alex miro Reputație: 228 Postat Septembrie 4, 2017 Oras:is Oras:is Partajează Postat Septembrie 4, 2017 fara cuvinte#vitelusule ! Link spre comentariu
riderone Reputație: 45 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Am vizitat-o pe Yren undeva prin luna iulie, cand avea locatia in apropiere de Pta Corneliu Coposu. Imi amintesc ca revenise din vizita de la Cluj si mi-a povestit o intamplare socanta pe care o avusese cu un client in zilele anterioare. Mai mult ca sigur ca de aici vine si reticenta ei fata de clientii noi. Dupa ce am facut programarea prin telefon am plecat spre locatia fetei. Pe parcursul intalnirii cu Yren m-am simtit ca in liceu, e o tipa fresh, cu look de adolescenta si foarte pisicoasa. Dupa dusul de inceput am trecut la actiune cu FK, oral si variate pozitii la normal 9. Am finalizat doggy unde vreau sa zic ca e de cursa lunga si isi prezinta funduletul intr-un mod foarte excitant (mi se scoala si acum cand ma gandesc). Locatia: 9Fata: 9ON: 9NP: 9,5 Tarif: 300 lei/ora De recomandat/revenit: Da, astept sa revina de la Cluj 2 Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:// Oras:// Partajează Postat Septembrie 7, 2017 ce-a socat-oavea pula prea mare Link spre comentariu
ultravox Reputație: 191 Postat Septembrie 7, 2017 Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Am vizitat-o pe Yren undeva prin luna iulie, cand avea locatia in apropiere de Pta Corneliu Coposu. Imi amintesc ca revenise din vizita de la Cluj si mi-a povestit o intamplare socanta pe care o avusese cu un client in zilele anterioare. Mai mult ca sigur ca de aici vine si reticenta ei fata de clientii noi. Dupa ce am facut programarea prin telefon am plecat spre locatia fetei. Pe parcursul intalnirii cu Yren m-am simtit ca in liceu, e o tipa fresh, cu look de adolescenta si foarte pisicoasa. Dupa dusul de inceput am trecut la actiune cu FK, oral si variate pozitii la normal 9. Am finalizat doggy unde vreau sa zic ca e de cursa lunga si isi prezinta funduletul intr-un mod foarte excitant (mi se scoala si acum cand ma gandesc). Locatia: 9Fata: 9ON: 9NP: 9,5 Tarif: 300 lei/ora De recomandat/revenit: Da, astept sa revina de la Cluj Urmeaza partea a II-a ? Link spre comentariu
tttaurele Reputație: 14 Postat Octombrie 2, 2017 Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Mai activezi in Bucuresti? Link spre comentariu
yren23 Reputație: 30967 Postat Octombrie 2, 2017 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Tocmai ce am revenit. 23 Link spre comentariu
titi2017 Reputație: 10 Postat Octombrie 3, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Octombrie 3, 2017 Yren, de ce ai plecat din Cluj? Nu aveai intenția sa ramai definitiv aici? Link spre comentariu
sir dracu Reputație: -54 Postat Octombrie 3, 2017 Oras:alhambra Oras:alhambra Partajează Postat Octombrie 3, 2017 Ceva poze noi yren?Si unde activezi? 1 Link spre comentariu
florin90m Reputație: 2797 Postat Octombrie 3, 2017 Oras:Blaj Oras:Blaj Partajează Postat Octombrie 3, 2017 Yren, de ce ai plecat din Cluj? Nu aveai intenția sa ramai definitiv aici? Din pacate, din cauza unor dobitoci i s-a intamplat ceva foarte neplacut. Link spre comentariu
mahinho Reputație: 89 Postat Octombrie 3, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 3, 2017 Tocmai ce am revenit.O actualizare a serviciilor, poze, locatie, program? Sper sa nu ai neplaceri prin bucuresti... Link spre comentariu
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2017 Partajează Postat Octombrie 3, 2017 Din pacate, din cauza unor dobitoci i s-a intamplat ceva foarte neplacut. ce sa intimplat? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2017 Partajează Postat Octombrie 3, 2017 ce sa intimplat?Nimic ce ar trebui dezbătut și făcut off-topic degeaba, mai bine o reactualizare a serviciile și recenzii, cum a solicitat mahinho. M-am retras între Carpați. O seară faină! 2 Link spre comentariu
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2017 Partajează Postat Octombrie 3, 2017 nu este off topic, fiind motiv pentru care sa retras la circuit inchis. Link spre comentariu
florin90m Reputație: 2797 Postat Octombrie 3, 2017 Oras:Blaj Oras:Blaj Partajează Postat Octombrie 3, 2017 nu este off topic, fiind motiv pentru care sa retras la circuit inchis. Fara suparare, dar e cel mai bine sa lasam topicul pentru recenzii. Sincer, nu e nimic ce trebuie dezbatut aici... Asa e cel mai corect. Sper ca Yren sa nu aiba neplaceri in Bucuresti, fiindca nu merita. E o fata super ok care merita respectul nostru. 4 Link spre comentariu
yren23 Reputație: 30967 Postat Octombrie 3, 2017 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Partajează Postat Octombrie 3, 2017 nu este off topic, fiind motiv pentru care sa retras la circuit inchis.Circuit închis am avut doar in Cluj.Te pup. Link spre comentariu
yren23 Reputație: 30967 Postat Octombrie 3, 2017 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Partajează Postat Octombrie 3, 2017 O actualizare a serviciilor, poze, locatie, program? Sper sa nu ai neplaceri prin bucuresti...Buna.ON(in funcție de igiena)Sex normal(PROTEJAT)FK(in funcție de chimie/igiena)CIM/COB69,masaj,mici fantezii.Iar ca locație pe BD Corneliu Coposu. 21 Link spre comentariu
turbulente Reputație: 443 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Bineinteles la fel de provocatoare ai ramas. Sa speram ca numai pleci 1 Link spre comentariu
yren23 Reputație: 30967 Postat Octombrie 4, 2017 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Bineinteles la fel de provocatoare ai ramas. Sa speram ca numai pleciÎți multumesc.Te pup. 31 Link spre comentariu
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2017 Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Circuit închis am avut doar in Cluj.Te pup. ahh, ok! sper sa nu mai ai probleme, noroc. Link spre comentariu
turbulente Reputație: 443 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Ce fel de probleme ai avut tren? Link spre comentariu
kkmitz Reputație: 4244 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Link spre comentariu
Membru Premium il pupparo Reputație: 22455 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Bine ai revenit Yren ! Uff , in fine ne putem (re) vedea. Mi-ai dat ceva emoții cand ai zis ca nu stii daca te întorci în București. Te pup ! 7 Link spre comentariu
yren23 Reputație: 30967 Postat Octombrie 4, 2017 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Bine ai revenit Yren ! Uff , in fine ne putem (re) vedea. Mi-ai dat ceva emoții cand ai zis ca nu stii daca te întorci în București. Te pup !Mulțumesc.Te aștept cu drag.Te pup și eu. 31 Link spre comentariu
clonatu 2 Reputație: -454 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:Comuna cucurve Oras:Comuna cucurve Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Ai dreacu peștii din Cluj .... 5 3 Link spre comentariu
ultravox Reputație: 191 Postat Octombrie 7, 2017 Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Sau/si damezele...... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum