Pe topicul meu erai "fata mare" sau "incepator" si citandu-te "am ajuns pana acum la gabrielle si adyna". Mi se pare mie sau nu mai esti virginel??? Pt mine inca e un mister de unde dorinta asta de a fi numit vesnic incepator. Gata m-am hotarat si m-am gandit ca ar fi mai bine sa recunosc public: SUNT VIRGINA! Chiar plina de virtute si neprihanita Scuze din nou Tanja, dar chiar m- a amuzat situatia. Succes!!Stai linistita bianca..ca dupa ce vei pleca din ct..sigur te va intreba cand revii sa te viziteze:-))
bianca89 Reputație: -398 Postat August 5, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 5, 2016 Stai linistita bianca..ca dupa ce vei pleca din ct..sigur te va intreba cand revii sa te viziteze:-))Is linistita in privinta asta. Nu stiu cum se face dar dupa ce parasesc orasul unde lucrez zbarnaie telefonul cu intrebari daca mai sunt acolo... pun pariu ca nu doar eu patesc asa 4 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum