yren23 Reputație: 30967 Postat Septembrie 3, 2018 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Partajează Postat Septembrie 3, 2018 Disponibila pentru programari. 28 Link spre comentariu
zino Reputație: 235 Postat Septembrie 4, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 4, 2018 Am fost acum vreo Sapt la Yren . Totul pe Fast Forward. Pozele o avantajează foarte mult. Nu am sa mai revin și nu recomand! 2 1 Link spre comentariu
yren23 Reputație: 30967 Postat Septembrie 5, 2018 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Partajează Postat Septembrie 5, 2018 Am fost acum vreo Sapt la Yren . Totul pe Fast Forward. Pozele o avantajează foarte mult. Nu am sa mai revin și nu recomand!Ce nu ți a convenit ?Faptul ca nu am vrut sa negociez?:)) 30 Link spre comentariu
xoxo24cm Reputație: -1403 Postat Septembrie 5, 2018 Partajează Postat Septembrie 5, 2018 hai fata mea ca vin eu, eu nu negociez 1 Link spre comentariu
yren23 Reputație: 30967 Postat Septembrie 5, 2018 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Partajează Postat Septembrie 5, 2018 Voi mai fi disponibilă doar câteva zile. 28 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2018 Partajează Postat Septembrie 5, 2018 Yren este o scumpete de fata Am zis :) 4 Link spre comentariu
yren23 Reputație: 30967 Postat Septembrie 5, 2018 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Partajează Postat Septembrie 5, 2018 Yren este o scumpete de fata Am zis :)Te pup Cori. 28 Link spre comentariu
yren23 Reputație: 30967 Postat Septembrie 5, 2018 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Partajează Postat Septembrie 5, 2018 ♥ 27 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Septembrie 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 6, 2018 Yren este o scumpete de fataAm zis :)merg pe mana ta ... :wink2 3 3 Link spre comentariu
yren23 Reputație: 30967 Postat Septembrie 6, 2018 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Partajează Postat Septembrie 6, 2018 Disponibilă pentru programari. 27 Link spre comentariu
grivei si azorel copii lui xoxo Reputație: 305 Postat Septembrie 6, 2018 Oras:Hidrant Oras:Hidrant Partajează Postat Septembrie 6, 2018 forta mondiala :x :X Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Septembrie 6, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Septembrie 6, 2018 Yren este o scumpete de fataAm zis :) La 300 e scumpa? 1 Link spre comentariu
biatlonist Reputație: 929 Postat Septembrie 6, 2018 Partajează Postat Septembrie 6, 2018 dar îi buna de pula rău coane Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Septembrie 6, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Septembrie 6, 2018 dar îi buna de pula rău coane mai ales cand se fute cu mine 1 Link spre comentariu
xoxo24cm Reputație: -1403 Postat Septembrie 6, 2018 Partajează Postat Septembrie 6, 2018 si tu futi ma nebunule ? =)) 1 Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Septembrie 6, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Septembrie 6, 2018 si tu futi ma nebunule ? =)) ai vrut sa spui "numai tu" 1 Link spre comentariu
grivei si azorel copii lui xoxo Reputație: 305 Postat Septembrie 6, 2018 Oras:Hidrant Oras:Hidrant Partajează Postat Septembrie 6, 2018 ce sclavi amarati xoxo si brett, 1 Link spre comentariu
biatlonist Reputație: 929 Postat Septembrie 6, 2018 Partajează Postat Septembrie 6, 2018 mai ales cand se fute cu mine Ești puternic. Link spre comentariu
frankvanboer Reputație: -1 Postat Septembrie 6, 2018 Partajează Postat Septembrie 6, 2018 Ești puternic.Ai fost sarcastic ? 1 Link spre comentariu
yren23 Reputație: 30967 Postat Septembrie 7, 2018 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Partajează Postat Septembrie 7, 2018 😘💋♥ï¸ðŸ”žðŸ” 31 Link spre comentariu
florin90m Reputație: 2797 Postat Septembrie 7, 2018 Oras:Blaj Oras:Blaj Partajează Postat Septembrie 7, 2018 😘💋♥ï¸ðŸ”žðŸ”Superbă ca întotdeauna. Și sexy! â¤ðŸ’‹ 2 Link spre comentariu
Membru Premium il pupparo Reputație: 22455 Postat Septembrie 7, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Septembrie 7, 2018 Va salut. Asa cum spuneam , sezonul de toamna-iarna a inceput excelent. Ieri dupa-amiaza m-am revăzut dupa aproximativ 10 luni xu Yren.A fost o revedere superba dupa atata timp , chiar dacă si numai in varianta scurta ( desi imi doream mult varianta integrala ) , deoarece a intervenit ceva si Yren a fost nevoita sa plece. Am inteles, nu a fost nici o problema si a ramas ca vom continua data viitoare de unde am ramas😊.Locatia - pe b-dul Decebal , apartament curat, spatios , baie curata , geluri de dus, prosop imecabil de curat - nota 9.Yren - arata super. La fel de frumoasa, pielea incredibil de fina , sanii naturali, superbi si fermi , o placere sa-i saruti/lingi.Dupa dusul meu de improspatare ( Yren era deja pregatita fiind impecabil de curata ) , m-a asteptat goala intinsa in pat.Am început s-o degust lent , sarutand fiecare particica a superbului ei corp ( inclusiv un bun FK ) , ajungand intr-un final la pizda ei complet epilata si dulce , unde am început un cunni prelung care sper eu ca i-a placut : a început sa geama sacadat , s-a udat natural , fapt ce m-a excitat teribil.I-am zis sa montam un cauciuc si sa ne futem. La care ea a avut o reactie simpatica foc , zice : Pai nu ti-o sug ? Zic : Nu , ca vreau sa te fut . Lasa pentru numarul 2.Am aplicat prez pe pula si am patruns-o usurel in pozitia misionar. Am marit gradual ritmul pomparii si combinat cu FK , in cateva minute ( putine ce e drept , fiind teribil de excitat ) , am finalizat muuuuuuuult mai rapid decat mi-as fi dorit. Cum spuneam numărul 2 nu a mai avut loc din pacate , cu toate ca aveam chef de inca un numar de fut cu Yren , dar a ramas pentru data viitoare. Notele finale din punctul meu de vedere sunt :Aspect - 9 Oral - data viitoare Normal - 10 , fut excelent, participa , stie sa te excite GFE - 10 , FK bun , vesela , joviala. Igiena - 10 , curata impecabil. Cadoul - 200 RON, timp in jur de 30 min d-t-d. Sper sa revin cat de curand posibil. O zi buna va doresc! 21 Link spre comentariu
bored4033 Reputație: 30 Postat Septembrie 7, 2018 Oras:/ Oras:/ Partajează Postat Septembrie 7, 2018 Inca una buna de la Yren: "Ti-o sug dupa ca acum vreau orgasm. Lasa-ma sa te fut eu pe tine."Se pune fata deasupra si incepe ceva impresionant :D Dureros putin pentru mine, nu as putea sa termin asa, dar placut totusi sao vezi pe Yren in momentul ala.Are talent. Am zis 2 Link spre comentariu
biatlonist Reputație: 929 Postat Septembrie 7, 2018 Partajează Postat Septembrie 7, 2018 Inca una buna de la Yren: "Ti-o sug dupa ca acum vreau orgasm. Lasa-ma sa te fut eu pe tine."Se pune fata deasupra si incepe ceva impresionant :D Dureros putin pentru mine, nu as putea sa termin asa, dar placut totusi sao vezi pe Yren in momentul ala.Are talent. Am zis Coane cam asemănător am pățit și eu,cred că prin primăvară,la ultima mea vizita la domnița in cauza.Ii trăgeam niste limbi se udase foarte mult și la moment dat îmi spune "nu vreau sa finalizez așa,te rog să mă lași să te călăresc,eu așa termin mișto" Ce sa fac,mă conformez,și mă fute coane fata,de mi au mers fulgii.Ma ruga sa nu finalizez,in timp ce ea îmi dansa,pur și simplu in pula.A fost greu dar am reușit.M am gindit la toate naspetele,sau toți cumpliții de prin politica,și în final a avut Yren un orgasm superr.Nu ne am mai sincronizat de atunci,dar mai incerc poate mai reusesc 3 1 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Septembrie 7, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 7, 2018 ... din ce in ce mai interesant ... :clapp 3 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum