Sari la conținut

Yren 0763250927(Anunț adresat doar domnilor peste 30 de ani)

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Marea mea curiozitate este de ce nu aplici blur pe tatuajul de pe deget. In general blur-ul nu e pentru cei care nu te cunosc, cum sunt clientii, ci pentru cei apropiati care te pot recunoaste repede dupa detalii. 

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Marea mea curiozitate este de ce nu aplici blur pe tatuajul de pe deget. In general blur-ul nu e pentru cei care nu te cunosc, cum sunt clientii, ci pentru cei apropiati care te pot recunoaste repede dupa detalii. 

Are poze cu fața câteva pagini mai la vale si tu te-ai oprit in loc de tatuajul de pe deget? :)

• Like 5
  • Minus 4
Postat

Are poze cu fața câteva pagini mai la vale si tu te-ai oprit in loc de tatuajul de pe deget? :)

Nu le-am vazut pe alea. :)

Postat

Nea Bubutz e Walter Zenga al curvelor. Trebuie neaparat sa le antreneze, sa le dea sfaturi.

• Like 8
  • Minus 5
Postat

Nea Bubutz e Walter Zenga al curvelor. Trebuie neaparat sa le antreneze, sa le dea sfaturi.

Neh. Am zis si eu. Ma mir ca stiu ca fetele se feresc. Oricum am vazut la greseli de copii mici, inclusiv mosaic blur-uri prost facute, cu patratele atat de mari incat le cunoaste de la 10m.

Postat

Oricum nu mai conteaza. Una trebuie sa faca asta de la inceput. Exista inclusiv anunturi in care cateva poze sunt blurate, iar in altele ii apare fata. Poze postate in acelasi post.

Pana la urma, de ce te-ar interesa ca si client de viata ei personala?

• Like 7
  • Minus 5
Postat

Oricum nu mai conteaza. Una trebuie sa faca asta de la inceput. Exista inclusiv anunturi in care cateva poze sunt blurate, iar in altele ii apare fata. Poze postate in acelasi post.

Pana la urma, de ce te-ar interesa ca si client de viata ei personala?

Ma doare la basca. Am remarcat si eu. Am senzatia de multe ori, fara referire directa la cazul asta, ca nu stiu de fapt cum sa isi pastreze anonimatul. Treaba lor in esenta. Nu pot avea pretentia sa stie Photoshop. :)

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Pagina 27-28-29 si mai in urma daca ai rabdare...era să zic in poola mea :)

Băga-ți-ai pula

Cat am derulat :)

Postat

nu tb sa derulezi nimic, accesezi direct pagina respectiva

originalul tau nu stie

• Oras:Rond Alba Iulia
Postat

Țin sa precizez ca de acum,programările pentru persoanele noi se vor face doar in PM!

Te-ai luat dupa Andreea Rebeca ? =))

Si tu esti cu Fidelii ? =))

• Like 4
  • Minus 2
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Țin sa precizez ca de acum,programările pentru persoanele noi se vor face doar in PM!

Eu daca sunt nou si  vreau sa te vizitez cum procedez?  ...ca ma recunosti cu programare In PM  si-mi  divulgi discretia  :)

• Like 12
  • Minus 11
Postat

Eu daca sunt nou si  vreau sa te vizitez cum procedez?  ...ca ma recunosti cu programare In PM  si-mi  divulgi discretia  :)

Fa-ti alt cont bre :)

Daca vrei iti dau eu unul din alea 6 ale mele =))

• Like 3
  • Minus 2
  • Oras:Somewhere
  • Oras:Somewhere
Postat

Nu m am luat după nimeni.Doar ca pentru a evita anumite probleme,nu voi mai primi pe oricine.

Nu-ti contesta nimeni dreptul de a-ti stabili criteriile dupa care faci programarile si-ti triezi potentialii clienti, dar ma indoiesc ca se vor inghesui foarte multi clienti noi. Nu o vor face, aproape sigur, cei care au familii, care au profesii respectabile si care pun pret pe discretie. Mai ales ca la tine exista si antecedentul cu camerele de filmat in apartament.

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Fa-ti alt cont bre :)

Daca vrei iti dau eu unul din alea 6 ale mele =))

Nu se merita asemenea birocratie  =))

Treaba ei daca asa stie sa-si gestioneze  "business-ul"   , alege pana culege. :)

• Like 13
  • Minus 11
Postat

ma inscriu pt 1 vizita

maine ai treaba? :laugh2

• Like 1
Postat

ma inscriu pt 1 vizita

maine ai treaba? :laugh2

spune ora , ca sa inlaturam orice urma de discretie si secretomanie  :laugh2

PS: cu varsta cum stai ? te incadrezi in barem  ?

• Like 10
  • Minus 12

Postat

spune ora , ca sa inlaturam orice urma de discretie si secretomanie  :laugh2

no way jose

eu merg sub acoperire. fetele nici nu stiu ca am fost la ele

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...