darknightmare Reputație: -6 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat Noiembrie 1, 2015 Stimabile, sunt dur si arogant cu aceasta doritoare de..... pt ca asa consider eu.Sti de ce? Pt ca s-a maritat (daca e real) cu un amarat care munceste ca un sclav sa puna ceva de mancare pe masa. Unul care probabil isi rupe oasele sa isi tina casa.Iar zdreanta ce face? Vrea vacante pe banii altuia. Vrea plimbari prin tari straine si hoteluri de 5 stele. Isi bate joc de amaratul ala. Pai divorteaza curva proasta si pe urma ai tot dreptul sa cauti ce vrei tu. Nu ne lua cu imi da voie sotul. Pt ca daca povestea ta e reala, sotul iti da voie sa faci ce vrei, numai pt ca esti totul pt el.Asa ca amice, e dreptul meu sa fiu arogant cu curvele, caci asta e o curva.Si fiind un forum aici, am dreptul sa imi expun parerea, asa cum multi o fac, uneori pe langa subiect. Este opinia mea si nu trebuie sa imi dea nimeni dreptate.O dispretuies pe asta pt ca isi bate joc de ala care trudeste pt bunastarea ei, dar ei nu ii ajunge.Daca era maritata cu unul bogat nu aveam nimic cu ea. Am futut destule femei maritate, dar jur ca, nu am futut niciodata femeia unuia care era plecat sa trudeasca din greu pt painea familiei lui.Stimabile, sa tratam altfel lucrurile. Ipotetic vorbind, de unde stii ca n-ai futut femeia altuia, care poate era plecat sa trudeasca din greu, iar ea voia si altceva...ai vreo certitudine? Pentru ca asa ti-a spus ea sau il cunosteai personal? Sa nu vorbim de principii si moralitate, ca probabil unii dintre noi nu-s mai breji ca-si inseala partenerele! Aia inseamna tradare adevarata!Intr-adevar, cel mai corect ar fi sa divorteze de el, daca nu-i poate oferi nimic din ceea ce-si doreste, dar probabil au o relatie deschisa, stau din obisnuinta, iar daca sotul i-a dat permis de voie ( in caz ca-i adevarat ), cine suntem noi sa judecam ce si cum?Crezi ca barbatul e mai privilegiat in astfel de situatii? Probabil esti si tu insurat si te pui in pielea omului, d'asta n-ai accepta asa ceva si pui la zid!Numai bine!
uceniculcurvar Reputație: 1 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Postat Noiembrie 1, 2015 lasa un numar de telefon sa te contactez.astept! multumesc
uceniculcurvar Reputație: 1 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Postat Noiembrie 1, 2015 Buna, eu sunt Paula, am 45 de ani, sunt casatorita, draguta si foarte pasionala. Sunt casnica si caut pe cineva care sa-mi ofere ceea ce sotul meu nu isi permite din cauza jobului, atat ca timp cat si financiar. Sotul mi-a acordat aceasta libertate, relatia noastra este foarte OK, insa stie ca nu poate sa-mi ofere ce imi doresc eu. Imi place sa calatoresc, sa vad locuri interesante si frumoase, iar daca acest lucru pot sa-l fac alaturi de un barbat generos si pe placul meu am sa-i acord toata atentia si pasiunea mea.Imi doresc o relatie de lunga durata cu un domn romantic, finut, delicat si cu mult bun simt, sa mergem la munte 2-3 zile sau oriunde prin tara, sunt multe locuri frumoase unde putem sa ne plimbam, sa vorbim, sa ne distram, iar seara dupa o cina romantica sa ne rasfatam impreuna intr-o atmosfera de vis si plina de erotism.Sunt o femeie simpla, modesta, emotiva, destul de pudica si imi place sa fiu tratata cu gingasie si rabdare, sa fiu sarutata, mangaiata si alintata. Nu fac sex anal si nu imi place nimic legat de acest loc, lins, sarutari, atingeri sau penetrare. Ador insa sa primesc cunilingus pasional pana la orgasm. Orgasmele mele sunt clitoridiene, de aceea imi place si penetrarea laterala precum si alte pozitii in care partenerul poate sa imi stimuleze clitorisul, acolo este punctul meu G. Fac felatie insa fara deepthroat, finalizare orala sau pe fata. Nu folosesc prezervativ si imi place finalizarea in vagin sau pe mine, oriunde pe corp, insa prefer sa simt sperma calda si pulsatiile penisului cand ejaculeaza in mine. Imi plac barbatii curati, epilati total inghinal si axial, care miros frumos, finuti, educati si sa fie oameni in primul rand.Inaltime 1,65m, greutate 75kg, bust 95cm, talie 75cm, solduri 110cm, ochii caprui, parul roscat.Te sarut, Paula.lasa mi numarul tau de telefon baiat generos ! caut de mult timp o tipa ca tine ! multumesc
laury Reputație: 24072 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Noiembrie 1, 2015 Pe naiba sot...are peste probabil dar cel mai sigur ca toata povestea este o inventie ieftina.
liviu58 Reputație: -7337 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Noiembrie 1, 2015 Eu zic sa te combini cu tipa si pe urma o inchiriezi la cei de la drumuri ca sa o foloseasca pe post de buldozer dupa ce toarna asfaltul.Poti merge cu ea pe strada daca ii pui plancarda cu gabarit depasit ca altfel iti iei amenda de la militieni.Daca vrei sa o futi asculta-mi sfatul si leaca-te cu o cordelina sa nu cazi in ea si sa-ti mai rupi doamne fereste vreun picior sau o mana.La cat este de mare, pula nu-ti trebuie, foloseste si tu un stalp de pe strada ca numai asa o saturi 8 4
uceniculcurvar Reputație: 1 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Postat Noiembrie 1, 2015 lasa mi un numar de contact pentru a putea lua legatura cu tine /multumesc(din pacate nu iti pot lasa mesaj in privat)(astept mesaj cu numarul tau de telefon)
hotpaola Reputație: 5 Postat Noiembrie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 9, 2015 In urma comentariilor primite, nu pot spune decat un singur lucru: respectul spune multe despre caracterul unui om, indiferent de preceptele morale ce ne diferentiaza. 2
darknightmare Reputație: -6 Postat Noiembrie 9, 2015 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat Noiembrie 9, 2015 In urma comentariilor primite, nu pot spune decat un singur lucru: respectul spune multe despre caracterul unui om, indiferent de preceptele morale ce ne diferentiaza.Bine zis!
uceniculcurvar Reputație: 1 Postat Noiembrie 9, 2015 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Postat Noiembrie 9, 2015 In urma comentariilor primite, nu pot spune decat un singur lucru: respectul spune multe despre caracterul unui om, indiferent de preceptele morale ce ne diferentiaza.cum te pot contacta ?
sweet glory Reputație: -366 Postat Noiembrie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 10, 2015 Dai un acatist la biserica si apoi astepti sa te contacteze ea :D Ha-ha-ha.
hotpaola Reputație: 5 Postat Noiembrie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 10, 2015 Ma gandesc la o solutie, momentan aici nu cred ca pot primi sau trimite mesaje private.In principiu o sa doresc cateva foto pe mail sa vad daca esti pe placul meu apoi o sa socializam si vedem daca mergem mai departe. Pentru cei sceptici le transmit multa sanatate! Anuntul este foarte real, am explicat in cateva cuvinte de ce si pentru ce, daca cineva nu poate intelege corect toate informatiile este problema lui. Acest anunt este destinat celor care sunt destul de maturi si nu mai au prejudecati sau concepte invechite despre viata, sunt impotriva cutumelor sociale fara temei, chiar dogmatice si care privesc wife-sharing ca pe un stil de viata alternativ, o modalitate de a adauga sare si piper trairilor intime. Nu este pentru ipocriti, ignoranti, inculti, intoleranti, impotenti, falsi moralisti sau oamenii ingusti la minte.Daca din intamplare iti pui semne de intrebare privind principiile mele morale, afla ca am mai multe scrupule si principii sanatoase decat multi credinciosi care epateaza in buni crestini, toti hotii, violatorii, **spam editat**ii, criminalii si politicienii din tara asta. Asa ca absolut nimeni nu are dreptul sa ma judece pe mine si ceea ce fac cu viata mea privata! Daca totusi vrei sa o faci, te rog la modul cel mai serios sa eviti in mod absolut, la propriu, persoana mea.Multi dintre semenii nostri care traiesc dupa precepte traditionale, aproape unanim acceptate, striga sus si tare ca ei sunt normali, cand de fapt nu au mai nimic sfant, vrand sa calce in picioare pe oricine nu este ca ei, credinta lor fiind doar un motiv de a se incadra intr-un stereotip social. Eu nu sunt si nici nu vreau sa fiu normala intr-o lume nebuna. Vreau sa pretuiesc fiecare clipa si sa o traiesc cat mai intens. Nu vreau sa regret nimic din ceea ce nu am facut, dar nu oricum si nu cu oricine. De aceea imi rezerv dreptul de a alege iar sotul de a aproba sau nu alegerea mea. El are intotdeauna ultimul cuvant: "Da iubita mea, facem cum vrei tu." 1
sweet glory Reputație: -366 Postat Noiembrie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 10, 2015 Ai scris toata poliloghia degeaba. Tot nu ai dat o adresa de mail.
hotpaola Reputație: 5 Postat Noiembrie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 10, 2015 am la profil
mephisto7 Reputație: 3 Postat Noiembrie 12, 2015 Oras:Braila Oras:Braila Postat Noiembrie 12, 2015 Ti-am trimis mail, astept raspuns..
hotpaola Reputație: 5 Postat Noiembrie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 12, 2015 In cazul in care nu am fost destul de clara, doresc doar barbati intre 38 si 44 de ani!
fucky25 Reputație: 0 Postat Noiembrie 12, 2015 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat Noiembrie 12, 2015 Mamicaaaa canta la alta masa ca pe acilea s.au golit paharele
hotpaola Reputație: 5 Postat Noiembrie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 12, 2015 OK, nici o problema, cred ca am gasit vreo doi, nu te preocupa
matiz Reputație: 132 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 13, 2015 ma interesa si pe mine anuntul tau Paula, putem vorbi pe mess mai pe seara?
hotpaola Reputație: 5 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 13, 2015 Nu mai este cazul, mi-am gasit doi amanti, un bull si un sponsor. Multumesc pt interes.Daca o sa mai fiu interesata de ceva am sa postez aici. Numai bine la toata lumea!
lucian4344 Reputație: 6 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 13, 2015 Buna Paula, poți sa îmi dai si mie id.ul tau de messenger sa vb, poate ne si intalnim. Al meu e lucianlucian26, daca te intereseaza te astept pe mess sa vb. Te poop
matrakci Reputație: -6 Postat Noiembrie 13, 2015 Postat Noiembrie 13, 2015 Buna Paula, poți sa îmi dai si mie id.ul tau de messenger sa vb, poate ne si intalnim. Al meu e lucianlucian26, daca te intereseaza te astept pe mess sa vb. Te poopNu va aruncati ca puiul la muci,se vede de la Focsani ca e vrajeala-teapa!
hotpaola Reputație: 5 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 13, 2015 da, da, chiar asa, nu mai fiti fraieri, oricum nu mai este de actualitate.
Vizitator mascul78 Reputație: 0 Postat Noiembrie 13, 2015 Postat Noiembrie 13, 2015 In cazul in care nu am fost destul de clara, doresc doar barbati intre 38 si 44 de ani! ii alegi dupa zodiacul chinezesc?
hotpaola Reputație: 5 Postat Noiembrie 14, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 14, 2015 nu, dupa bun simt!
lucian4344 Reputație: 6 Postat Noiembrie 14, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 14, 2015 nu, dupa bun simt!Buna paula, te rog sa îmi trimiți cerere pe mess la lucianlucian26, vreau sa vb ceva cu tine, sa iti propun ceva
Postări Recomandate