Sari la conținut

Bruneta0730840182

Postări Recomandate

Postat

Fost la ea. Un hotel prin satu de vacanta, a raspuns repede la telefon cand am ajuns in zona m-a directionat repede. La fata in fata este o persoana placuta, frumoasa, zambitoare, vorbareata, foarte tanara, sani medii, tari, rotunzi, frumosi, ochi inocenti, fundulet nu foarte bombat dar nici plat, fumat o tigara vorbit putin, spalat putin (fara prosop in baie dar are servetele). Trecut la actiune, oral NP dar fara artificii prea multe doar schimbare de ritm si ceva pupaturi, manuta doar ca sustinere putin. nu deep, nu zone adiacente dar fara graba spre balon prin urmare de incepatoare, la normal pasarica micuta curata, nu am bagat nasu la ea dar nici nu mi-a mirosit a ceva pe decursul actiunii, am lasat-o putin deasupra, miscari mecanice, asa ca am luat atitudine si am lucrat misionar urmat de mama iedului (aici am auzit si niste gemete placute care pareau naturale), finalizat in balon tin minte ca accepta COB nu stiu daca si CIM, uitasem sa spun ca nu face nazuri cand o atingi. Prin urmare o experienta cu o incepatoare, parerea mea, nu regret dar nici nu revin prea curand mai las sa treaca cateva luni sa vedem evolutia :).

NOTE

fata: 8,5 (placuta)

oral: 7 (NP dar destul de mecanic)

normal: 8 (te simti bine in ea dar)

anal: nu stiu poate ne raspunde domnisoara

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Fost la ea. Un hotel prin satu de vacanta, a raspuns repede la telefon cand am ajuns in zona m-a directionat repede. La fata in fata este o persoana placuta, frumoasa, zambitoare, vorbareata, foarte tanara, sani medii, tari, rotunzi, frumosi, ochi inocenti, fundulet nu foarte bombat dar nici plat, fumat o tigara vorbit putin, spalat putin (fara prosop in baie dar are servetele). Trecut la actiune, oral NP dar fara artificii prea multe doar schimbare de ritm si ceva pupaturi, manuta doar ca sustinere putin. nu deep, nu zone adiacente dar fara graba spre balon prin urmare de incepatoare, la normal pasarica micuta curata, nu am bagat nasu la ea dar nici nu mi-a mirosit a ceva pe decursul actiunii, am lasat-o putin deasupra, miscari mecanice, asa ca am luat atitudine si am lucrat misionar urmat de mama iedului (aici am auzit si niste gemete placute care pareau naturale), finalizat in balon tin minte ca accepta COB nu stiu daca si CIM, uitasem sa spun ca nu face nazuri cand o atingi. Prin urmare o experienta cu o incepatoare, parerea mea, nu regret dar nici nu revin prea curand mai las sa treaca cateva luni sa vedem evolutia :).

NOTE

fata: 8,5 (placuta)

oral: 7 (NP dar destul de mecanic)

normal: 8 (te simti bine in ea dar)

anal: nu stiu poate ne raspunde domnisoara

n-am inteles-o niciodata pe asta.... cum plm te stergi cu servetzele dupa ce faci dush? adica cam cate pachete/role iti trebuie?!?!?

si eu nu sunt vreun elefant =))

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Dar sa nu incurcam lucrurile, pozele din linkul domnisoarei sunt astea

post-35672-0-58259500-1453292990_thumb.jpg

post-35672-0-06217400-1453292995_thumb.jpg

post-35672-0-72521100-1453292999_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Nu pricep.. cum pot sa aiba doua fete din doua orase diferite acelasi numar de telefon? Mai e fata asta in capitala?

ps.. am priceput, nu a fost niciodata la capitala :slap2

:laugh2 cu greu am priceput azi :laugh2

• Like 1
Postat

Lol, pisic mi-a punctat una dintre postari, dar n-a mutat/inchis topicul :laugh2

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Alea sunt numerele mele vechi si imi pare rau de greseala ! ;) Si acum am invatat cum sta treabaa ma scuzattii :*:* O seara frumoasaa !!!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...