terenteterente Reputație: 244 Postat August 4, 2017 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat August 4, 2017 aidplm ce unghii. 1
meandmyself Reputație: -419 Postat August 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 4, 2017 Marea mea curiozitate este de ce nu aplici blur pe tatuajul de pe deget. In general blur-ul nu e pentru cei care nu te cunosc, cum sunt clientii, ci pentru cei apropiati care te pot recunoaste repede dupa detalii.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat August 4, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 4, 2017 Marea mea curiozitate este de ce nu aplici blur pe tatuajul de pe deget. In general blur-ul nu e pentru cei care nu te cunosc, cum sunt clientii, ci pentru cei apropiati care te pot recunoaste repede dupa detalii. Are poze cu fața câteva pagini mai la vale si tu te-ai oprit in loc de tatuajul de pe deget? 5 4
meandmyself Reputație: -419 Postat August 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 4, 2017 Are poze cu fața câteva pagini mai la vale si tu te-ai oprit in loc de tatuajul de pe deget? Nu le-am vazut pe alea.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat August 4, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 4, 2017 Nu le-am vazut pe alea. Pagina 27-28-29 si mai in urma daca ai rabdare...era să zic in poola mea
keyser söze Reputație: -1833 Postat August 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 4, 2017 ❤vaaai esti in "rusinica" goala! 1
pulesteu Reputație: 10787 Postat August 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 4, 2017 Nea Bubutz e Walter Zenga al curvelor. Trebuie neaparat sa le antreneze, sa le dea sfaturi. 8 5
meandmyself Reputație: -419 Postat August 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 4, 2017 Nea Bubutz e Walter Zenga al curvelor. Trebuie neaparat sa le antreneze, sa le dea sfaturi. Neh. Am zis si eu. Ma mir ca stiu ca fetele se feresc. Oricum am vazut la greseli de copii mici, inclusiv mosaic blur-uri prost facute, cu patratele atat de mari incat le cunoaste de la 10m.
pulesteu Reputație: 10787 Postat August 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 4, 2017 Oricum nu mai conteaza. Una trebuie sa faca asta de la inceput. Exista inclusiv anunturi in care cateva poze sunt blurate, iar in altele ii apare fata. Poze postate in acelasi post.Pana la urma, de ce te-ar interesa ca si client de viata ei personala? 7 5
meandmyself Reputație: -419 Postat August 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 4, 2017 Oricum nu mai conteaza. Una trebuie sa faca asta de la inceput. Exista inclusiv anunturi in care cateva poze sunt blurate, iar in altele ii apare fata. Poze postate in acelasi post.Pana la urma, de ce te-ar interesa ca si client de viata ei personala? Ma doare la basca. Am remarcat si eu. Am senzatia de multe ori, fara referire directa la cazul asta, ca nu stiu de fapt cum sa isi pastreze anonimatul. Treaba lor in esenta. Nu pot avea pretentia sa stie Photoshop.
Vizitator Reputație: 0 Postat August 4, 2017 Postat August 4, 2017 Pagina 27-28-29 si mai in urma daca ai rabdare...era să zic in poola mea Băga-ți-ai pula Cat am derulat
brett Reputație: 1750 Postat August 5, 2017 Postat August 5, 2017 nu tb sa derulezi nimic, accesezi direct pagina respectivaoriginalul tau nu stie
yren23 Reputație: 30967 Postat August 5, 2017 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Postat August 5, 2017 Disponibilă doar câteva ore.❤
brett Reputație: 1750 Postat August 5, 2017 Postat August 5, 2017 Disponibilă doar câteva ore.❤ sau o noapte-ntreaga
yren23 Reputație: 30967 Postat August 5, 2017 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Postat August 5, 2017 Țin sa precizez ca de acum,programările pentru persoanele noi se vor face doar in PM!
henzo pascalau Reputație: -443 Postat August 5, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Postat August 5, 2017 Țin sa precizez ca de acum,programările pentru persoanele noi se vor face doar in PM!Te-ai luat dupa Andreea Rebeca ? Si tu esti cu Fidelii ? 4 2
miky77 Reputație: -1394 Postat August 5, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 5, 2017 Țin sa precizez ca de acum,programările pentru persoanele noi se vor face doar in PM! Eu daca sunt nou si vreau sa te vizitez cum procedez? ...ca ma recunosti cu programare In PM si-mi divulgi discretia 12 11
henzo pascalau Reputație: -443 Postat August 5, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Postat August 5, 2017 Eu daca sunt nou si vreau sa te vizitez cum procedez? ...ca ma recunosti cu programare In PM si-mi divulgi discretia Fa-ti alt cont bre Daca vrei iti dau eu unul din alea 6 ale mele 3 2
yren23 Reputație: 30967 Postat August 5, 2017 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Postat August 5, 2017 Te-ai luat dupa Andreea Rebeca ? Si tu esti cu Fidelii ? Nu m am luat după nimeni.Doar ca pentru a evita anumite probleme,nu voi mai primi pe oricine.
yren23 Reputație: 30967 Postat August 5, 2017 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Postat August 5, 2017 Te-ai luat dupa Andreea Rebeca ? Si tu esti cu Fidelii ? Nu m am luat după nimeni.Doar ca pentru a evita anumite probleme,nu voi mai primi pe oricine. 28
user_x Reputație: -434 Postat August 5, 2017 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Postat August 5, 2017 Nu m am luat după nimeni.Doar ca pentru a evita anumite probleme,nu voi mai primi pe oricine. Nu-ti contesta nimeni dreptul de a-ti stabili criteriile dupa care faci programarile si-ti triezi potentialii clienti, dar ma indoiesc ca se vor inghesui foarte multi clienti noi. Nu o vor face, aproape sigur, cei care au familii, care au profesii respectabile si care pun pret pe discretie. Mai ales ca la tine exista si antecedentul cu camerele de filmat in apartament. 2 4
miky77 Reputație: -1394 Postat August 5, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 5, 2017 Fa-ti alt cont bre Daca vrei iti dau eu unul din alea 6 ale mele Nu se merita asemenea birocratie Treaba ei daca asa stie sa-si gestioneze "business-ul" , alege pana culege. 13 11
brett Reputație: 1750 Postat August 5, 2017 Postat August 5, 2017 Țin sa precizez ca de acum,programările pentru persoanele noi se vor face doar in PM! ma inscriu pt 1 vizitamaine ai treaba? 1
miky77 Reputație: -1394 Postat August 5, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 5, 2017 ma inscriu pt 1 vizitamaine ai treaba? spune ora , ca sa inlaturam orice urma de discretie si secretomanie PS: cu varsta cum stai ? te incadrezi in barem ? 10 12
brett Reputație: 1750 Postat August 5, 2017 Postat August 5, 2017 spune ora , ca sa inlaturam orice urma de discretie si secretomanie no way joseeu merg sub acoperire. fetele nici nu stiu ca am fost la ele 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum