pizzacumm Reputație: 3 Postat Iunie 27, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 27, 2019 Asa e ! Si eu l-am gasit ! Insa nimic relevant . Mi-am luat inima in dinti si am zis sa risc niste “firfirei” ! Testat in seara asta. Daca doriti revin cu recenzia!
pizzacumm Reputație: 3 Postat Iunie 27, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 27, 2019 Ok. Ce rost avea sa scriu despre dama la topicul din 2015 care nu era pe tm ? Am zis ca ajut ... Scuze, il puteti sterge.
griffo23 Reputație: 121 Postat Iunie 27, 2019 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iunie 27, 2019 Ok. Ce rost avea sa scriu despre dama la topicul din 2015 care nu era pe tm ? Am zis ca ajut ... Scuze, il puteti sterge. Așteptăm recenzia...lasa vorbarela:))Serios, cum a fost? ðŸ˜
sergiu31p Reputație: 25 Postat Decembrie 7, 2019 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Decembrie 7, 2019 Buna Amalia! M ai activezi ?
sombescu Reputație: 136 Postat Decembrie 8, 2019 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Decembrie 8, 2019 Activeaza, trebuie insistat cu telefonul.Intre 10 si 16 parca spunea ca e la treaba...
sergiu31p Reputație: 25 Postat Decembrie 9, 2019 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Decembrie 9, 2019 A mai fost cineva la ea ? Si daca da , poate oferi cineva detali .
sombescu Reputație: 136 Postat Decembrie 9, 2019 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Decembrie 9, 2019 A mai fost cineva la ea ? Si daca da , poate oferi cineva detali .Am fost eu acum cateva zile.Aceeasi locatie. Acelasi tarif.Aceleasi servicii... 1
sergiu31p Reputație: 25 Postat Decembrie 9, 2019 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Decembrie 9, 2019 Te rog sa ne dai ceva detali
sombescu Reputație: 136 Postat Decembrie 10, 2019 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Decembrie 10, 2019 Te rog sa ne dai ceva detali Hai man, da si tu o pagina-doua in spate.Rasfoieste si tu putin topicul si ai sa vezi ca gasesti sibdetalii
Membru Premium farafiltre Reputație: 4455 Postat Ianuarie 16, 2020 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Ianuarie 16, 2020 0725670527 O cunosc pe doamna de ceva timp, sunt minim 2 ani de cand nu m am bucurat de prezenta si serviciile Amaliei, in mare parte din cauza orarului complicat(pt mine) in care este "operativa". Locatia este in Aradului(aceeasi pe care o stiam), bloc nou, curatenie exemplara,apartament mare putin prea "discret" fara prezenta Anastasiei. Are o prezenta frumosa, corp intretinut(are putina burta,am vazut...), piele fina fara vergeturi sau celulita( nu foarte tonic, un milf veritabil fara interventii/investitii la esteticieni. Felicitari!) miroase bine, si cel mai important (asa cum imi aminteam) este extrem de activa intre asternuturi, propune sau se lasa condusa , in functie de imprejurari. Nu simt nevoia sa dau detalii tehnice, intalnirea a fost de o jumatate de ora in care nu a facut rabat la calitate, am beneficiat de FK, ON (cim + swallow),NP. Cadoul de 150,a fost unul corect. M am lipit greu de programare (nu mai avea nr meu), semn ca femeia are un cerc de clienti care o frecventeaza des si cu care se multumeste(ceea ce nu'i un lucru rau). Pleaca intr o binemeritata(spusele eiðŸ˜) vacanta de 15 zile in care ii urez "bon voyage" si odihna/distractie placuta! 2 dag dal gas!
nemuriciu Reputație: 277 Postat Ianuarie 18, 2020 Oras:Numai deplasari Oras:Numai deplasari Postat Ianuarie 18, 2020 esti sigur de swallow ?
Membru Premium farafiltre Reputație: 4455 Postat Ianuarie 18, 2020 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Ianuarie 18, 2020 esti sigur de swallow ?1000%! Si nu de acum cateva zile,inca din vremea cand presta in Circumvalatiunii (in blocul cu Capsali)! dag dal gas!
nitoi l Reputație: 58 Postat Aprilie 25, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 25, 2020 Multumesc pentru cuvintele frumoase! Totus vin cu o precizare. Nu am facut si nu fac swallow. Va urez la toti sanatate multa si sa ne revedem cu bine. 1
Membru Premium farafiltre Reputație: 4455 Postat Aprilie 25, 2020 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Aprilie 25, 2020 Multumesc pentru cuvintele frumoase! Totus vin cu o precizare. Nu am facut si nu fac swallow. Va urez la toti sanatate multa si sa ne revedem cu bine.Cu placere!Atunci nu ramane decat sa rectific.Nu face swalloow, M AM INSELAT!(mi se intampla tot mai des)PS:scuze! 1 dag dal gas!
rolandc Reputație: 464 Postat Aprilie 25, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 25, 2020 Colega, sa nu sari pe mine, ca stiu ca esti asa mai "saritor" de felul tau dar esti si amuzant acum. Pai daca tie ti-a facut doamna intaotdeauna swallow nu puteai sa taci si sa te bucuri in liniste? :P Tu vrei neaparat s-o pui sa inghita la tot poporu' ? :D PS: Imi place numele tau... As face din el un slogan in perioada asta de pandemie: "Fara filtre pe strazi!!!" ;) :P
Membru Premium farafiltre Reputație: 4455 Postat Aprilie 25, 2020 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Aprilie 25, 2020 Colega, sa nu sari pe mine, ca stiu ca esti asa mai "saritor" de felul tau dar esti si amuzant acum. Pai daca tie ti-a facut doamna intaotdeauna swallow nu puteai sa taci si sa te bucuri in liniste? :P Tu vrei neaparat s-o pui sa inghita la tot poporu' ? :D PS: Imi place numele tau... As face din el un slogan in perioada asta de pandemie: "Fara filtre pe strazi!!!" ;) :PSacalu'i sacal! Nu mai sar asa usor(am devenit totusi PUTIN mai saritor🙂), mi am mai pierdut din entuziasm odata cu trecerea timpului, n am ce face. Apropo, incepusem sa ma obisnuiesc cu interventiile tale (cateodata acide) pana sa vad ca ti ai gasit "unu" ce nu prea'l duce(a) traista si te ai pus sa dai cu el de pamant. Din greseli invatam cel mai bine,nu?😠Edit: NICI VB DE INGHITIT, am confundat termenii. Acuma, raul a fost facut si niciodata nu m am priceput la remediat (am totusi incredere in Amalia). 1 dag dal gas!
justfun995 Reputație: 0 Postat Aprilie 29, 2020 Postat Aprilie 29, 2020 Un numar de contact, lista de tarife?
Membru Premium danp123 Reputație: 2837 Postat Iulie 23, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Iulie 23, 2020 Am fost recent la Amalia si am plecat f. multumit!Alte recenzii deja au dat toate informatiile despre servicii si tarife. Eu am sa adaug impresii personale: doamna m-a intampinat cu un zambet, nu m-a intebat de bani, iar eu cu ochii la ea, am uitat sa discut cat o sa stau... Mai ales ca fiind prima oara la ea, nu eram decis dinainte (niciodata nu stii cum e conexiunea cu doamna si de multe ori am regretat cerand o ora la o prima intalnire). Deci, nu tu discutii de timp sau bani, ci zambete si sarutari, pipaieli... Am intrebat de dus si cand am iesit, ma astepta gata dezbracata. Mers in dormitor si totul a fost f. bine. Note de la 8 in sus (cea mai mica probabil pentru ON), dar fizicul poate nu e pe placul tuturor, tinand cont ca are 40+ ani.O alta chestie care subliniaza atitudinea: am lasat pe masa 200RON, inainte de intra la dus (dupa sex - o finalizare), iar cand am iesit am gasit rest pe masa! Am refuzat restul si am multumit doamnei, care a multumit si ea, putin surprinsa... 4
petefoxx Reputație: 233 Postat Ianuarie 4, 2021 Postat Ianuarie 4, 2021 Ciao Amalia, Numarul tau nu pare sa fie activ, desi anuntul pe publi este. Ti-ai schimbat cumva numarul? Cand revii in TM? mersi
gavrial Reputație: 2 Postat Mai 18, 2021 Oras:baicoi Oras:baicoi Postat Mai 18, 2021 Mai lucreaza doamna?
Vizitator sadoxhd Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2021 Postat Iulie 19, 2021 Nimeni nimic nu stie de ea
borselino Reputație: 77 Postat Iulie 19, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 19, 2021 1 hour ago, sadoxhd said: Nimeni nimic nu stie de ea Am vazut recent anuntul ei pe publi24
Vizitator sadoxhd Reputație: 0 Postat Iulie 26, 2021 Postat Iulie 26, 2021 La 19.07.2021 la 15:03, borselino a spus: Am vazut recent anuntul ei pe publi24 Nu mai are de multișor anunț… a dispărut așa dintr o data
iadrian26 Reputație: 3314 Postat Iulie 27, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iulie 27, 2021 Nu e mare pierdere că a dispărut babeta.Era deja la categoria,,expirate".
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum