amyamalia Reputație: 13 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 29, 2015 Buna,ma numesc Amalia,de origine rusoaica,sunt noua in orasul vostru,am 1.72 inaltime,56 kg,38 ani. Momentan nu am locatie si voi fi disponibila la domiciliul clientului sau la hotel,voi incepe programul din data de 30.10.2015. Mai multe detalii despre servicii si tarife vi le voi comunica la tel 0765845793. Astept sa ne cunoastem,pupici. 2
pase Reputație: 1 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Octombrie 29, 2015 Mai multe detalii despre serviciile tale se poate?
amyamalia Reputație: 13 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Octombrie 29, 2015 Mai multe detalii despre serviciile tale se poate?Da,imi cer scuze,nu demult am ajuns in oras si incerc sa ma acomodez si sa caut un locusor pentru voi. Ofer oral protejat si neprotejat in functie de igiena si pun accentul pe ea,normal protejat,anal protejat plus alte fantezii in limita bunului simnt si doresc un comportament civilizat,pentru a avea momente de vis impreuna. O seara frumoasa tuturor si astept sa ne cunoastem,pupici
baba75 Reputație: 23 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Octombrie 29, 2015 Ai locatie ?de la ce ora incepi dimineata?
muresfan Reputație: 75 Postat Octombrie 29, 2015 Postat Octombrie 29, 2015 Da,imi cer scuze,nu demult am ajuns in oras si incerc sa ma acomodez si sa caut un locusor pentru voi. Ofer oral protejat si neprotejat in functie de igiena si pun accentul pe ea,normal protejat,anal protejat plus alte fantezii in limita bunului simnt si doresc un comportament civilizat,pentru a avea momente de vis impreuna. O seara frumoasa tuturor si astept sa ne cunoastem,pupici Ne spui si preturile?
maru88 Reputație: 352 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 30, 2015 Amalia, vezi ca ai numarul blocat pentru apelurile de intrare
amyamalia Reputație: 13 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Octombrie 30, 2015 buna,am rezolvat problema cu telu nu shtiu de ce nu a mers,dar acum merge pupici shi ne auzim la tel
maru88 Reputație: 352 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 30, 2015 Mai ramane sa rezolvi cu problema cu raspunsul la telefon )
baba75 Reputație: 23 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Octombrie 30, 2015 Clar acolo e o problemaa
Vizitator costel55 Reputație: 0 Postat Octombrie 30, 2015 Postat Octombrie 30, 2015 Poate e pe "silent"...
ernest Reputație: 11 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 30, 2015 Niste preturi Amalia ne dai si noua?
leopardul16 Reputație: 4 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Octombrie 30, 2015 am reusit sa iau eu legatura cu ea, cere 250 de lei pe finalizare la client acasa sau la hotel...oral neprotejat in functie de igiena, normal protejat, masaj alte mici fantezii...
petre441 Reputație: 513 Postat Octombrie 30, 2015 Postat Octombrie 30, 2015 nu raspunde din pacate.....am incercat la ore diferite
amyamalia Reputație: 13 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Octombrie 31, 2015 buna domnilor,imi cer scuze ca nu am putut raspunde unora la tel uneori,am fost ocupata cu niste treburi si tin sa va anunt ca am rezolvat si de locatie. va pup si astept sa ne cunoastem.
maru88 Reputație: 352 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 31, 2015 La aceleasi tarife?
amyamalia Reputație: 13 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Octombrie 31, 2015 cadoul pentru o finalizare este 150ron ce cuprinde: -sex oral protejat -sex oral neprotejat,in functie de igiena si pe care pun accentul -sex normal doar protejat in diferite pozitii+alte mici fantezii -masajcadoul pentru o ora(2 finalizari) este 200ron ce cuprinde: -sex oral protejat -sex oral neprotejat,in functie de igiena si pe care pun accentul -sex normal doar protejat in diferite pozitii+alte mici fantezii -masaj stiu sa apreciez timpul si banii,sunt fara figuri si doresc ca totul sa decurga cat mai frumos pentru a va simnti bine in compania mea,pupici si astept sa ne cunoastem.
danybestt Reputație: 127 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:Timișoara Disponibila Oras:Timișoara Disponibila Postat Octombrie 31, 2015 La inceput ai avut in portofoliu si anal, dar vad ca in prezentarea tarifelor nu l-ai mai inclus. Poate ne lamuresti daca faci anal sau nu.Sa speram ca o sa raspunzi si la telefon.
amyamalia Reputație: 13 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Octombrie 31, 2015 am practicat anal si din greseala am specificat si analul,nu il mai practic si serviciile pe care le ofer sunt cele mentionate mai sus. pupici
shiva Reputație: 3141 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:Vest Oras:Vest Postat Octombrie 31, 2015 am practicat anal si din greseala am specificat si analul,nu il mai practic si serviciile pe care le ofer sunt cele mentionate mai sus. pupici Amalia, ca oferta sa fie completa te rog precizeaza daca- accepti sarut- aceepti cunni- accepti finalizare orala, pe fata sau pe corp
amyamalia Reputație: 13 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Noiembrie 2, 2015 buna ziua domnilor,accept sarutul,finalizarea orala si finalizare pe corp,pupici
lucanervi Reputație: 2 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 2, 2015 Am fost astăzi la domnișoara ..... A fost o experiența plăcuta ..... Am plătit 150 lei .... Sigur mai merg ..... Pofta
maru88 Reputație: 352 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 3, 2015 Am vizitat si eu rusoaica, in urma cu ceva timp.Sunat, foarte amabila, mi-a explicat cu rabdare unde e locatia (undeva pe Circumvalatiunii). Tarife: 150 fin OP/ON, NP. La oral, ramane la latitudinea ei daca il face protejat sau nu. Face finalizare orala, dar contra cost. Nu am intrebat cat, nu m-a interesat in situatia data.Locatia e ok, de un 9 as zice, curatel, prosop curat si bine mirositor.La aspect, as puncta-o cu un 9, avand in vedere varsta declarata. Sani frumosi, usor lasati, multe pustoaice ar vrea sa aiba ce are ea. Fundul usor lasat, dar specific pentru varsta ei si pe gustul meu.Pentru oral, as nota prestatia cu 6-7, avand in vedere ca la inceput a fost soft, fara dinti, dar apoi am simtit un deranj, in sensul ca dintii erau fix pe pula mea. Trecut in 69, curatenie ca in spitalele de afara, deci nota 10.La normal, nota ar fi 9-10, mi s-a parut ca pune pasiune, cu pizdulice primitoare si foarte flexibila, chiar daca i-am tras-o intr-o singura pozitie. Poate a fost vrajeala, dar eu m-am simtit bine.La FK, nu am incercat, desi vad ca face, mi-ar fi placut, dar nu am fortat nota.Plata am facut-o la sfarsit, am fost lasat sa aleg cand sa scot banu', cu o remarca amuzanta din partea ei.Per total, nu a fost o experienta care sa ma dea pe spate, insa avand in vedere ca imi plac maturele, ca e o femeie cu bun simt, eu voi reveni la ea daca ramane pe plaiuri banatene. Asadar, recomand. Cred ca doamna se preteaza barbatilor cu bun simt, care vor timp de calitate cu o femeie. Mai mult decat atat, consider ca are potential chiar pentru top.Cred ca se poate muta la "Testate".Bafta la futut si au revoir! 4
amyamalia Reputație: 13 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Noiembrie 6, 2015 buna domnilor, ptr voi poze noi 3
Vizitator Sixinyou Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2015 Postat Noiembrie 6, 2015 Cat mai stati pe plaiuri banatene?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum