symona Reputație: 548 Postat Februarie 20, 2018 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Partajează Postat Februarie 20, 2018 Disponibila pana la ora 20!! :* :* :* Link spre comentariu
symona Reputație: 548 Postat Februarie 21, 2018 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Partajează Postat Februarie 21, 2018 Disponibila pana la ora 20!! Link spre comentariu
symona Reputație: 548 Postat Februarie 22, 2018 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Partajează Postat Februarie 22, 2018 Buna baieti!!Astazi sunt la birou pana la ora 20!!Va pup!! :* :* :* Link spre comentariu
symona Reputație: 548 Postat Februarie 24, 2018 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Partajează Postat Februarie 24, 2018 Disponibila pana la ora 17!! :* :* :* Link spre comentariu
symona Reputație: 548 Postat Februarie 27, 2018 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Partajează Postat Februarie 27, 2018 Buna dragii mei!!Astazi sunt disponibila pana la ora 20!!Va pup!! :* :* :* Link spre comentariu
symona Reputație: 548 Postat Februarie 28, 2018 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Partajează Postat Februarie 28, 2018 Disponibila pana la ora 20!! :* :* :* Link spre comentariu
bastardu84 Reputație: 82 Postat Februarie 28, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 28, 2018 Salut , am ajuns si eu martea trecuta la Simona.Am facut progamare de luni pt marti la ora 12. A doua zi i am confirmat ca ajung la ea dar a trebuit sa mai astept 30 min ca mai intarzia.Oricum , ms ca ma anuntat.Ma sunat sa urc ca era pregatita.Cand am intrat ma asteptat dupa usa , imbracata sexy si am fost fff placut surprins sa vad ca arata mai bine ca in poze 😠plus ca si a schimbat si look la par ...Dupa ce am stat la un pahar de suc sa ne cunoastem mai bine (Eu inca eram cu ochii pe sanii care ieseau din sutien ðŸ˜) Cum am venit cu prosopu de acasa la mine 😂 , am intrat la dus sa ma spal nitel si dupaia a intrat si ea...Cand a intrat in camera , deja aveam emotii 😂 Era imbracata doar ciorapi si tocuri 😠deja mi se sculase 😂 Sa urcat in pat langa mine si a inceput sa ma sarute pe gat , pe piept , in timp ce eu ma tot jucam cu sanii destui de marisori 😠i am spus ca vreau ON si a inceput sa mi o suga destul de bine , cu lins pe OO .Am trecut si la un 69 😠pasarica curata , fara mirosu , tocmai buna de lins 😠Dupa vreo 10 min am montat prezervativu si sa urcat pe mine.Le are pe miscari Simona in timp ce eu o mangaiam pe sani cu o mana si cu cealalta mana o strangeam de fund😠i am propus sa schimbam pozitia. M am pus deasupra ei , am cracanat o bine , si am inceput iarasi distractia.In timp ce o futeam si o lingeam pe sani ,i am zis daca o deranjeaza sa o sarut si a zis ca nu ii place sa se sarute.No problem. 😘 Cand simteam ca mai am nitel , i am propus so pun capra sa i vad si funduletu ala minunat ðŸ˜ðŸ˜˜â¤ï¸ Frumoasa priveliste 😠am inceput sa pompez la ea si sa o strang de sani si o tot sarutam pe gat ðŸ˜Am explodat si am picat amandoi in intinsi in pat 😜 ma luat frumos si ma sters si am fugit la baie.Dupa ce am iesit sa dus si ea si a facut dus. M am imbracat , i am lasat banutii pe mobila , am stranso de fundulet si am fugit 😘. Locatia 9. - stradala , destule geluri de dus in baie , curataGFE 8 sociabila , am vb , am ras , stie sa sa te faca sa te simti bine si fara FK...acum nu stiu daca face cu altiiOral 8 ii place sa o suga , lins pe coaie dar fara deep Normal 9 ii place sa se miste cand sta deasupra , schimbat cate pozitii , nu comenteaza ca o doare sau etcAmenda a fost de 100 lei pt aproximativ 40 minute , timp in care nu ma grabit deloc si nici nu a stat cu ochii pe ceas 😬Eu unu o recomand pt ca e o milfeta buna , cel putin pt mineðŸ˜ðŸ˜˜â¤ï¸ Si sigur o sa revin cat de curand la ea 😘 3 Link spre comentariu
symona Reputație: 548 Postat Martie 1, 2018 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Partajează Postat Martie 1, 2018 Salut , am ajuns si eu martea trecuta la Simona.Am facut progamare de luni pt marti la ora 12. A doua zi i am confirmat ca ajung la ea dar a trebuit sa mai astept 30 min ca mai intarzia.Oricum , ms ca ma anuntat.Ma sunat sa urc ca era pregatita.Cand am intrat ma asteptat dupa usa , imbracata sexy si am fost fff placut surprins sa vad ca arata mai bine ca in poze plus ca si a schimbat si look la par ...Dupa ce am stat la un pahar de suc sa ne cunoastem mai bine (Eu inca eram cu ochii pe sanii care ieseau din sutien ) Cum am venit cu prosopu de acasa la mine , am intrat la dus sa ma spal nitel si dupaia a intrat si ea...Cand a intrat in camera , deja aveam emotii Era imbracata doar ciorapi si tocuri deja mi se sculase Sa urcat in pat langa mine si a inceput sa ma sarute pe gat , pe piept , in timp ce eu ma tot jucam cu sanii destui de marisori i am spus ca vreau ON si a inceput sa mi o suga destul de bine , cu lins pe OO .Am trecut si la un 69 pasarica curata , fara mirosu , tocmai buna de lins Dupa vreo 10 min am montat prezervativu si sa urcat pe mine.Le are pe miscari Simona in timp ce eu o mangaiam pe sani cu o mana si cu cealalta mana o strangeam de fund i am propus sa schimbam pozitia. M am pus deasupra ei , am cracanat o bine , si am inceput iarasi distractia.In timp ce o futeam si o lingeam pe sani ,i am zis daca o deranjeaza sa o sarut si a zis ca nu ii place sa se sarute.No problem. Cand simteam ca mai am nitel , i am propus so pun capra sa i vad si funduletu ala minunat ❤ Frumoasa priveliste am inceput sa pompez la ea si sa o strang de sani si o tot sarutam pe gat Am explodat si am picat amandoi in intinsi in pat ma luat frumos si ma sters si am fugit la baie.Dupa ce am iesit sa dus si ea si a facut dus. M am imbracat , i am lasat banutii pe mobila , am stranso de fundulet si am fugit . Locatia 9. - stradala , destule geluri de dus in baie , curataGFE 8 sociabila , am vb , am ras , stie sa sa te faca sa te simti bine si fara FK...acum nu stiu daca face cu altiiOral 8 ii place sa o suga , lins pe coaie dar fara deep Normal 9 ii place sa se miste cand sta deasupra , schimbat cate pozitii , nu comenteaza ca o doare sau etcAmenda a fost de 100 lei pt aproximativ 40 minute , timp in care nu ma grabit deloc si nici nu a stat cu ochii pe ceas Eu unu o recomand pt ca e o milfeta buna , cel putin pt mine❤ Si sigur o sa revin cat de curand la ea Ms!! Te pup!! :* :* :* Link spre comentariu
symona Reputație: 548 Postat Martie 1, 2018 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Partajează Postat Martie 1, 2018 Disponibila pana la ora 20!! Va pup si va doresc o primavara frumoasa!! :* :* :* 2 Link spre comentariu
cordul Reputație: 324 Postat Martie 2, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 2, 2018 Am revenit la Symo pentru a nu stiu cata oara si bine am facut. Nu mai notez acum ca am mai facut-o in recenziile trecute dar prestatia e de fata cuminte care vrea sa te faca te simti bine. O medie generala de 8.5, cu inclinatie catre client si cu initiativa la a schimba pozitii si a face diverse artificii. Fain. Ii multumesc. 1 Link spre comentariu
aladin77 Reputație: 13 Postat Martie 5, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 5, 2018 In ce zona activezi? Link spre comentariu
symona Reputație: 548 Postat Martie 5, 2018 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Partajează Postat Martie 5, 2018 Am revenit la Symo pentru a nu stiu cata oara si bine am facut. Nu mai notez acum ca am mai facut-o in recenziile trecute dar prestatia e de fata cuminte care vrea sa te faca te simti bine. O medie generala de 8.5, cu inclinatie catre client si cu initiativa la a schimba pozitii si a face diverse artificii. Fain. Ii multumesc.Si eu iti multumesc!! Te pup!! 1 Link spre comentariu
symona Reputație: 548 Postat Martie 5, 2018 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Partajează Postat Martie 5, 2018 Buna dragii mei!!Astazi sunt la birou pana la ora 20!!Va pup si va doresc un inceput de saptamana excelent!! :* :* :* Link spre comentariu
nila81 Reputație: 955 Postat Martie 5, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 5, 2018 Salut, Am fost și eu la Simona săptămâna trecută și pot spune că a fost o experiență plăcută. Zona centrala, locație ok. Acțiunea a început cu un oral bun, o tehnica ok și am continuat cu normal cu ea deasupra și apoi pe la spate, totul foarte ok. Note Locație 8Aspect 8,5Atitudine 9Oral 8Normal 8,5 Am plătit 100 ptr o fin. Sigur recomand. Spor. 5 Link spre comentariu
symona Reputație: 548 Postat Martie 6, 2018 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Partajează Postat Martie 6, 2018 Salut,Am fost și eu la Simona săptămâna trecută și pot spune că a fost o experiență plăcută. Zona centrala, locație ok. Acțiunea a început cu un oral bun, o tehnica ok și am continuat cu normal cu ea deasupra și apoi pe la spate, totul foarte ok. Note Locație 8Aspect 8,5Atitudine 9Oral 8Normal 8,5Am plătit 100 ptr o fin. Sigur recomand. Spor.Te pup si te astept cu drag!! Link spre comentariu
symona Reputație: 548 Postat Martie 6, 2018 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Partajează Postat Martie 6, 2018 Disponibila pana la ora 20!! :* :* :* Link spre comentariu
symona Reputație: 548 Postat Martie 7, 2018 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Partajează Postat Martie 7, 2018 Buna dragilor!!Astazi sunt la birou pana la ora 20!!Pupici!! :* :* :* Link spre comentariu
symona Reputație: 548 Postat Martie 8, 2018 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Partajează Postat Martie 8, 2018 Disponibila pana la ora 20!! Va pup!! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 9, 2018 Partajează Postat Martie 9, 2018 Azi? Link spre comentariu
symona Reputație: 548 Postat Martie 12, 2018 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Partajează Postat Martie 12, 2018 Buna baieti!!Astazi sunt la birou pana la ora 20!! :* :* :* Link spre comentariu
symona Reputație: 548 Postat Martie 13, 2018 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Partajează Postat Martie 13, 2018 Disponibila pana la ora 20!! Link spre comentariu
symona Reputație: 548 Postat Martie 15, 2018 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Partajează Postat Martie 15, 2018 Buna dragilor!!Astazi sunt la birou pana la ora 20!!Va pup!! :* Link spre comentariu
symona Reputație: 548 Postat Martie 16, 2018 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Partajează Postat Martie 16, 2018 Disponibila pana la ora 20!! Link spre comentariu
gigmarg Reputație: 140 Postat Martie 16, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 16, 2018 Ca de obicei, Sym e o alternativa placuta.Am facut o vizita acum 2 saptamani. Iarasi din categoria "2 numere: o zi DA, o zi NU". Iarasi a fost NU: am incercat, insa nu mi-a iesit.Ne vedem data viitoare. Link spre comentariu
symona Reputație: 548 Postat Martie 17, 2018 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Partajează Postat Martie 17, 2018 Ca de obicei, Sym e o alternativa placuta.Am facut o vizita acum 2 saptamani. Iarasi din categoria "2 numere: o zi DA, o zi NU". Iarasi a fost NU: am incercat, insa nu mi-a iesit.Ne vedem data viitoare.Te pup si te astept cu drag!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum