Sari la conținut

Sophie fresh body 0725458291


Vizitator sophie_fresh

Postări Recomandate

Vizitator sophie_fresh
Reputație: 0

banuiesc ca invers, client nu primeste banii inapoi, lol.

Nu cred ca am pomenit ceva de bani, asa ca nu stiu de unde ai tras concluzia asta. Nu ma imbogatesc oprind niste bani pt care nu am oferit nimic. Iar invers nu are cum sa fie o situatie similara pt ca eu imi respect clientii.

Link spre comentariu
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni

Avand in vedere ca nu fac finalizare orala, cand fac sex oral fara prezervativ probabil nu este foarte stralucit, pt ca il fac cu teama de a nu a avea parte de surprize neplacute, asa cum mi s-a mai intamplat. Daca este protejat , atunci si eu sunt mai relaxata si actiunea este mult mai reusita.

Aviz badaranilor, sa nu va mire daca veti fi dati afara sau daca intalnirea va fi un esec total. Chiar daca sunt platita, nu inseamna ca placerea trebuie sa fie doar de partea voastra.

Sunt un domn, ce poola mea :)

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salut baieti,

Am vizitat-o si eu pe sophie la sfarsitul weekendului si am ramas impresionat de frumusetea si amabilitatea ei.Am sunat cu o ora inainte am programat,ma intrebat daca as vrea sa stiu detaliile si i-am zis ca am citit totul pe site asa ca nu era nevoie.Am sunat cand am ajuns si mi-a explicat cum sa ajung in locatie,stiam ca ma mai ratacisem pe acolo.A venit si ma luat de la usa,am ramas masca,arata foarte bine,pozele sunt 100% ale ei doar cu modificarile pe care le atesta si ea in privinta tatuajelor.Ma intrebat daca vreau sa beau ceva ceea ce e foarte ok,vrea sa intre in interactiune sa te cunoasca,e super zambareata si te face sa te simti in largul tau.Mi-a inmanat un prosop mare frumos mirositor si am plecat spre baie care e super ok din toate punctele de vedere,geluri de dush la discretie,cred ca il are si pe cel care il folositi acasa sa nu se prinda nimeni ca mirositi altfel,iar o nota mare o are la sticlele de apa de gura pe care le gasesti plus pahare de unica folosinta.Intors in camera de nebunii a plecat si ea sa se revigoreze si a venit inapoi doar cu un prosop...abia asteptam sa il dea jos sa vedem ce ce ascunde....a cazut...prosopul si ...superb...arata super bine....,am inceput actiune cu verificarea lui winny atenta...mare plus ca nu face neprotezat cu oricine...si a inceput un oral slow ,umed ,dupa care am montat cauciucul si incepem cu lady on top sa ii admiram putin frumusetea,cu gandul sa continuam altfel.....dar la miscarile pe care a inceput sa le faca sa dus naibii gandurile si am explodat.....am promis ca o sa imi iau revansa data viitoare....dupa actiune am fumat o tigara am baut un pahar de apa si am fugit desi cred ca as mai fi stat pana dimineata cu ea la cat de bine stie sa te faca sa te simti din toate punctele de vedere....superba va recomand

Cordial

Locatie -10

Gfe-10

Oral-10

Normal-10

Igiena-11

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Prima mea recenzie

Am fost azi la domnisoara Sophie

Vazusem pozele si m-a atras de la inceput

Am sunat pe la 16:00 si m-am programat pentru 16:30 pentru o ora.

Am ajuns in locatie si tin sa precizez pentru cei care nu cunosc zona - nu gasiti loc de parcare. Am lasat masina fix in sensul giratoriu langa bordura.

Am sunat sa fiu indrumat si am ajuns imediat la apartament.

Vila nu arata prea grozav dar apartamentul e frumos si ingrijit.

Atmosfera cu muzica ambientala daca mai tineti minte filmul Twin Pix.... o aeroterma isi facea datoria incalzind atmosfera.

Am ramas cu gura cascata cand am vazut ce era dupa usa: o bruneta miniona, cu sani superbi, bronzata frumos. Marimea sanilor e perfecta pentru corpul ei. Mici dar se evidentiaza foarte frumos in concordanta cu integul.

Am facut dusul de rigoare intr-o baie curata cu gel de dus frumos asezate. Se vede o mana de femeie ce stie sa aiba grija de orice amanunt.

Actiunea a inceput dupa ce si Sophie a facut o baita 2 minute.

Oralul a fost protejat desi eram epilat de duminica, dar inainte de acest lucru am fost intrebat daca accept asa. Cum nu pot refuza o domnisoara draguta am acceptat. Data viitoare mai vedem....

Mi-a placut ca-l face soft asa cum zicea cineva pe aici "de trezire".

Toata intalnirea a durat fix o ora si a fost perfecta. Halatul a fost 200 pentru o ora.

 

Locatie -10
Gfe-10
Oral-10
Normal-10
Igiena-10

 

P.S Sophie scorul a fost 10-2 pentru mine :)

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:...in lumea reala
  • Oras:...in lumea reala

Va salut!

 

Am incheiat recent vizita la Sophie si ard de nerabdare sa va povestesc, la fel cum stiu ca si voi sunteti morti de curiozitate sa aflati detalii. Ei bine: am sunat, am stabilit de comun acord ora, am fost acolo punctual, m-a primit in iatac, m-am dusat, s-a dusat si ea, mi-a supt-o, i-am lins-o, ne-am futut, m-am spalat si am plecat. -FIN-

Pentru restul impresiei artistice:

locatia 10 - piata Lahovari, usor de ajuns, curat, discret, atmosfera perfecta activitatea desfasurata acolo; papuci, prosop curat, geluri de dus...nimic de reprosat

Sophie 9 - miniona, foarte bine proportionata, singurul minus vine de la sanii micuti, dar fermi de altfel; cam 1.5m si vreo 45 de kg;un alt lucru putin deranjant pe care l-am remarcat a fost parfumul sau crema/laptele de corp - foarte puternic chiar si dupa dus; comunicativa, dar nu foarte relaxata pe durata intregii vizite

Oral 7 - lent, pasional, dar fara presiune si fara vreo schimbare de ritm, fara atentie la oua; argumentul ca face neprotejat si ii este teama de ejacularea in vura nu mi se pare solid, avand in vedere ca sunt multe alte escorte care fac o felatie buna chiar daca ofera neprotejat fara finalizare

Normal 7 - se misca haotic, are multa energie dar pacat de corp pentru ca ofera o priveliste superba cand esti deasupra ei; stramta, lubrifiere naturala fara efort; cred totusi ca nu ne-am inteles la cine pe cine domina si de aceea nu a fost prea reusita partida

Pret 200/h - oarecum corect pentru servicii si pentru fizicul ei, dar am fost incompatibili undeva si de aceea am retineri in a reveni la Sophie.

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles

Avand in vedere ca nu fac finalizare orala, cand fac sex oral fara prezervativ probabil nu este foarte stralucit, pt ca il fac cu teama de a nu a avea parte de surprize neplacute, asa cum mi s-a mai intamplat. Daca este protejat , atunci si eu sunt mai relaxata si actiunea este mult mai reusita.

Aviz badaranilor, sa nu va mire daca veti fi dati afara sau daca intalnirea va fi un esec total. Chiar daca sunt platita, nu inseamna ca placerea trebuie sa fie doar de partea voastra.

Fa totul protejat si ai scapat de probleme.
  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Recenzie cantitativa:

 

Locatie : 9 - cea cunoscuta de la Piata Lahovary; exterior cam trist, insa compenseaza cu interiorul, frumos amenajat - baie curata, prosop curat, cuier, papucei, 12 (!) geluri de dus, apa de gura cu pahare de unica folosinta

Apect: 9 - miniona, corp frumusel, sani rotunzi, de marime potrivita raportat la trup

Oral: 9 - soft, dar mie imi place asa; protejat (ca pentru prima intalnire, desi nu stiu daca agreeaza altfel oricum); in orice caz, mai adanc decat doar capul

Normal: 9 - e OK

GFE - 8, tot asa, ca pentru prima intalnire; fara FK, fara sarutari pe gat

Cadou: 200 RON 1h, eu am petrecut 55 minute dtd

 

 

Recenzie calitativa:

 

Avand vineri treburi prin oras si posibilitatea de a "sari" niste ore de birou, incep sa sun la o lista scurta pe care o aveam de cateva zile; cu Sophie am reusit sa stabilesc concret intalnirea la ora dorita de mine, desi asta a insemnat ca a venit mai devreme la birou - de apreciat, e fata de cuvant.

 

Odata ajuns in locatie, descopar o fata frumusica, bruneta, miniona, cu un zambet deschis si frumos. Dupa ce facem cunostinta, trec rapid la dus si revin improspatat in camera. Incepem cum imi place mie, cu un preludiu mai tandru, dupa care incep eu un oral catre ea - aici a fost destul de, nu stiu cum sa spun, ciudat si amuzant - dadea semne ca ii place, insa se si retragea; iar o cautam, iar imi venea in intampinare, iar se retragea - poate unde urma pentru ea un program incarcat, din ce-mi spusese. Dupa ce ne-am jucat asa de cateva ori, punem prezervativul si incepe ea un oral placut, soft, dintr-o pozitie in care putea sa-l dezmierde pe junior mai mult decat pe cap, iar eu puteam sa-i mangai sanii cu sfarcurile erecte.

 

Am trecut apoi in LOT, unde s-a miscat bine, dar putin cam haotic - sau poate unde incerca sa vada care ritm imi place mai mult - si unde am incercat si eu sa-i raspund; deznodamantul a venit firesc si placut, dar fara mari artificii (bine, acum stau si ma gandesc ca mai bine asa, daca avea materiale inflamabile prin camera? :P)

 

Deoarece aveam in mine o lene placuta, restul orei l-am petrecut vorbind, cu cateva mangaieri pe ici, pe colo.

 

Sophie e o prezenta placuta, iar prima intalnire a fost destul de reusita; ai ce discuta cu ea, vorbeste corect gramatical (un mare plus pentru mine) si poate la urmatoarele (eventuale) intalniri se va "deschide" mai mult (in sensul figurat, nu vulgar).

 

De recomandat?  Eu zic ca da, chiar daca oralul este protejat si nu exista FK.

 

De revenit ? Probabil, sunt curios daca exista posibilitati de crestere a GFE-ului.

 

Multumesc Sophie.

  • Like 6
Link spre comentariu

Am vizitat-o pe draguta domnisoara zilele trecute.

Am vorbit pe la pranz ( a raspuns imediat ) si dupa-masa eram la ea.

Numarul de telefon este cel din titlu.

 

Locatia este foarte aproape de spitalul de oftamologie din piata Lahovari.

 

M-a primit cu zambetul pe buze si bine dispusa. Era imbracata intr-o lenjerie care te ispitea.

Este miniona (aprox. 1.60 si 48 kg), foarte tanara si apetisanta.

 

Am primit prosop curat, papuci si am facut un dus. Baia impecabila.

Vreo 6 feluri de geluri de dus in niste recipiente care nu aveau eticheta.

Pe alese dupa preferinte. Apoi a facut si ea dus.

 

Camera este curata, cu lumina difuza, iar muzica era lasata in surdina.

Atmosfera foarte placuta.

 

Am inceput sa ii fac eu masaj mai intai. M-am bucurat sa mangai trupul ei tanar si pielea fina.

Apoi am trecut la treaba. Intai ea deasupra ( si cu fata si cu spatele), apoi pe la spate si la sfarsit misionar cand am si finalizat.

La sfarsit am primit si un mic masaj din partea ei.

 

Note:

Locatia: 10 (Central, foarte curat). Un mic minus: cine vine cu masina, mai greu cu parcatul.

Aspect: 10 (miniona cum imi place mie, frumusica la fata, piele fina iar fundul micut si bombat face toti banii)

Oral: -10 (protejat)

Normal: 10 (participa si ea, are initiativa, nu este deloc incepatoare)

GFE: 10 (dulce, deschisa la comunicare, nu se grabeste)

Igiena: 10+ (curata, miroase frumos)

(Daca aveti "politist" acasa, rugati-o frumos sa mai faca un dus)

 

Cadou: 200/h

 

Sigur o sa o mai vizitez.

  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator sophie_fresh
Reputație: 0

Buna . In urma unui incident de azi, o sa va rog sa respectati ora la care stabiliti intalnirea ! Sunt nevoita sa anulez intalnirea daca intarziati 25-30 min.

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salutari! Programare telefonica cu vreo 3 ore inainte. Locatia Isabelei, cea mai curata din oras.

Din pacate m-a anuntat de la telefon ca poate presta doar un singur numar pentru ca are deja o programare imediat dupa mine, totusi m-am conformat.

Fizic e superba, parca aduce un pic cu Brenda Walsh din Beverly Hills :). Oralul mediu nimic special, s-a pastrat pentru normal, aici intr-adevarat s-a miscat foarte bine. Multa implicare. Schimbat 3 pozitii si finalizare in misionar.

Per total partida mediocra dar fizicul ei de exceptie. Note...

Locatia: 10+

Fizic: 11 sky high

Fund: 11

GFE: 7, aici se putea mai mult, poate data viitoare

Oral: 7

Normal: 9

Cadou: 100 tigri/ 30minute

De revenit, hmmmm da pentru fizic!

  • Like 9
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles

Buna . In urma unui incident de azi, o sa va rog sa respectati ora la care stabiliti intalnirea ! Sunt nevoita sa anulez intalnirea daca intarziati 25-30 min.

Daca intarzie clientul 10 min sa anulezi!

Poze superbe!

Link spre comentariu
Vizitator jarulica
Reputație: 0

Vizitat Sophie la drum de seara. Sunat si programat peste 45 de minute. Locatia Lahovari, nr din titlu.

 

Sophie e o tipa miniona, simpatica, joviala, dornica sa iti faca pe plac dar riguroasa cand e cazul. Actiunea a inceput cu un oral din partea mea, cu ea pe spate si apoi pe burta, are un fund de vis... A trecut si ea apoi la un oral np soft si umed, dupa care am trecut la normal. Misionar, capra, pe burta, da contre, rezista eroic si daca dai mai tare, iar fundul ala de la spate, alaturi de tatuajul de pe spate e perfect!!

 

Actiunea a durat cam 15 min, pana a obosit juniorul si cum nu am putut sa stau decat o finalizare am terminat cu un hand job/tit sucking foarte excitant.

 

Note

Locatie Lahovari, camera ok, dus ok, totul curat, cald, muzica draguta. Nota 9.

 

Sophie e genul miniona, cur perfect, sani micuti dar frumosi, tatuaje ok, e genul sa o tii acasa o saptamana sa te bucuri de toate cele. Nota pentru genul miniona 9.

 

Oral np scurt ca eram pe graba dar soft, placut ca senzatie, nu dau nota ca a durat putin dar nu e genul porno.

 

Normal ok, o ajuta fundul ff mult, vederea de la spate e tare rau. Nota 9.

 

Gfe discutabil, e placuta dar uneori putin riguroasa, pe mine nu ma deranjeaza, no fk.

 

Igiena a fost ok, nimic suspect.

 

O finalizare, 100 leusteni.

 

Per total o experienta bunicica, daca aveam o ora la dispozitie poate era mai bine. E de bifat pentru caprita si tot ce inseamna de la spate, la 100 lei e super ok.

 

Nu cred ca e de top avand in vedere ca nu face cim, fk sau anal. Serviciile ei sunt corecte dar nu wow. Fundul este wow. Chiar foarte wow.

 

Spor.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am vizitat-o de curand pe Sophie. locatia centrala, mentionata mai sus, usor de gasit. N-am avut timp decat de o finalizare scurta . Experienta in sine n-a fost memorabila, in principal din cauza mea, dar Sophie este o faptura incantatoare, prietenoasa si glumeata. 

 

Locatia: 10+, chiar nu iti lipseste nimic. am apreciat in mod special muzica ambientala atipica.

Fizic: 10, mica, foarte bine proportionata, draguta la fata, fund senzational, tatuaje grozave(din nou, sunt fan)

Fund: 11 - nu e o coincidenta faptul ca-l mentionez a doua oara

GFE: 9, in ciuda dificultatilor mele a ramas pozitiva si ne-am simtit bine.

Oral: as zice 7 pt ca e protejat, dar as zice 9 ca tehnica.

Normal: greu de marcat aici. sunt sigur ca daca ii ofeream ceva mai prolific pe post de material de lucru ar fi demonstrat abilitati bune.

Halat: 100 bistari/ 1 foc

Are dreptate, pretul este corelat perfect la serviciile pe care le ofera. O recomand si sper sa revin sa vedem cat de bine iese cand suntem amandoi in forma.

  • Like 7
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...