Vizitator sophie_fresh Reputație: 0 Postat Martie 29, 2017 Partajează Postat Martie 29, 2017 Buna ! Sunt disponibila pentru programari pana la ora 19:00 Link spre comentariu
Vizitator sophie_fresh Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2017 Partajează Postat Aprilie 4, 2017 Buna ! Sunt disponibila pentru programari pana la ora 20:00 Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat Aprilie 5, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Aprilie 5, 2017 Da cu fata?? 1 Link spre comentariu
Vizitator sophie_fresh Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2017 Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Buna ! Sunt disponibila pentru programari pana la ora 20:00 Link spre comentariu
Vizitator sophie_fresh Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2017 Partajează Postat Aprilie 20, 2017 Buna ! Sunt disponibila pentru programari pana la ora 20:00 Link spre comentariu
top gun Reputație: 1523 Postat Aprilie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 24, 2017 Va salut , Am revenit la frumusica miniona, manat fiind de frumusetea corpului ei, mie imi place tare mult . M-a recunoscut cand m-a vazut, la telefon nu si-a dat seama cine sunt si m-a ghidat catre noua locatie , la intersectia Calea Calarasilor cu Matei Basarab , intrarea spre Delea Noua. Mai este cu o colega in locatie, insa nu am vazut-o si nici nu am fost curios sa o vad . Eram bucuros ca am reintalnit-o , eu stiind ca este plecata de ceva timp, dar providenta a facut sa ii vad anuntul chiar cand cautam o himera... . In garsoniera de la nivel superior este curatenie asa cum am gasit de fiecare data si in cealalta locatie, muzica buna, patul cu asternuturi curate, ea zambareata si dulcica, daca va plac minionele , este perfecta! Dupa dusul fierbinte am revenit la desert, iar desertul s-a asezat dezgolit langa mine, apoi a inceput infruptarea , dupa ce m-a mangaiat pana m-am intarit mai bine decat m-as fi asteptat, tinand cont ca mai fusesem intr-o locatie cu doua ore in urma .Mi-a pus caciulitza si a inceput sa ma alinte asa de placut ca intr-un minut am tras-o peste mine , mergand in 69 , gandindu-ma ca o sa tin cam mult , dar nu puteam sa o ratez...si tot gandindu-ma simt cum se indarjeste fatuca si eram aproape de ruperea digului...Mah sa-mi bag pula, ce face asta mica acolo??? mMa opresc din degustarea piersicutei dulci si zic : Hai sa schimbam , ca-i "problem' " , iar micutza, zambind cu subinteles , a si trecut capritza, dar am intors-o si am trecut la misionar, sa-i arat eu cine-i sefu'... In cateva minute i-am aratat cine-i sefu' , iar cand a inceput sa se miste sub mine in toate directiile, simtind cum imi rupe fasul, am capitulat invingator , ramanand in ea ceva timp fiind asa de bineee. M-am extras usor, m-am sters cu ajutorul Sophiei, m-am dusat, am mai vorbit de-ale noastre si am plecat cu zambetul pe buze, dupa ce i-a furat un sarut la plecare.Note- Locatia-8,5 (as fi preferat sa fie singura, in rest :tutto bene) Sophie - 9,5 are un corp bun de tot, tatisoare bune rau, sfarcuri bune de supt, piele catifea de lux, chip dragut de tot ( posibil sa fiu subiectiv, dar mie-mi place tare mult ) Oral- 8,5 (ca e protejat si nu aloca atentie tuturor zonelor sensibile) Normal-10 ( e stramta rau si se misca bineee.... ) GFE - 9 (era 10 cu FK...) Halat- 200 lei ~ 45 min dtd Acum va las, ca vreau din nou la ea, ce sa fac, m-am incins singurel....
Postări Recomandate