Sari la conținut

Doamna matura casatorita caut amant generos/sponsor

hotpaola

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Super multumita de bull, sponsorul trebuie sa faca niste eforturi ceva mai mari ca sa fiu pe deplin multumita.

• Oras:Into thin air
  • Oras:Into thin air
Postat

pofta buna!

Daca incepi cu d-astea s-ar putea sa iti auzi complimente de genul : Ai ochii ca cafeaua, dar te freci in cur ca ness-ul ! ;))))

Ce mielusica incepuse tanti :

"Buna, eu sunt P(a)ula, am 45 de ani, sunt casatorita, bla bla bla ....

Imi doresc o relatie de lunga durata cu un domn romantic, finut, delicat si cu mult bun simt, sa mergem la munte 2-3 zile sau oriunde prin tara, sunt multe locuri frumoase unde putem sa ne plimbam, sa vorbim, sa ne distram, iar seara dupa o cina romantica sa ne rasfatam impreuna intr-o atmosfera de vis si plina de erotism."

Iar acum, LOL : " nu mai este cazul, mimam gasit doi amanti, un bull si un sponsor"

Eu zic sa iesi acasa cu bula ala de zici ca ti l-ai gasit si sa faceti un cuckold d-ala grav de fata cu saracu barbactu :)))

Sa vezi atunci ce te intelege, poate ajungeti pa Stirile de la ora 5 :))))

• Oras:in cramă
  • Oras:in cramă
Postat

Super multumita de bull, sponsorul trebuie sa faca niste eforturi ceva mai mari ca sa fiu pe deplin multumita.

La cati prosti sunt pe lumea asta......

Postat

daca tot ti-ai gasit ,ce mai cauti pe aici sa raspunzi ????daca cei ce scriu sunt atat de lipsiti de caracter!!la ora asta noi cei prosti credem ca esti deja prin tarile calde.....nu este nevoie,hotpaola sa raspunzi....risti sa perzi avionul ..........doamne...

Postat

da, ai si tu dreptate, eram doar curioasa sa vad ce le mai debiteaza mintea la unii...

ramaneti cu bine si succes la toata lumea!

• Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat

Buna Paula, eu sunt interesat de propunerea ta. id-ul meu de mess : cristi_leordean  

• Oras:...
Postat

2 in 1 n-ai incercat?

Nu mai este cazul, mi-am gasit doi amanti, un bull si un sponsor. Multumesc pt interes.

Daca o sa mai fiu interesata de ceva am sa postez aici. Numai bine la toata lumea!

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Si esti multumita de ei ?

Sotul este si el multumit ? Ai uitat sa ne spui. Oarba dupa tine Ș)

Postat

da, ai si tu dreptate, eram doar curioasa sa vad ce le mai debiteaza mintea la unii...

ramaneti cu bine si succes la toata lumea!

Hai pa

Postat

In cazul in care nu am fost destul de clara, doresc doar barbati intre 38 si 44 de ani!

Degeba,daca nu te scormoneste-n cur!
Postat

Salutari ,

As fi onorat sa putem trai impreuna experiente memorabile in diverse ipostaze. Procarile  si amorul adhoc imi dau un sex apetit ridicat .

Sper sa putem dezvolta in privat mai multe detalii .

Id messenger : [email protected] 

Rog seriozitate !

O zi minunata !

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

da, da, chiar asa, nu mai fiti fraieri, oricum nu mai este de actualitate.

un nr de tel sa te pot suna pup 

• Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca
Postat

ce varste, inaltime si dotare aveti raresh12345 si andrei684 ?

Numarul de la bocanc nu te interezeaza?

Intreb si eu asa.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Mi se pare atât de stupid să te rogi de o femeie măritată să-ţi fie amantă ca să-i dai bani! Culmea culmilor e că ultimul cuvânt în selecţia amantului îl are soţul! Câtă prostie să dai năvală la aşa ceva! Păi e clar că se califică la graţiile doamnei numai cei urâţi ca noaptea ori cu caracter dificil, dar care sunt plini de bani. Un bărbat adevărat cucereşte o femeie cu vorba, cu farmecul lui, iar dacă nu are timp să-şi bată capul cu cuceririle, vrea diversitate şi puţină culoare în pat angajează o profesionistă.

• Like 3
  • Minus 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...